bayanlar bakarmısınız!!!!

swettt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
159
0
0
Malatya
Merhaba arkadaşlar,
Çok fazla sorun edecek bir konu değil ama yazmak istedim...sizlerlede paylaşmak istedim...bilmiyorumkismile.Değer verdiğiniz bir hocanız var ve faceden paylaştığınız bir bağlantıya a.q ben böyle işin diye yorum yapıyor(anladınız sanırsam yazarken bile bir eğitimci olarak çok utandım).Ne düşünürdünüz.Yorumu sildim ve şaşkınım.Çok ayıp helede bir bayanın duvarına yapılacak yorummu.Kızdım senin paylaştıgını farketmemişim yazdmış nasıl farketmemişse:S

Baglantınızı kesinlikle koparın.
Bunlar nasıl egitimci.
Yazık ya şimdi ki cocuklara bunlar mı örnek olacak.
Elini sallayanı ögretmen yapan da kabahat.

Çok şaşırdım bende canım onasıl bir uslup o nasıl bir yorum hayret...

niye kızdın ki, o yaşa gelmiş öğretmen olmuş adama sen mi terbiye vereceksin ki
ayrıca ne fark eder onun duvarı bunun duvarı, sonuçta yazdıklarının öğrencileri tarafından fark edilceğini biliyor, ya face de doğru düzgün konuşcak ya da öğrencileriyle arkadaş olmıcak face de
bence hiç muhatap olmayıp direk engellicektin face de, görünmüyosun dersede iptal ettim facemi dicektin

pardon canım ben seni öğrenci sandım ya, sende öğretmenmişsin, umarım öğrencilerle arkadaş değildir diyeyim o zaman

pardon canım ben seni öğrenci sandım ya, sende öğretmenmişsin, umarım öğrencilerle arkadaş değildir diyeyim o zaman

Bağlama kursuna götürmüştüm kardeşimi,ordan tanıdığım bir bağlama öğretmeni...

Aynı şey bana yapılsa ağzının payını verirdim.
Kardeşinizide baska bir yere götürün bence.

Kpss sorularının 10 bin dolara verildiği ile ilgili paylaştığım bir bağlantıydı.yaptığı yorum...a.q ben böyle işin...resmen terbiyesizlik...

İnsanların mesleğine göre adam sanıyoruz, , sorun adam olamamakta, insan olamamakta canım..Herkesi insan sanıyoruzda...sil gitsin beş para etmezi.

face de böyle densiz çok canım, bence böyle tipleri engelle gitsin, böylece iğrenç yorumlarını görmezsin bi daha

hala şaşkınım ya:))bir bayanın bağlantısına yorum yapıyosun a.q yazıyosun bide töbe töbe...bide benim paylaştıgımı görmemişte...koskoca yorum yazmışım üstüne nasıl görmezsin:))

daha çok bayan eğitmenler kızlara acımasız davrandıklarına şahit oldum hiç empati kurma yeteneği yok onlar hiç genç kız olmamış

Küfürden Nefret Ederim Zaten oLdum Olası,
Hele birde bu Tarz duyuncakötükedihüso
İyiki Allah bişey vermişklava:
Kopart At kökünden.....

Kpss sorularının 10 bin dolara verildiği ile ilgili paylaştığım bir bağlantıydı.yaptığı yorum...a.q ben böyle işin...resmen terbiyesizlik...

yok artik
siz hala bunu kayitlimi tuutuyosunuz
bence siz bu kisiyi silin
bukadar terbiyesizlikde olmaz

terbiyesiz adam yaptığına da bakın

eğitim cehaleti götürür eşeklik(Afedersiniz ama derim bu durumda) baki kalır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…