bayanlar bana uygun bir laf öğretirmisiniz?

Ben şimdiye kadar hangi arkadaşıma ne verdiysem kesinlikle geri alamadım. O kadar çok kitap ve eşyalarım kalmıştır ki arkadaşlarımda anlatamam. Kimisi geri istemene rağmen bugün yarın diye sallar unutturur; kimisi de verdiğini iddia eder geri alamazsın. Benim de yüzüm tutmaz hayır demeye ama her verdiğimde pişman olurum geri gelmeyeceğini bildiğim için. Ben kimseden kitap haricinde bir şey istemem. Çünkü kimsenin malını kullanmayı, kısa bir süre de olsa işgal etmeyi istemem. Kitap bile istemem ama çok yakınımsa ve okumak için almışsam hemen bir iki gün içinde bitirip sağ salim teslim ederim. Ben bu kadar hassas davranırken insanlar neden böyle vurdumduymaz hep buna şaşırmışımdır.

kankam sana katılıyorum
hele de ruj konusunda
bi keresinde benim de başıma gelmişti
çok güzel bi lipgloss almıştım yeni, birkaç kere sürmüştüm, sınıftan bi arkadaş izinsiz bi şekilde aldı sürdü
nasıl sinir olmuştum yaa yalan oldu ruj.

senin için problem teşkil etmeyebilir canım ama ben bu konularda çok titizim, makyaj malzemeleri konusunda çok hassasım, zaten cildim çok hassas, allık fırçalarımı vs bile haftada bir yıkıyorum, kaç kişi yapıyordur sence bunu?
ve kuaförde makyaj yaptırmam kendim yaparım ben maniküre ağdaya kaş almaya bile gitmem bu konularda çok titizim,
kaldı ki epilatör aleti diyorsun, ablamla bile farklı başlıklar kullanırız biz, ama dediğin gibi ikiyüzlü insanlar konusunda haklısın,
ama ben yemek vs konularında da çok titizim mesela masaya düşen bir şeyi alıp yemem, bunu yapan bir insan sonra benim rujumu sürmesin lütfen, tamam belki pis ağızlı fln diye kaba konuştum, ama gerçekten benim midemin kaldırmayacağı şeyleri yiyenler var. ayrıca bir arkadaşım var gay kendisi, diğer arkadaşlarım hepberaber yiyip içiyorlar, bunlara ruj vs verip de tiksinmemek mümkün mü sence?
bir kere lisede başıma gelmişti, lavaboda aa ne güzel dur bir süreyim dedi bir arkadaşım, sonra öteki de sürdü sonra öteki, iğrendim resmen, herkes iğrenmeyebilir, ama benim yapım bu, arkadaşlarıma karşı cimri değilimdir asla yeri gelir hesabı öderim yeri gelir hediye alırım durduk yere ama bu çok farklı be canım. mesela senin arkadaşın ikiyüzlülük yapmış madem iğreniyorsun niye kıyafetlerini giyiyorsun değil mi?
ben başkasının yemeğinden suyundan da içemem mesela annemlerin bile. geçen dersteydik bir arkadaşım suyumu istedi, çok susamıştım ama verdim, sordu içmeden sen ben içtikten sonra içebilirsin değil mi iğrenmezsin dedi, yok yok iç dedim, evet desem içmicekti, o içti ben de sonra deli gibi susadığım halde içmedim o sudan. su sonuçta bu, gittim yenisini aldım sonra, ama her arkadaşımın kullandığı ruju, kıyafeti atamam ya karun değilim ben de sonuçta, arkadaşlık sevgisi de bir yere kadar, içim kaldırmıyor sonuçta napiim yani. sen sana haksızlık yapıldığı ve bahane olarak kullanıldığı için kızgınsın galiba, ama senden bişey istemeyen birinden böyle bir istekte bulunsaydın ve böyle deseydi bence kızmaya hakkın olmazdı. ayrıca küpeye de iğrenmem ben o kadar değil yani, o saçma bi bahane olmuş.

en basiti daha geçen gün bir arkadaşım yemekten kıl çıktı, aa bi yerden düşmüştür ya diyip çıkarıp yemeğe devam etti,
ben evde bile canım annemin saçı çıksa o tencereden asla yiyemiyorum. dolayısıyla bana pis geliyor, herkes iğrencek diye bir kaide yok ama ben iğreniyorum ne yapayım.

aslında yalanda sayılmaz.o abiyemi bir kaç düğüne daha giyineceğim.kuru temizleme yaptıracağım.bakalımki alan arkadaşım temizleme yaptırıptamı getirecek.o temizletmese ben giyinmeden vereceğim temizlemeye.yani parası benden çıkacak.cömert olun diyen arkadaşım yani benim kızdığım konu bu.hem keyfine alacak giyinecek,hemdeben temizleteceğim.bunun adı tamamen enayiliktir bence....

