Bayanlar buraya bakar mısınız ?

ben de 43 e düşmüştüm ama ıstanbul'a geleli gene 2 kilo aldım ve 45 oldum....yani normal kiloma döndüm...

aybik senin kibar göbüşün var cee diyor benimki direk böööööööö diyor kaydirigubbakcemile2

hahaha catlatın catlatın beni devam edin bakalım 40 küsür 50 küsür misde göbek varmıs mıs.

benden iki tane sizden cıkar

minnoşum çok güldürdün beni yhaakaydirigubbakcemile3 bööymüşkaydirigubbakcemile3
sende iki tane civciv olduğu içindir aradaki fark
emzirme olayı olmasa bi ilaç biliyorumda hadi neyse eccük daha sabır emsin kuzucum

bosver sen ilacları hergün sit up yap göbek ögle gider. Ben 60 saniyede 50 tane yapıyorum ayıptır söylemesi guclubacismile

canım ya nasıl bir ilaç bahsettiğin.vermem gereken onbeş kilo var.eşim çok dalga geçiyor.biraz yardım etsenizde bende hafiflesem...

emzirenler kullanamazmış amalmaz:
bizim gelin de sezeryanlıydı şubatta isviçreye gittiğimizde benim gibi 2 tane geliyordu hatun
şimdi benim yarım kadar böle mucizevi bi ilaç

aybike özelden bekliyorum o mucizenin adını.. yada bi sakıncası yoksa buraya yaz:) yaz geldi denize inemedim daha utancımdan offf...

hamilelikte homini gırtlak yerken iyiydi dimi????
gülnur yesin lightları kepeklileri 1 light çikolatayı 3 güne bölsün yesin siz geniş davranın...yaaaaaaaaaaaaa....o kadar olsun kilonuz hakmıdır adaletmidir kilosuz olmanız:))))))))
dermişim...
valla kızlar ben şunu farkettimki kloyu ne kadar takarsan o kadar seninle varlığını sürdüyo... hamileykende günde 3 kere tartılırdım ve o kadar yememe dikkat etmeme rağmen şu boycağızıma aldım 14 kilo... doğumdan çıktım akşamı daha yürümeye zorlanırken evden baskül getirtip tartıldım sadece giden 3500 dü bunun3130 u zaten nildi... yok doğumda 7 kilo gidiyomuş gibi laflar ben de işlemedi...
sonra 3. aya kadar çok taktım 47 den aşşağı inemedim hadi 45-46 oldum ama gene kıyafetlere giremedim nerdeyse hergün eskilerimi denedim bi umutla...vücudum inanılmaz bozulmuştu kalça ve göbek bunalıma sokuyodu beni... sonra takmamaya karar verdim. bi baktım tam 6. ayımda 1 hafta önce olmayan kot olmaya başladı... yemeğimi de kısmamaya karar verdim bi baktım kasmayınca canım da bişey istemiyo... anam bi baktım 45-44-43 ve 42 küsurlu rakamları görmeye başladım.. amacım hiç o kadar zayıflamak değildi kiloma vücudum uysun yeterdi... sonra yemeğe yöneldim. şimdi 45 im vücudum 4 4 lük değil elbette ama çok şükür sağlıklıyım ve de canımı sıkacak kdar kötü durmuyo... ama yüzmeyi şiddetle tavsiye ediyorum merdiven inip çıkmak bol su içmek ve imkanınız varsa tenis...
ama herşeyden önce sağlıklı olmak yeterli anne olmak...
öpüyorum hepinizi hepiniz olduğunuz gibi çok tatlısınız ve çok hoşsunuz....

ayrıca şu ilaç konusuna gelince vücudun dengesini etkileyecek yapay şeylerden uzak durun derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…