Arkadaşlar artık bundan sonra ayıp olur demiş ama... Hiçte olmaz, onlar sizin malınız vermeme hakkı size ait. Hem sürekli veripte bir kez vermediğinde kötü olacaksan ol gitsin...
Sana tavsiyem, sende onlardan çok değer verdikleri birşeyi iste onların yaptığı gibi yap bakalım artık isteyebileceklermi.
Benim annem öyleydi komşumuzun kızı (beni biliyor ya) annemden sürekli birşeyler isteyip duruyordu, annemde kimseye hayır diyemezdi. Ne zaman birşey alsada onu mahvedip öyle getirirdi. Birgün annemden epilasyon cihazını istemiş, bir getirdi ki, temizlememiş leş gibi. Anneme kızdım kendini kullandırma diye. Benden de telimin şarj aletini istemişti verdim mahsus. Aleti zorla getirttim, bir geldi fiş yeri yamuk yumuk, nasıl becedi o aletle neler yaptı hala düşünmekteyim.Telefonda saydım bir güzel, daha da ne annemden ne benden birşey istemeyeceksin dedim, zar zor ayağını kestim.
epilasyon cihazi diyince aklima geldi bende eltime verdim,bir kac hafta sonra istedim bana vermedin dedi,bende dusundum acaba almismisydim diye,bana aldigi kiyafetleri gosterekti odasina gectik,baktim benim cihaz duruyo dedimki iste sende bak vermemissin bana dedim yok ben bunu yeni aldim dedi yaama biliyormki o benim,peki oyle olsun dedim diyecek bisey bulamadim.:))
epilasyon cihazi diyince aklima geldi bende eltime verdim,bir kac hafta sonra istedim bana vermedin dedi,bende dusundum acaba almismisydim diye,bana aldigi kiyafetleri gosterekti odasina gectik,baktim benim cihaz duruyo dedimki iste sende bak vermemissin bana dedim yok ben bunu yeni aldim dedi yaama biliyormki o benim,peki oyle olsun dedim diyecek bisey bulamadim.:))
kızlar hepinize yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.çok kötü birşey ama benimle aynı durumda olanlarınızı okuyunca rahatladım.benim şansım kötü.biz üç kız kardeşiz iki ablam var.ortanca ablam büyük olanın çöpüne el süremez korkar.hele izinsiz hiç alamaz.ama benim eşyalarımı kendi malı gibi kullanır.kaçtane kıyafetimi eskitti.giyiniyor kirleniyor yıkandıktan sonra bi daha yani bana giymek nasip olmuyor.hatta anneme anne benim kırmızı hırkayı bulamıyorum diyor.bu çok oldu.diyorumki senin nereden oluyor,sen hiç giyinmiyorsunki diyor.eee fırsat vermiyorsunki giyineyim diyorum bu sefer sırıtıyor.oda terliklerimi giyinmemesi konusunda ortalığı bir birine kattım elime geçeni fırlattım birbirimize girdik ama durum halen daha aynı.büyük ablamında bi daha görmiyeyim demesi yetiyor.elini sürmez.ama benim cazgırlıklarıma rağmen huyunu terketmiyor.koltukta oturuyorum arsız arsız gelip ayaklarına geçirip gidiyor.lavobaya giriyorum,çıkıyorum bakıyorum yok giyinip gitmiş.babam çifter çifter oda terliği aldı.öncekileri kapının önüne koydu.kedinikini yırttı yine benimkileri giyiniyor.o yüzden terlik giyinme alışkanlığım yok.annem sürekli yerlere basma diyip kızıyor.yani anlayacağınız arkadaşlar ablama dahi eşyalarımı vermek istemiyorum.suratımda mı birşey var anlamıyorum herkes birşeylerimi kullanıyor.laf sokmalrım falan heralde iltifat gibi geliyor benim
benimle arkadaş olurmusunBen bu konuda çok şanslıyım, birisi bir şeyimi istediğinde kendime almışım ben bunu, senin olmasını istesem sana alırdım vs diyorum. Bu tür şeylerde çok açık sözlüyüm, benim hiç bir iyi dostum bir şeyimi ödünç istemez çok beğendiğini söyleyip güle güle giy der.
Birisi de yeni giydiğin bir şeyi ödünç istediğinde (eğer çalışıp para kazanıyorsa) senin alacak paran yok mu vs gibisinden lafı koy. Ben bu tür olaylarda hiç kibarlık bilmem ne dinlemem. Ödünç istemek ne ya, kalem mi bu?
Telefonum bozuldu yemin ederim ikişer üçer telefon kullanıp yedek tutan tanıdıklarım var, servise göndereceğim sırada geçici telefon lazım oldu gittim para verip eski bir telefon aldım kimseden ödünç istemedim.
Sen de birisi bir şey istediğinde, YOK HAYIR İSTEMİYORUM dersin olur biter. Gitsin alsın arkadaşım, en nefret ettiğim şeydir bu ödünç isteme olayı.
benimle arkadaş olurmusunya buradan aldığım gazla ingilizce romanımı alan arkadaşı aradım kitabımı getirmesi içn.tlf çaldı çaldı cvb vermedi.yarın bi daha deneyeceğim.
Açmıyorsa eğer mesaj at. Hatta aynen şunları söyle.
Canım aradım duymadın heralde. Hani kurstayken çevirmek için benden kitap almıştın ya, o bana acil lazım napıp edip onu bana geri getirmen gerek. Çevirmen bitmediyse sen bana ver benim işim bitince geri veririm. (ama vermeyeceksin tabi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?