çoğu benım basımada gelmıstır ben artık canım ısteyınce verıyorum sadece oda akrabalarıma bır kız vardı abıye elbısemı bır defa aldı neyse gerı alabıldım :) cunkı gıden gelmıyor ondan bıraz zor,ikinciye yıne ıstedı bende teyzemın kızında demek zorunda kaldım yalan soyledım uzulerek ama anlamıyor bın dereden su getırıyorum yınede ıstıyor calısıyor alabılır kendıne aynı ısıyerınde bıle calısmıyorduk artık dusunun yanı,sımdı dedıgım gıbı sadece akrabalara zaten gıden gıttı artık.
Öyle yuzsuzce isteyen kisiler çok bende hayatta istemem.vermeyi de sevmem.ben hoşlanmadığımı söylerim sen bana bakma sonra kotu ben oluyorum açık sözlüyum,insanları oyalamıyorum diye.sende bahane olarak ablamın,kuzenimin falan diyebilirsin.ayrıca baskasından alınan birşeyi 3.birine verme.sonra sen zorda kalırsın hem karşındakine ayıp.sonuçta gercek sahibinden izinsiz veriyorsun..
bende kimseden çöp istemem.hata arkadaşım çok sevdiğim bi kıyafetini istediğin zaman giyinebilirsin dedi.ben sevmem öyle şeyleri dememe rağmen halen daha birşeyler isteyip duruyor.
canım o isteyen arkadaşına başka bi arkadaşının dedikodusunu yap işte yok salak isteyip duruyor yüzsüze laf sokuyom anlamıyo falan de yani kızım sana diyom gelinim sen anla yap
Çok sinirliyim ben de bu konuda
Bikaç yıl oluo,kreş arkadaşımı gördüm biyerde
Neyse görüştük konuştum evime geldi
6yaşında mezuniyet törenimiz vardı video kasetleri vardı eskiden hatırlarsınız
Biz o kasetten cdye çektirmiştik mezuniyetimi
Annem hemen atladı onu izleyin arkadaşınla dedi
Tamam dedim bu da yok ben eve gideceğim sen ver onu bana ben evde izleyeyim getiririm dedi
Yüzüm tutmadı verdim
Bikaç ay sonra tekrar görüştük istedim
Sen bana öyle bişey vermedin ki dedi
O kadar üzüldüm ki o benim çok değer verdiğim bişeydi sunucuydum ben orda 6 yaşındaki halim
Çok değerli bi hatıraydı
O zamanlar her dakika her şeyi kameraya çekemiosun ki ortada kamera yok zaten her yerde
Annemle hep onun tartışmasını yaparız hala
Neden söyledin bak gitti en değer verdiğim şeylerden biri derim
O da çok üzülüo yazık ama cidden çok sinirlendim
Bu olaydan sonra kimseye bişeyimi vermiyorum
Kırılırlarsa kırılsınlar iyi niyet suistimal edilio çünkü ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?