Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhabaa benim kafamı bir soru kurcalıyorr sizcee bayanın boyu erkekten uzunsaa bu sorun olur mu uzunluk derken bahsettigim 5-6 cm
cevaplarınızı beklıyoruma.s.
oo hayırlı olsun cnım yenı asklara yeklken var demek hadı hayırlısı
bende katılıyorum o kadar fark zarar vermez ıkı gonul bır olsun canımcım yeterkı adam olsun bılıyosun bıze adam gıbı adam lazım boy degıl:)))
ne adamlar gördüm giymeye kıyafeti yoktu
ne kıyafetler gördüm içinde adam yoktu nilimmm
ne alaka diceksin ama, söylemeye karar verdiğimde alakalı gelmişti :roflol:
nilişimm topiğin hayırlı olsun kuzusu yerimseniben yorumuma gelince benim boyum biraz standartların üstünde ve tesadüf olarak erkek arkadaşlarımın boyları benden hep az da olsa kısa oldu yani hepsi deil tabi ama bir iki tane çok değer verdiim sevdiim erkek arkadaşımın boyu benden kısa oldu,bu benim için hiçç sorun olmadı hesaba bile katmadım böle bi sorunu aklıma bile getirmedim, ama erkek milleti bunu kompleks yapıyo benimkilerden biri yaptı mesela, topuklu ayakkabı giyme derdi benim önümde yürümüştü bikeresinde,yani belki bayan sevdii için çok da önemsemez ama bazı erkekler bunu kompleks yapabiliyo açıkçası benden uzun boylu olmasını daha çok tercih ederim,ama gönül boy pos dinlemiyo, bu arada ben bu yeni hikayeyi bilmiorm nilişiim bana bi ara kulüpte bi link atarsan sevinirim Şeniz