Ofis Kombinleri Bayan takim elbise

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Kızlar merhaba boyum 1.60 takım elbise alacağım. Hiç yakışmıyor.kac tane denediysem olmuyor kalıpları. Kilom 56 57 öneriniz var mi ? Birde renk olarak ne alsam beyaz tenliyim.

Son düzenleme:
Boyunuz kısa değil ve kilonuzla gayet orantılı gibi tabiki eğer yağ dokunuz bölgesel değilse. Açıkçası ben bileği açıkta bırakan dar paça kumaş pantolon altına topuklu ayakkabı, babet bazen spor ayakkabı bile kullandım benim hoşuma gidiyor. Ayrıca İspanyol paçalı takımlarımda var tabiki uzun sadece ayakkabimin ucunu gösterecek kadar ve çok şık buluyorum. Üzerine bazen uzun ceketler bazen de totomu açıkta bırakan kısa ceketler tercih ediyorum. Genelde altı üstü aynı renk erkek takımı gibi kullanmıyorum o şekilde nadir kullanırım. Pantolonum ve ceketim farklı renklerde olur ve ceketimde veya pantolonumda uyumu saglayacak birbirine ait ya da yakın bir renk olur. Etekli takımlara geleceksek herkes kendi fiziki yapısına uygun seçmeli yine . Ben kalem etek tercih ediyorum.

Canım.bende topuksuz düz ayakkabı ile giyeceğim. Hangi marka önerisisin. Marka yazmak yasak mi bilmiyorum ama.pantolon kısmında bacaklarım kalın alt bacak .omuzlarında geniş

Öyle tavsiye edeceğim özel bi marka yok ben indirim zamanlarında giderim begendiklerimi alırım sonra onları kombinlerim veya tam takım alırım. Kumaş yapılarının esnek olması benim dikkat ettiğim şeylerden çünkü rahatıma düşkünüm hem üzerime otursun hem de rahat edeyim istiyorum . Ayrıca öyle olunca kilo alıp vermelerde de kıyafet konusunda sorun yaşamamış oluyorum. Bir de bu durumu çok kasmayın ben kıyafet olarak ne giyeyim diye düşününce bile hiç bir şeyi yakıştıramıyorum. Alışverişe çıktığınızda ihtiyaç zamanını beklemeyin kıyafet konusunda içime sinen bişey buldum mu alıyorum çünkü sonra zor oluyo beğenmek .

Tskler canim.sagol.dogru diyorsun guzel olmaya çalışınca insan hiç uyduramiyor .tavsiyelerinizi dikkate alacağım

Sayfayı Takip Et büyük indirimleri kaçırma! Stoklarla sınırlı ürünler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfayı Takip Et büyük indirimleri kaçırma! Stoklarla sınırlı ürünler!

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…