bende eşyalarımı paylaşmayı hiç sevmem çünkü biliyorumki aynı şekilde geri gelmeyecek.verdiğim tişörtler bluzlar hep yamuk yumuk buruş buruş geri gelmiştir nasıl yıkıyorlarsa...kitaplar desen harap olmuş şekilde,cd'ler filmler desen asla geri gelmez zatenbende artık vermiyorum mesela kışın bir arkadaşım çizmelerimi istemişti bende o gün annem giyecekmiş dedim kitap mı istediler başkasına verdim o okuyor kıyafet konusunda da aynı şeyi uydurabilirsin mesela x'e verdim daha getirmedi gibi yada getirecektim ama unuttum çünkü insan karşındakinin yüzüne olmaz veremem diyemiyor malesef özellikle yakın arkadaşlarına.ama seni yumuşak yüzlü buldukları için samimi olmadığın insanlar da senden birşeyler istiyorsa veremem kusura bakma ben kıyafetlerimi paylaşmayı sevmiyorum diyebilirsin

canım o isteyen arkadaşına başka bi arkadaşının dedikodusunu yap işte yok salak isteyip duruyor yüzsüze laf sokuyom anlamıyo falan de yani kızım sana diyom gelinim sen anla yap

tecrübeyle sabittir bu tarz laflardan hiç anlamıyorlar hep onlarr farklı sizin gözünüzde ayy onları birmi tutarız hiç öğle düşünüyorlar bende zamanında çok çektim hala isterler redederken sıkıntısını yaşıyorum alt taraffı bir kaç parça eşya diyorum ama denildiği gibi giden gittiği gibi gelmiyor yada hiç gelmiyor..valla ben arkadaşımda,kuzenimde,ablamda diyorum sizin yerinizde olsam annem kuzenime vermiş kusura bakma derim.insanlar nasıl stiyor bende anlamıyorum senin varsa vardır yoksa yok.şuaralar bir komşum var maddi durumları iyi değil devamlı abla 1tl geri vercem ablam 2 tl geri vercem ne alırsa o paraya aldığının yarısını getriyor borcum yarısı kadar kaldı diyor sanki ben istedimde ondan ama tabii o yarı parada gelmiyor abla şu kıyafetini verirmisin acil sana veririm kızının oyuncağını ver kızım oynasın sonra veririz başta verdim giden gitti artık red ediyorum hatta bazen kızıyorum artık çünkü ver ver ver diye ısrar ediyor ardı ardına mesajlar gönderriyor ben seni seeviyorum se benim ablamsın çok kırıldım üzdün beni gibi...hatta arada tatlı tarzı birşeyler yaptığımda tabağa koyup göürdüğüm tüm tabaklar geri gelmedi istedim boş geri verilmez doldurmam lazım abla malum dedi bende hiçbirşey istemiyorum olurmu durumun belli ben sende bana getir diye geirmiyorum dedim ama neredeyse 1yıl oldu hala tabaklarm yok takımım bozuldu birkaç defa söyledim getirmedi hatta kırdıysan söyle dedim ama yok artık bende götürürsem köpük tabakla götürüyorum..dediğim gibi onlar yüzsüz oldukları için kırılmazlar zaten kırılma hissine sahip olanlar kırılabilirim düşüncesiyle istemezler...

Son düzenleme:
ben de tek kendimi böyle sanıyodum oh be :) ben de yurtta kalıyorum çok zorlandım şunu giyelim şöyle yapalım felan bir verdim iki verdim baktım kıyafetler hep yıkanmadan geliyo en sonunda dedim ben başkasının giydiği kıyafeti başkasının kokusu sinmiş şeyi giyemiyorum kardeşimden bile huylanırım yıkayıp da verin dedim. o gün bugündür benim kıyafetler yıkanmadan gelmiyo. devlet yurdunda kalıyorum sonuçta makinaya atamıyorum sık sık elimde yıkıyorum çoğu şeyimi.

Bizim şirkette çalışan temizlikçi bayan bu sabah benden iphone marka telefonumu istedi dolaylı yoldan :44:

Yarın bizim askerin yemin törenine gidicem de fotoğraf makinesi bulamadım hiç bi yerden dedi..Bende de senin kullanabileceğin tarzda makine yok abla dedim..

Sonra dedi ki senin telefonun güzel çeker aslında

Konuşmanın başında anlamıştım bakışlarından falan..

Bende evet güzel çeker ama aynı zamanda telefon bu yani dedim..

Ya nasıl veriyim ki yani, insan sorarken bile çekinir...Belki fotoğraf makinem olsa küçük kompakt tarzda verirdim..

Gerçi bugüne kadar kime ne verdiysem dönmedi..

Komşuma oyun konsolumu verdim,baya bi süre getirmediler sonra istedim..iste iste yok play station..En son abim istiyor dedim verdiler ama çalışmaz bir vaziyette..

