• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar bi yrdımcı olur musunuz??

hayaall

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
2
0
6
Aksaray
İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Kafamı karıştıran bi konu var internettende çok araştırdım ama malesef bi bilgi bulamadım. Eşimden gizli bilezik bozdurmam gerekiyo bu günah mıdır. Altınlar bilezikler hanımındır bunu biliyrum ama bunu ondan gizli yaparsam dinen bi zararı olur mu acaba. acil cevaplarsanız çok sevinirim. Sadece 1 tane bilezik bozdurcam ve 2 aya tekrar yerine alıp koyucam

Son düzenleme:
İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım.. Kafamı karıştıran bi konu var internettende çok araştırdım ama malesef bi bilgi bulamadım. Eşimden gizli bilezik bozdurmam gerekiyo bu günah mıdır. Altınlar bilezikler hanımındır bunu biliyrum ama bunu ondan gizli yaparsam dinen bi zararı olur mu acaba. acil cevaplarsanız çok sevinirim. Sadece 1 tane bilezik bozdurcam ve 2 aya tekrar yerine alıp koyucam

Günah mıdır bilmiyorum ama , etik olmadığı kesin hoş değil bence ,bozdurmanız gerektiğini söylersiniz kızar diye mi gizli bozdurmak istiyorsunuz :44:

Günah mıdır bilmiyorum ama , etik olmadığı kesin hoş değil bence ,bozdurmanız gerektiğini söylersiniz kızar diye mi gizli bozdurmak istiyorsunuz :44:

Hesapta olmayan bi borç çıktı. Bunu da ona söylemek istemiyorum kendim halletmek istiyorum.. elimdeki para yetişmedi ya kredi çekmem lazım yada karttan nakit çekmem lazım kısa vade için açıkçası faize girmek istemedim. eşime de söylemek istemedim. haberi olmadan bozdurup tekrar alıp koyarım diye düşündüm.

Size ait malı veya parayı eşinizin izni olmadan kullanabilirsiniz, dinen sakıncası yok.

Ama çok çok gerekli değilse, huzursuzluk çıkmayacaksa söylemeniz daha güzel olur.

O sizin mehiriniz yani hakkınız olduğu için sorun yoktur herhalde...Sonuçta sadece size ait olan bir para veya altın...

Back
X