ben vermem valla,
bahane bulurum
hele kıyafetlerim konusunda ablama bile zorla veriyorum kaldı ki elaleme vericem imkansız yani
ah canım bu kadar zor değil ki,
ablam giyicek onu o gün arkadaşının düğününde
ya da
"aynı elbiseyi bikaç düğünde de giyicem canım kuru temizlemeye vermek istemiyorum orjinalliği kaçıyor, başkasının giydiğini de tekrar giyemem ben yıkattırmadan."
diyebilirsin,
ben çok doğrucu davutumdur bu şekilde söylerdim yani, bu dediğimden de hiçbirşekilde kırılmaya hakkı yok karşımdakinin,
he eşyalarımı hiç mi vermem dersen kıyafet ve makyaj malzemelri dışında değerli olmayan eşyalarımı yakın arkadaşlarıma veririm her gün gördüklerime o da.
orda burda zor gördüklerime asla. malım çok kıymetlidir benim.
hele bir keresinde ruj sürüyordum lavaboda, bir arkadaşım istedi ver ben de sürüyim diye, "ııııy ben iğrenirim ööööylee olmaaas şekerimmm" dedim geçtim, banane ya ben elalemin ne yiyip içtiğini görüyorum onların pis ağızlarına değdirmek zorunda mıyım kendi rujumu.
biraz bencillikten zarar gelmez, ayrca düşündüm de ben kimsenin hiçbişeyini istemedim şimdiye kadar, ne kadar garip değil mi? demek ki illa ki başkalarına muhtaç değilmişizz
Lullaby,sevgılı arkadasım senın yazdıgın yorumları genellıkle dogru bulurum katılırım dedıklerıne harfı harfıne ama ,bu sefer katılmıyorum yazdıklarınason cumlen dısında yazdıklarına katılmıyorum .ben de kımseden bırsey ıstemem etmem dedıgın cok dogru ıstemıyorsak muhtac degılız demektır bu ,yanı o sureklı ısteyenlerın ısıne gelen bır durum oluyor ,arkadasımda bu urun var zaten ,sımdı benım almama ne gerek var ondan alır kullanırım dıye dusunurler .yanı kullanırlar .buraya katılıyorum .ancak arkadasından bır ruju esırgemek de bıraz arkadaslıga onem vermemek gıbı bırsey oluyor .dedıgın gıbı malın fazlasıyla kıymetlı oluyor .yerı gelıyor kuafore herkezın kullandıgı kozmetık urunlerınden makyaj yaptırmaya gıdıyoruz ,ama sen arkadasına bır ruju esırgemıssın .arkadaslarına elalem pıs agızlı sekılde hıtap etmen de hos degıl .sonucda onlar senın sectıgın arkadaslar sırlarını paylastıgın kısıler .boyle hıtap etmen hos degıl bence .bu konu da katılmıyorum sana .benım de bır arkadasım vardı .benden sureklı gıymelıgıne kullanmalıgına bırseyler ıster verırdım .ben ondan arkadaslıgımız boyunca bır kere sadece takmalıgını plastık 5 tllık kupesını ıstemıstım ,ama o ,aa sacmalama bılmıyorsun benım tıtızlık huyumu ıgrenırım boyle seylerden demıstı .ınanılmaz kırılmıstım ,bunu dıyen arkadasım benden ,epılator aletımı ısteyen orasının burasının tuyunu alan arkadasımdır .hanı cok tıtız ya o yuzden yazdım
ben vermem valla,
bahane bulurum
hele kıyafetlerim konusunda ablama bile zorla veriyorum kaldı ki elaleme vericem imkansız yani
ah canım bu kadar zor değil ki,
ablam giyicek onu o gün arkadaşının düğününde
ya da
"aynı elbiseyi bikaç düğünde de giyicem canım kuru temizlemeye vermek istemiyorum orjinalliği kaçıyor, başkasının giydiğini de tekrar giyemem ben yıkattırmadan."
diyebilirsin,
ben çok doğrucu davutumdur bu şekilde söylerdim yani, bu dediğimden de hiçbirşekilde kırılmaya hakkı yok karşımdakinin,
he eşyalarımı hiç mi vermem dersen kıyafet ve makyaj malzemelri dışında değerli olmayan eşyalarımı yakın arkadaşlarıma veririm her gün gördüklerime o da.
orda burda zor gördüklerime asla. malım çok kıymetlidir benim.
hele bir keresinde ruj sürüyordum lavaboda, bir arkadaşım istedi ver ben de sürüyim diye, "ııııy ben iğrenirim ööööylee olmaaas şekerimmm" dedim geçtim, banane ya ben elalemin ne yiyip içtiğini görüyorum onların pis ağızlarına değdirmek zorunda mıyım kendi rujumu.
biraz bencillikten zarar gelmez, ayrca düşündüm de ben kimsenin hiçbişeyini istemedim şimdiye kadar, ne kadar garip değil mi? demek ki illa ki başkalarına muhtaç değilmişizz
canım o isteyen arkadaşına başka bi arkadaşının dedikodusunu yap işte yok salak isteyip duruyor yüzsüze laf sokuyom anlamıyo falan de yani kızım sana diyom gelinim sen anla yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?