Bigün evli kuzenim şehir dışından bize küçük kızları ile yatılı geldi..Çok sevindim ne isterse yaptım..Tüm gardrobumu hatta ve hatta hiççç giymediğim elbiselerimi dahi önüüne serdim..Seçti seçti beğendi beğendi istediğini giydi kullandı..

Ama o giyince, hevesini alınca ben mutlu oldum çünkü eşi dolayısıyla kendi muhitinde giyemiyor istediğini, başı kapalı geziyor..Bende biraz kg almıştım pantolonlarıma fln sığamıyordum..Bana dedi ki ''ayyy sen şimdi beni kıskanıyorsundur'' Benim gözler faltaşı gibi açıldı, şok oldum.Neden ki ? dedim..Ben giyiyorum sen giyemiyorsun ya ondan demezmi kan beynime sıçradı..

Nasıl böyle düşünebiliyosun eğer kıskansam sen değil bu elbiseler giymek, göremezsin bile, sen gelmeden önce saklardım hepsini dedim..

''Ayy sende haklısın'' dedi

Diyeceğim o ki ne yaparsan yap insanlara yaranılmıyor, kendi malımla kötü olacağıma vermem kötü olurum daha iyi..( hayatımdaki istisna bir kaç kişi hariç )

Bunun cimrilikle alakası yok, keriz yerine konmayı sindiremiyorum sadece..

emanetin hiçbir türlüsünü sevmem çok mecbur kalmadıkça kimseden ne birşey isterim ne de alırım.özelliklede kıyafet ayakkabı gibi şeyleri asla almamda vermemde bu konuda bende biraz titizim.en güzeli elimizdekilerle yetinmeyi bilmek bence

Bende kitaplarımı vermiştim, bir de ne göreyim
Yağmurda ıslanmış, sırılsıklam ve yırtılmış.
E be adam madem alıyosun korumasını, aldığın gibi getirmesini bileceksin.

Hayatta Kimsenin Ne Bir Eşyasını Kullanırım, Ne de Kendiminkini Kullandırtırım..
Hele ki Elektronik Eşya Alışverişinden Nefret Ederim..
Ben Kendi Kıyafetimi Üzerimde 10 Dk. Dursun Çıkartayım, Bir Daha Onu Bana Kimse Giydiremez İlle de Yıkanacak.. (Allah'tan Eşimde Öyle)
Kaldı ki Başkasının Eşyası ASLA!!
Kurdeşen Dökerim Valla

4 Kız Kardeşiz..:78:
Birbirimizin Hayatta Rujunu Bile Kullanmadık..
Böyle Geldi Böyle de Gider..

gerçekten en nefret ettiğim şeydir....
yani vermekten gocunmam ama alıpta yıpratanlar..
yüzsüz yüzsüz her haltı isteyenler.....
birbirlerinin koltuk altı değdorantını kullananları biliyorum...ne iğrenç insanlar var değilmi....
bnde yüzüm tutmayıp versem fena halde takarım kafama....
hani acil ihtiyaç olur.....bi kıyafet giyersin eşarbı olmaz verirsin yada bi takı falan olabilirde..
oda samimiysen..
kıyafet bana çok saçma ve aşırı geliyo....
şu zamnda yumurta istemek bile saçma komşudan..
her yer market dolu

Son düzenleme:
Bahanelerle geçiştir bence canım. Ben de aynı senin gibiyim veririm, geri alamam
Hele bir keresinde eczanede çalışıyordum ilaç firmacıları birsürü kalem getirmişti. Kalfalardan biri de o kalemlerden bir miktar verdi şu kişiye götürüp ver bunlar sözüm var dedi. Tamam dedim. aradığım bir perdeciydi. tarif edilen yere gittiğimde 2 perdeci dükkanı yan yana duruyordu. tabi ben de yanlış olana giriverdim orayı doğru sanarak. x kişiyi arıyorum dedim. onlar da "yan tarafta" dediler bir yandan da elimdeki kalemlere baktılar. Sorun olmayacaksa kalemlerden bize verebilir misin diye sordular. Evet sorun olacaktı bunu biliyordum. Ama dayanamadım iyi niyetten verdim kalemi (ya da kalemleri, hatırlamıyorum).
Geri kalanını da yan taraftaki asıl vermem gereken kişiye verdim. Eczaneye geri dödüğümde de saf gibi kalemlerin birazını başka tanımadığım kişiye verdiğimi söyledim kalfaya. Bi kızdı (ama kendisini gene de çok severim)

Sonra ben hem üzüldüm hem sinirlendim. Bundan sonra biri bişey isterse vermiyecem dedim önlerinde. Hayır diyecem dedim.. Acı tecrübe oldu ama napalım. Hayır bi de emanet şeydi yani. Beni kalemleri sen aldın diye de suçlayabilirlerdi Neyseki karakterimi biliyorlar:)

Bundan sonra daha temkinli yaklaşıyorum bişey isteyen olursa. Sen de zor da olsa öyle yap canım ya hayır de ya da bahane bul boşver kırılan kırılsın, küssün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…