• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayanın boyunun erkekten uzun olması normal mi?

nilimm86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
2.648
1
116
herkese merhabaa benim kafamı bir soru kurcalıyorr sizcee bayanın boyu erkekten uzunsaa bu sorun olur mu uzunluk derken bahsettigim 5-6 cm

cevaplarınızı beklıyoruma.s.

valla sevdikten sonra bir sorun olmuyor
helede 5 6 cmcik hiç sorun olmaz ama
erkek uzun olsa hiç fena olmaz hani sositosositosositososito

yani arada sevgi varsa bence böle şeyler dert olmamalı. yani aynı boyda yada erkek uzun olunca sorun olmadığıve tercih olduğu bi gerçek mutlaka ama çok dert etmeyin derim aşk sevgi varsa sonuçta insan kendinden uzun biriyle olabilir ama sanırım gerçekten sevdiği birini nadir hatta 1 kez bulurr der etmeyinn

herkese merhabaa benim kafamı bir soru kurcalıyorr sizcee bayanın boyu erkekten uzunsaa bu sorun olur mu uzunluk derken bahsettigim 5-6 cm

cevaplarınızı beklıyoruma.s.

merhaba ilk mesajı buraya yazdım sengözlerimebaksanab
dert edilecek bi konu değil bence.dert etmeye değer bi sürü sorun varken boy yüzünden can sıkılmaz. ne var azıcık uzun olmuşsun birbirini seviyolarsa anlaşıyolarsa :asigim:kaydirigubbakcemile5

nilimm benim ne diceğimi zaten tahmin ediyosundur
ben de arkadaşlara katılıyorum, önemli değil, iki gönül bir olsun
sonra samanlığı izle :)))

deşifre edeyimmi kim için sorduğunu burda hııı kaydirigubbakcemile3
eksten next olmaz biliyosun demii.....umarım onun için sormuyosun, yoksa dayağı hakediceksin artık....

yok bebişimm ex aşkım 1.83 boyundaydı maşalah yaa dun yazmıştım kızlarrra sen konuyu bılmıyosun dimiiiii bu yeni :)

oo hayırlı olsun cnım yenı asklara yeklken var demek hadı hayırlısı

bende katılıyorum o kadar fark zarar vermez ıkı gonul bır olsun canımcım yeterkı adam olsun bılıyosun bıze adam gıbı adam lazım boy degıl:)))

oo hayırlı olsun cnım yenı asklara yeklken var demek hadı hayırlısı

bende katılıyorum o kadar fark zarar vermez ıkı gonul bır olsun canımcım yeterkı adam olsun bılıyosun bıze adam gıbı adam lazım boy degıl:)))

yeni aşk olurmu bilmem ama eskisinin yasını tutmak yerınee böylesini tercıh ederim hem hoşumada gitti bakalım hayırlısıı

ne adamlar gördüm giymeye kıyafeti yoktu
ne kıyafetler gördüm içinde adam yoktu nilimmm

ne alaka diceksin ama, söylemeye karar verdiğimde alakalı gelmişti :roflol:

nilişimm topiğin hayırlı olsun kuzusu yerimseniben yorumuma gelince benim boyum biraz standartların üstünde ve tesadüf olarak erkek arkadaşlarımın boyları benden hep az da olsa kısa oldu yani hepsi deil tabi ama bir iki tane çok değer verdiim sevdiim erkek arkadaşımın boyu benden kısa oldu,bu benim için hiçç sorun olmadı hesaba bile katmadım böle bi sorunu aklıma bile getirmedim, ama erkek milleti bunu kompleks yapıyo benimkilerden biri yaptı mesela, topuklu ayakkabı giyme derdi benim önümde yürümüştü bikeresinde,yani belki bayan sevdii için çok da önemsemez ama bazı erkekler bunu kompleks yapabiliyo açıkçası benden uzun boylu olmasını daha çok tercih ederim,ama gönül boy pos dinlemiyo, bu arada ben bu yeni hikayeyi bilmiorm nilişiim bana bi ara kulüpte bi link atarsan sevinirim Şeniz

yaş sorunu gıbı bu aslında, erkegın yası kucuktur ama erkek bunu sorun edıyorsa bu hakıkı bır sorundur!
ama erkek olsun boyle de mutluyum olgun bayan severım zaten ıyıdır vs dıyorsa sorun degıldır
tabı sızın ıcın de sorun degılse?

ama aynı sekıldeboyda da sorun aynıdır, mesela ben kı sa boylu erkegı azcık sorun ederım ne yalan syleyeyım ok mutlu olmam cunku dans etmesı var ya da yanında bı durusu var daha boylu olsun ben topuklu gıyınce gene bıle aynı olmıyım ısterım, ama tamamen zevk meselesı,

bır kız arkadasımın boyu standartların uzerındeydı 180e yakın boydaydı ve her sevgılısı kendınden kısaydı
aslında bılerek oyle secıyor bundan k eyıf alıyordu
elımı boıynuna dolamayı sevıyorum erkeklerın o yuzden hep kısa denk getırıyordum dıyordu,
tercıh meselesı tamamen. eger sen memnunsan
erkek arkadasın memnunsa hıc bır sey dert degıl.

mesela pınar altug ile eşi, yas farklı var boyları da aynı ama dert degıl mutlular. :) bunun gıbı bence.

nilişimm topiğin hayırlı olsun kuzusu yerimseniben yorumuma gelince benim boyum biraz standartların üstünde ve tesadüf olarak erkek arkadaşlarımın boyları benden hep az da olsa kısa oldu yani hepsi deil tabi ama bir iki tane çok değer verdiim sevdiim erkek arkadaşımın boyu benden kısa oldu,bu benim için hiçç sorun olmadı hesaba bile katmadım böle bi sorunu aklıma bile getirmedim, ama erkek milleti bunu kompleks yapıyo benimkilerden biri yaptı mesela, topuklu ayakkabı giyme derdi benim önümde yürümüştü bikeresinde,yani belki bayan sevdii için çok da önemsemez ama bazı erkekler bunu kompleks yapabiliyo açıkçası benden uzun boylu olmasını daha çok tercih ederim,ama gönül boy pos dinlemiyo, bu arada ben bu yeni hikayeyi bilmiorm nilişiim bana bi ara kulüpte bi link atarsan sevinirim Şeniz

kuşum tşk ederim yeni bi olay zaten ortada fol yok yumurta yok pek daha ama klupte karşılaşınca atarım sana konuyu canım ya da özelden atarım linkii öpüyorumm kocamana.s.

Back
X