bayanlar bana bir akıl verin. neyapacağımı şaşırdım eşimle...

hayalperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
134
14
98
slm bayanlar .. size kendi durumum hakkında soru soracağım . aranızda benim gbi olan vardır yada yoktur sizlerden bir cvp istiyorum. kvmle altlı üstlü oturuyoruz .ben hamileyim bende bir iş yerinde çalışıyorum ..eşim kaynımla ortak bir iş yapıyor. kayımpederiminde esnaf onunda bir dükkanı var. eşim kaynım kayımpedrim ortak araba alacaklar .fort fiesta türü geçen bana oturmaya geldiklerinde konuyu açtılar . kayınvalidem seftahını yaparız artık binip geliriz oğullarımla dedi....bende herkesin kendine ait bir arabası olsun bizde alalım dedim eşime. susutular anladılar benim ortak araba istemediğimi. daha öncesindede biliyordum ama eşim ciddi değildir diye düşünmüştüm. iş ciddiye bindi şuan.ben ortak beraber araba almaya karşıyım . eşimede ortak araba istemiyorum ortak araba olurmu bizim paramızıda katıcaksın bana sordunmu danıştınmı bir kere dedim. eşim bana yeter artık be benin nerden biliyorsun para verceğimi ben kredi cekicem babam ödüyecek dedi. sen bu yola soktun bizi senin yüzünden ayrılırsak ayrılırız. sen ne yaparsan yap .sende git annelerle araba al. ben sana bşi demem. ne yaparsan yap annenin evinemi gideceksin git ayrılalım lafı ben baştan böyle olduğunu bilseydim olmazdı demeye getirdi.

Bizimde araç ortak canım ama bi sıkıntı yaşamadık hiç kime lazımsa onda araba :) ama bunu sıkıntı yapıcak insanlar mi Sizinkiler hhani kullanicaklar mi sizi ? Bide esin çok tepki vermiş sanki genelde düşkün mu ailesine

canm ortak arabaya karşıyım. senin için sorun olmuyordur. ama ben sevmiyorum öle herşey ortak. bizdede sorun olmaz belki ama ben istemiyorum. çünkü bizm paramız ayrı ben eşimle almak istersem alırım böyle düşünüyorum.

Madem öyle düşünuyormus bastan karicim bak şöyle şöyle sen dert edinme diye oturup konussaymis. Sen tartisana kadar beklemiş sonra mi anlatmak aklina düşüyor.

Yani su erkekler dünyanın en tuhaf yaratıkları galiba

evt ortak işe karşı değilim . kayım pederim, kaynım ve eşim ortak araba almasına karşıyım nasıl eşimi ikna edebilirim bilemiyorum.

Eşin neden bu kadar ağır tepki verdi? Sonuçta sen de çalışıyrsun. Ben o tepkisini anlamadım. Çok kırıcı davranmış.

Bu eşler bir tuhaf.
Hatun birşeye itiraz edince yardırıyorlar direkt, annenin evine git falan.
Yutulacak laflar değil.

Eşin neden bu kadar ağır tepki verdi? Sonuçta sen de çalışıyrsun. Ben o tepkisini anlamadım. Çok kırıcı davranmış.

evt bıkmış bende öyle diyor sinirlemi diyor artık kestiremiyorum daha öncede tartışmalarımız oldu. araba yüzünden başka şeyler yüzünden . arabayı alacağını ciddi almamıştım.

evt bıkmış bende öyle diyor sinirlemi diyor artık kestiremiyorum daha öncede tartışmalarımız oldu. araba yüzünden başka şeyler yüzünden . arabayı alacağını ciddi almamıştım.

Bence gidin annenizin evine bir kaç gün bakalım ne yapacak. Arabadan çok hakaretlerine taktım ben. Ne kadar ayıp kırıcı sözler bunlar..

Hakkaten ortak araba ne ya? Çok sorun çıkar. Bırak karışma görsün gününü.

nediyeceğimi , neyapacağımı şaşırdım. susup otursammı?bu hamile halimle yoksa çekip gitsemmi?

nediyeceğimi , neyapacağımı şaşırdım. susup otursammı?bu hamile halimle yoksa çekip gitsemmi?
Alın karşınıza konuşun, ne izah etmeye çalışıyorsun, ayrılmak mı istiyorsun diye.
Ciddi ciddi bunları sorguladığınızı farkederse ve eğer blöf yapıyorsa birdaha bu kadar cesur konuşamayacaktır muhtemelen.

O gününü görünce otomatikman kadın daha çok gününü görmüş olacak.
Bu tür şeyleri kadın erkekten daha çok dert eder; çünkü erkek sorunlarını yansıtır.
''ben demiştim de,beni anamın evine gonderiyodun ya hani unuttun mu?'' Der,söyleyecek sözü kalmaz. Bile isteye giriyor bu işe,sonucuna da katlansın madem

Tabi canım durum musaitse alın biz çok kullanmadigimiz için iki taraf olarak araba öyle beraber kullaniyoruz ama kullanılacaksa devamli falan problem çıkar bide. Sen şimdi çok üstüne gitme çok tartışma ki iyice inada binmesin is. Bide dediğin gibi senin paran da katilicak tamam evin parasi ama sana danismali. Bekle biraz ortalık sakinlessin esin sakisakinlessin oturup konuş anlat sakince normalde çok agresif çok aileci biri değilse anlar sanırım

Bence gidin annenizin evine bir kaç gün bakalım ne yapacak. Arabadan çok hakaretlerine taktım ben. Ne kadar ayıp kırıcı sözler bunlar..

bide görmeniz lazım eşimi . ben gidiyorum gelmiyeceğim eve bekleme beni. parfüm sıkışı var üzerine havalı havalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…