bayanlar çıkmazdayım fikirlerinize ihtiyacım var mutsuzum hemde çooook

böylesi bir adamdan çocuk düşünüyorsan eğer, hayatının en büyük hatasını yaparsın. resmen adi herifin teki

Kürtaj gibi bi şeyi asla yapamam 2 yıl boyunca hep bu bebeği bekledim ben ama babasının bu derece karaktersiz olacağını bilemezdim eğer test yanlış değil ve hamileysem allahın izniyle bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum

Tamda çocuk düşünme diyecektim ki test yapmışsın.aslında hatayı bukadar bekleyerek yapmışsın 20 aydır seni defalarca aldatmış utanmamış akıllanmamış,ne diyeyim ki..
Çocuk olunca iş değişiyor,inşallah pişman olmazsın

Eşiniz sizi sevmiyor. Seven insan başkasına bakabilir mi? Sizinle sırf evli olmak için evlenmiş bence. Sizin sevginizi kullanıp sizi aldatıyor. Defedin gitsin. Hele çocuk sakın yapmayın.

Kac yasina gelmis adam bekarliginda yasayamadigi seyleri evliligine mi saklamis !!! Bana kalirsaa bosayin derim !! Boyle bir adamdan cocuk mu dusunuyorsunuzzz Merak ediyorum ayni seyi kadin yapsa adini cikarirlar fakat erkek yapinca sorun yok !! O erkektir yapar olurrr.. yeni heyecanmisss allahh allaaahhh
Yorumun her harfine sonuna kadar katılıyorum adam bildiğin abaza çıktı bu nasıl birşeydir ya Rabbim... Böylelerini bi kaşık suda boğabilirim:47::47::47:

Yorumun her harfine sonuna kadar katılıyorum adam bildiğin abaza çıktı bu nasıl birşeydir ya Rabbim... Böylelerini bi kaşık suda boğabilirim:47::47::47:

Teşekkür ederim. Aynen öyle öylelerini varyaaaa :47:madem karıya kıza meraklı evlenmeden önce hepsine doyup ondan sonra evlenseymiş... Ben inanmam değişeceğim laflarına bir insan 7 sinde neyse. 70inde de öyledir huylu huyundan vazgeçmez adet haline getirmiş bir gün iki gün değişir bir gün muhakkak bir yerden patlak verir işte bu tarz şeyler karakter meselesidir.. Evini barkını düşünen erkeğin gözü onda bunda olmaz diken üstünde yaşamaktansa konu sahibi boşansa daha iyi güven ruh gibidir uçarsa biter bir dahada uçutu bedene geri dönmez...:47:

Kürtaj gibi bi şeyi asla yapamam 2 yıl boyunca hep bu bebeği bekledim ben ama babasının bu derece karaktersiz olacağını bilemezdim eğer test yanlış değil ve hamileysem allahın izniyle bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum

tabi ki kürtaj olma. doğmamış bebeğin suçu ne ki. ben ilk konunuzu okuduktan sonra yazdım bunu, çok bebek istiyorum demiştiniz ya ona ithafen. test yaptırdığınızı daha sonra gördüm

Ben 23 yaşındayım.eşim 25 sanırım erken evlendik ve ben bu adamı 15 yıldır tanıyorum çocukluk aşkıydık.. Ben onu çok seviyorum bunca şeye rağmen o da çok sevdiğini söylüyor ama güvenim bitti sürekli telefonunu kurcalama ihtiyacı duyuyorum bu sefer daha bi sinir oluyo

erken evlenmediniz bence. Adamin mayasi bozukmus. O sizin sevginize layik degil..

Canım allah yardımcın olsun ama eşin bu durumu alışkanlık haline getirmiş iyi düşün taşın yol yakınken daha geç olmadan kararını ver bu durumu eşinin emin ol değişmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aman Allahım sözün bittiği yer :(((hakkında hayırlısı olsun:(ama o bebeğin günahı yok be anne babasını ne yazık ki seçme şansıda yok:(eğer çalışan kadınsan doğur derim ama diğer türlüsünü bilmiyorum yaaaa ayyyy çok zor bi durum ne yapacağını bize mutlaka yaz merak ediyom:(

Doruk

ne sevmesi yahu şimdi bu adam sizi seviyor mu yani?
sizi bu kadar cok sevdıgı ıcın mı aldatıyor..
kusura bakmayın bunun toz pembe bı tarafı yok bariz aldatılmışsınız ve aldatılacaksınız..çünkü yapmam deyıp tekrar yapmış..
farkındaysanız eşiniz çokta yüzsüz biri..hala sizin yüzünüze bakabılıyor..
Mutsuzsunuz ve hep mutsuz devam edıceksınız ..
sindirebilecekmısınız bu durumu yıllar gecsede..
emın olun bır daha tekrarlamasa bıle sız hep bu yaptıklarını hatırlayıp yıne mutsuz olucaksınız...

Olan yine çocuğa olacak başka hiçbir şey değil. Baba,her gece başka alemlerde karı kız peşinde, anne evde bi başına aldatılmanın ezikliği içinde. İnşallah erkek olup da huyu babasına benzemez. Bari çocuğunuza güzel bir eğitim ve ahlak aşılayın. Allah yardımcınız olsun.

madem hovardasın niye evlenirsin be adam!
insan ne diyeceğini şaşırıyor,bir şekilde ona haddini bildirmen gerekiyor,yoksa ardı kesilmeyecek gibi duruyor..

6 yıl sonra yine buradayım... kendi acı gerçeklerimle yüzleşmek üzere 😔 bu koskaca 6 yılda Allah’ıma şükür ilk sizlerle paylaştığım o testimde pozitif çıkan evladımı büyüttüm hemde aslanlar gibi annesinin arkasındaki dağ gibi güçlü bir oğlum oldu şükürler olsun. Babası ise size bu konuyu açtığımda anlattıklarımın yanında bir toz tanesi kalacak kadar büyük ihanetler acılar yaşattı. Peki boşanabildim mi ? Hayır.
Bir arkadaş yazmıştı çocuk olunca herşey farklı oluyor diye ne demek istediğini oğlum olunca çok çok daha iyi anladım. Şükür ki tek tutunacak dalım oğlum var iyi ki de var hayat onunla 6 yıldır çok çok daha güzel.

buradan bu postu okuyan benim gibi evliliğinin başında olan ya da henüz sevgili olan ve aldatılan hemcinslerime sesleniyorum; çocuk evliliği düzeltmez, sizi aldatan birine eğer pişmanlığına inanıyorsanız sadece bir kere şans verilir ve hepsinden önemlisi çalışalım güzel kadınlar biz çalıştıkça güçlüyüz 🙏🏻
En kısa sürede bende iş hayatıma tekrar dönüp sizlere evet başardım evladımla huzurlu bir hayat kurdum yazısıyla dönüş yapabilmem dileğiyle

sevgiler

Böyle bir adamla 6 sene geçirmek.. üzüldüm sizin adınıza. bir kere bile affedilmez ihanet ve şiddet, bir kere affederseniz arkası daha şiddetli gelir tıpkı sizde olduğu gibi.

Back
X