Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden sorun olsunki .Seviyorsan seviliyorsan takmamak gerek boyle ayrintilari Kisa boyluysa ama altin gibi bir insansa bu demeek oluyorki sen sadece bir insana dis gorunumu icin deger veriyorsundur ! Ama birazda realist olalim mesela sokakta yururken bir cift goruyoruz kadin uzun erkek kisa ve ister istemez bakiyorsun ve yanindaki dostlarina diyorsun aaa baksana hic yakismamislar ama iste sevdikten ve kabullendikten sonra sen bu tarz yorumlara mutevazi ve umursamazliktan gelmelisin ( eger dis gorunume onem veriyorsan diyorum bunu yoksa salla gitsin sekerim :sm_cool:
evet kendi adina dusunmuyorsun onun adina dusunuyorsun fakat o'da bu konuyu en az senin kadar dusunuyordur bence sana bu konuyu'da acmadiysa demekki umurunda degildir digerlerin ne diyecegi ( hem biliyormusun erkekler kadinlar kadar komplexli degildir bak onun yerine bile sen dert ediyorsun buda bir kanit )simdiden mutluluklar dilerim a.s.teşekkür ederim...
dış görunume önem vermıyorum aslındaa sadece elektirik almak önemli ama karşımdaki insan bunu takar mı etraftakiler laf eder de onu komplekse sokar mı bunu merak edıyorum bu yuzdende ınsanların fikirlerini almak adına bu konuyu açtım buraya
eger o da ben de kabullenmişsek kompleks yapmıyorsa tabiki bir sorun olmazz ama bir de etraf ne dusunur etkilermi dusuncesi var kendi adıma değil ama onun adınaaa.s
evet kendi adina dusunmuyorsun onun adina dusunuyorsun fakat o'da bu konuyu en az senin kadar dusunuyordur bence sana bu konuyu'da acmadiysa demekki umurunda degildir digerlerin ne diyecegi ( hem biliyormusun erkekler kadinlar kadar komplexli degildir bak onun yerine bile sen dert ediyorsun buda bir kanit )simdiden mutluluklar dilerim a.s.
valla arkadaşlar benim eşimin boyu benle aynı ama ilk bakışta herzaman bayan uzun görünüor.yan yana gelince değişiyo tabi.evlenmeden önce bana o kadar baskı yapıldı ki bu konuda tüm akrabalarım boyunun kısa olduğunu yakışmadığımzı söylediler.hatta bu konuda baya psikolojik baskı gördüm diyebiirim.bazen bende ededimki evet ya boyu gerçekten kısa yanıma yakışmıcak.ama allah nasip etti bi şekilde evlendik.ve ben o kadar mutluyum ki canım eşimin boyu ahlakı sayesinde benim gözümde devleşti.artık boyunun kısalığı hiç mi hç aklıma bile gelmiyo.etraftakileri ise hiç mi hiç umursamıyrum.dünyanın uzun boylu yakışıklı tüm erkekleri önüme gelse ben yine eşim derim.
eğer bu tarz problemleri olan arkadaşlar varsa onlara tavsiyem eğer sevdiklerinin içindeki güzellikten eminseler boyu kesinlikle problem yapmasınlar.yok emin değillerse boy meselesi ii bir bahane olabilir :)