of arkadaşlar of şimdiye kadar 3 yıllık evliliğimde yaşadığım sorunları yazsam roman olur hemde öyle sıradan roman değil trajedi dram polisiye bile olur konularında. Eşimin ailesinden çektiğim sıkıntılar eşimin tayiniyle azaldı derken bu kezde yeni iş arkadaşı çıktı başıma eşim iş yerine 3 erkek arkadaşıyla bizim arabada gidiyorlardı şimdi bide bekar bayan çıktı adamlardan birinin yakın arkadaşıymış yol 40 dk sürüyor kadını tanımıyorum görmedim ama şimdiden daraldım çünki düşünüyorum bi bayan olarak ben 3 adamın arabasına binmezdim ve anladığım kadarıyla kadın düşüncesiz biri ve bu durum beni çok rahatsız ediyor oturduğumuz yerde alışveriş merkezi yok yürüme mesafesinde ve dolayısıyla bizim arabadan çok faydalanmak isteyecek gibi geliyor önceden eşime söyledim istemiyorum diye ama eşimde ne yapayım arkadaşımın arkadaşı diyor eşimlede tartıştık bu yüzden arkadaşıma bişy demicem diye bizim huzurumuzu kaçırıyorsun dedim şuan konuşmuyoruz sizce ne yapayım yanlış düşünüyorsam beni rahatlatın lütfen