Tabi canım durum musaitse alın biz çok kullanmadigimiz için iki taraf olarak araba öyle beraber kullaniyoruz ama kullanılacaksa devamli falan problem çıkar bide. Sen şimdi çok üstüne gitme çok tartışma ki iyice inada binmesin is. Bide dediğin gibi senin paran da katilicak tamam evin parasi ama sana danismali. Bekle biraz ortalık sakinlessin esin sakisakinlessin oturup konuş anlat sakince normalde çok agresif çok aileci biri değilse anlar sanırım
Ay bu kayinvalidelerin....karışma sus diyorsun. kayınvalidemde seviniyor . eşim hakkında benin oğlum aynı dedesi dediyim dedik diyor . sanki bana laf atar gibi allah yukarda görüyor nediyeyeim.
Size resti çekmiş, gözdağı gibi ama. Soğukkanlı bir şekilde istediğin buysa başımın çaresine bakayım, söylediklerin yenir yutulur şeyler değil çünkü diyerek ' restini gördüm' mesajı verin.
bide görmeniz lazım eşimi . ben gidiyorum gelmiyeceğim eve bekleme beni. parfüm sıkışı var üzerine havalı havalı.
ne güzel siz kurtulmuşsunuz. keşke bizimde öyle olsa anlasa ama olmaz .. çok bağlı ailesine böyle sorun yaşamazlar.Ay bu kayinvalidelerin....emin ol çok sorun yaşarlar. Biri biner gezer gezer benzin koymaz sorun olur. Biri digerinden daha çok biner sorun olur. Ufak tefek siyriklar,kazalar tartışma sebebi olur. Erkekler birbirlerinin araba sürüsünü beğenmez,kötü sürdün arabayı bozdun derler kavga çıkar. Yesinler birbirlerini babamla amcam ortak araba aldılar,kan davasına döndü araba en son satıldı da kurtulduk
NeyyyyBen sizin yerinizde olsam ben de giderim..
Ortaya para,mal girince en sıkı aileler bile dağılıyor emin olun. Benim babam,abisi için canını verirdi...ne güzel siz kurtulmuşsunuz. keşke bizimde öyle olsa anlasa ama olmaz .. çok bağlı ailesine böyle sorun yaşamazlar.
O zaman gideceksiniz, siz durdukça devam edecek çünküöyle yaptım kaç defa böyle oldu .. sonuç gidemiyorum ya annemin evine biliyor konuşuyor işte böyle rahat..
eşınle hesabınız bır mı pekı . onu merak ettım
Ortaya para,mal girince en sıkı aileler bile dağılıyor emin olun. Benim babam,abisi için canını verirdi...
O sözleri de yedir eşine,yanına kar kalmasindoğru canm ama ben ozamana kadar sinir hastası olmazsam . rahat geniş olmak lazım ama olunmuyor . bakalım rahat olmaya çaışıcam sonucu görücem ..
evt canm herşey sırayla böyle yapmasının cezasını çeksin.O sözleri de yedir eşine,yanına kar kalmasin
Alın karşınıza konuşun, ne izah etmeye çalışıyorsun, ayrılmak mı istiyorsun diye.
Ciddi ciddi bunları sorguladığınızı farkederse ve eğer blöf yapıyorsa birdaha bu kadar cesur konuşamayacaktır muhtemelen.
Tabi canım durum musaitse alın biz çok kullanmadigimiz için iki taraf olarak araba öyle beraber kullaniyoruz ama kullanılacaksa devamli falan problem çıkar bide. Sen şimdi çok üstüne gitme çok tartışma ki iyice inada binmesin is. Bide dediğin gibi senin paran da katilicak tamam evin parasi ama sana danismali. Bekle biraz ortalık sakinlessin esin sakisakinlessin oturup konuş anlat sakince normalde çok agresif çok aileci biri değilse anlar sanırım
Herseferinde 'annenin evine git' mi diyor yani size??kaç defa böyle konuştum sonuç yine aynı.
Herseferinde 'annenin evine git' mi diyor yani size??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?