Bayanlaar bi bakar mısınız ??

kilo bence de ödemden kaynaklanmaz,çünkü sadece burun ve en fazla yüzünüz şişer,onun da 3,5 kilo etmesine imkan yok:1: ağzınızı zor açıyosunuzdur,bir de iltihaplanmış boğazınız,çok yemek yiyemiyorsunuzdur ki kilo alasınız...

Yüzüm üç kilo almış olabilir bence davul gibi çünkü haha 😁 şaka bir yana biraz abartmşm galiba korkudan artık çok sıvı tükettiyorm iççip içip tartıldım galiba 😊😊

Hadi canım çok bariz değildir heralde demi :((

şiş oluyo yeni yapılanlar ama tam bilmiyorum sen yaptıranlara sor bebeğim ben moralini bozmiyim senin şimdi ama çok abes bir görüntü yoksa keske şimdi yaptırmasaydın birde ilk başta yaptıranlar pişman oluyo sonra güzelleşince burun çok seviniyolar:D

İnan ki canım bu mesaj bana okadar iyi geldi ki anlatamam :) şimdi birde sürekli evin içinde beklerken insan sıkılıyor geçmeyecek gibi geliyor ama haftaya perşembe çıkacak bendr çok merak ediyormm

merak edilmez mi inlallah istediğiniz gibi bi burun olur gerçi ilk aylar çok şiş olur ama olsun :)

şiş oluyo yeni yapılanlar ama tam bilmiyorum sen yaptıranlara sor bebeğim ben moralini bozmiyim senin şimdi ama çok abes bir görüntü yoksa keske şimdi yaptırmasaydın birde ilk başta yaptıranlar pişman oluyo sonra güzelleşince burun çok seviniyolar:D

Valla ben daha şimdiden pişman oldm bileeeee :( çok kötü nefes alamamak filan keşke riske girmeseydm dediğin gibi 😁

Ay inanin kizlar kimse benim kadar sisemez yuzum topac gibi oldu bugun 5.gunum ve normale donuyorum hergun yesil cay iciyorum. Dediginiz gibi kesinlikle en az 2 yastikla yatinn. Tamponlarin burnumda hala nefes alabiliuorum. Gunde 2 taneyi asmicak sekilde sigara da iciyorum. Hic de pisman degilim bende bu sene evlenicem fistik gibi olucammm

hokka gibi burnun olur inş tatlım ama çok bulaşma estetiğe çok yapay oluyolar itici geliyo herkese yani bir burun neyse de

Aynen canım benim inşş öyle olur yapay durmamasnı istyrm benim burnmda nefea sıkıntısı vardı canım o yüzden oldm olmskende ucundanda aldıralm dedm hihi 😊😊😊 inş inş geçer

Aynen canım benim inşş öyle olur yapay durmamasnı istyrm benim burnmda nefea sıkıntısı vardı canım o yüzden oldm olmskende ucundanda aldıralm dedm hihi 😊😊😊 inş inş geçer

geçer geçer iyi yaptın boşver :D hazır olmuşken bencede bende olsam yaptıtırdım :D

Ay inanin kizlar kimse benim kadar sisemez yuzum topac gibi oldu bugun 5.gunum ve normale donuyorum hergun yesil cay iciyorum. Dediginiz gibi kesinlikle en az 2 yastikla yatinn. Tamponlarin burnumda hala nefes alabiliuorum. Gunde 2 taneyi asmicak sekilde sigara da iciyorum. Hic de pisman degilim bende bu sene evlenicem fistik gibi olucammm

Canım benim bende çok şişim normale dönemiyorum bakalım 5. Güne giricem bende yarın ama işkence gibi ya böule kaşınıyor içi dikişler falan birşeyler akıyor gibi ama akan birşey yok nefes zor alıyorm sigara içiyorm ama yakıyorm 2 duman söndürüyorm canım çok sııkntı yapcagını düşünmüyorm sşgaranın ben 😔 senin düğünün ne zaman umarım istediğin gibi bi burnuş olur 😁

Canımmm ya inşş :))

şekıl zaten ay sonuna oturur 6 . ayda daha ıyı olur 1 . senede artık tam seklını alır o yuzden korkma ay sonuna kadar gecer

ben arnıca krem kullandım ama bosa aldım en erken ıkı gun öne cektı ılesmesını o akadr :) mayısa cok var alcın cıksın bol masaj yap cok onemlı

Back
X