bayanlar bana bir akıl verin. neyapacağımı şaşırdım eşimle...

sanki bu konuşmanın öncesi var gibi.acaba adamı çok mu sıkıştırıyorsun? ailesiyle ilgili bişeyler mi diyosun sürekli? yoksa sadece bu konu üzerine eeee yeter artık diye feryat figan etmez gibi geldi bana

hayır demiyorum..tartışmalarımız ailesi yüznden oldu altlı üstlü oturmamız ortak araba sorunlar böyle..

Canim konusmaktan anlamayip her defasinda annenin evine git diyorsa belkide gercekten gitmeni istiyordur. Git annenin evine. O zaman anlarsin blof mu degilmi. Niye yutuyorsun bebek mecburiyet degil calisan kadinsin.

Ortak araba ne ya? Ford fiestaya 40 bin vereceğinize 15 bin lik bi araba alsın almak isteyen daha mantıklı..

güzel arabaya binmek istiyorlar ondan.. kayınvalidem seftahını yapıcak ya. kaynım güzel arabaya binmek istiyorum diyor. ahhh derin bi ahh çekiyorum. ya söyleyin ben eşimle bi aile bile olamadım ben alıcaksam eşimle almalıyım ortak araba olurmu ya ben anlaymadım gitti

Canim konusmaktan anlamayip her defasinda annenin evine git diyorsa belkide gercekten gitmeni istiyordur. Git annenin evine. O zaman anlarsin blof mu degilmi. Niye yutuyorsun bebek mecburiyet degil calisan kadinsin.

doğru söylüyorsun gitmeliyim. ama bu kadar kolaymı diyorum cekip gitmek. gitmeliyim evt blof yapmadığımı ancak ozaman anlar. ama aileler öğrenicek iş uzuyacak daha çok yıpranıcağım diye korkuyorum.

eşime şuan bana bşi oldu desem gelmez .. hani insanlık hamileyim ya en azından ondan gelsin ama gelmez..

doğru söylüyorsun gitmeliyim. ama bu kadar kolaymı diyorum cekip gitmek. gitmeliyim evt blof yapmadığımı ancak ozaman anlar. ama aileler öğrenicek iş uzuyacak daha çok yıpranıcağım diye korkuyorum.

Boyle daha cok yipraniyorsun. Aileler ogrenirse ogrensin. Onlarin arabasi lafi hakareti bebegini yipratmaya degmez

Boyle daha cok yipraniyorsun. Aileler ogrenirse ogrensin. Onlarin arabasi lafi hakareti bebegini yipratmaya degmez

haklısın daha çok yıpranıyorum böyle gideceyim. 1-2 gün daha eşime bir lafım olacak onu söyleyip vurup kapıyı gideceğim. sğl cesaret verdiğin için. çünkü böyle olmayacak bliyorum bende.

Kredi cekip kendi alacak , hemde ben para vermicem diyor nerden biliyor babasinin her ay odeyecegini?
Ben olsam pisman ederdim almaktan vazgecerdi ..
Is ortak , araba niye ortak oluyorki anlamadim..

7, 8 bin tl lik hurda araba alınır yinede ortak araba alınmaz. O araba arada hep sorun olacak.
Eşiniz böyle bir konu için ağır konuşmuş. Boşanmayı bu kadar kolay kullanan erkeklere çok kızıyorum.
Sakin bir zamanınızda konuşmalısınız.
Haklı olmasada aile içinde soylemenize kızmış olabilir. Öncesinde size danışmamışsa hak etmiş.

Kredi cekip kendi alacak , hemde ben para vermicem diyor nerden biliyor babasinin her ay odeyecegini?
Ben olsam pisman ederdim almaktan vazgecerdi ..
Is ortak , araba niye ortak oluyorki anlamadim..

kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum .. ortak araba istemediğimi anlasın gerçi anlıyorlarda işlerine gelmiyor.çünkü artık bıktım bu sorunlardan

Ortak araba mı olur ya... gezmeye gideceğinizde herkese sorup söyleyecekmisiniz bizim işimiz var arabayı alabilirmiyiz diye ? saçma yani...

Dogri dusunuyorsun bende senin yerinde olsam karsi cikardim canim ne yani isi olan binecek ayni anda is cikarsa neolcak :)) kirginlil fesatlik kusluk ne gerek var bunlara herkez ne kazaniyosa onu harcasin vbde karsiyim bunlara canim insanin kalbine zorla fitnelik sokuyolar bide yaa...

Gitmişsin anne evine, iyi yapmışsın.
Lafını tartıp konuşsun, hamile eşiyle konuşurken hiç değilse öküzlükten azıcık sıyrılır insan.

Ortak araba mantıksız, hurda olsun sizin olsun.

Her şeyden haberleri olur gezmenize kadar.
Biz de gelelimler olur.
Çıkarsınız kaza yaparsınız Allah korusun, laf edilir.

Yeni yeni kavga konuları.

Bence bebeğin için artık evliliğindeki olumsuzlukları yavaş yavaş yok etmeye bakmalısın..
Şartları değiştirmeye çalış. Tatlılıkla olmuyorsa böyle..

Her şey gönlünce olur umarım.

Gelişmelerden haberdar et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…