- 27 Mayıs 2009
- 3.612
- 353
- 198
- Konu Sahibi pandorakiz
Kızlar biraz önce adetim gecikti.diye test yaptım çift çizgi çıktı
inanmiyorum yaa

bu olmadi iste

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böylesi bir adamdan çocuk düşünüyorsan eğer, hayatının en büyük hatasını yaparsın. resmen adi herifin teki
Yorumun her harfine sonuna kadar katılıyorum adam bildiğin abaza çıktı bu nasıl birşeydir ya Rabbim... Böylelerini bi kaşık suda boğabilirimKac yasina gelmis adam bekarliginda yasayamadigi seyleri evliligine mi saklamis !!! Bana kalirsaa bosayin derim !! Boyle bir adamdan cocuk mu dusunuyorsunuzzz Merak ediyorum ayni seyi kadin yapsa adini cikarirlar fakat erkek yapinca sorun yok !! O erkektir yapar olurrr.. yeni heyecanmisss allahh allaaahhh
Yorumun her harfine sonuna kadar katılıyorum adam bildiğin abaza çıktı bu nasıl birşeydir ya Rabbim... Böylelerini bi kaşık suda boğabilirim![]()
Kürtaj gibi bi şeyi asla yapamam 2 yıl boyunca hep bu bebeği bekledim ben ama babasının bu derece karaktersiz olacağını bilemezdim eğer test yanlış değil ve hamileysem allahın izniyle bebeğimi dünyaya getirmek istiyorum
Ben 23 yaşındayım.eşim 25 sanırım erken evlendik ve ben bu adamı 15 yıldır tanıyorum çocukluk aşkıydık.. Ben onu çok seviyorum bunca şeye rağmen o da çok sevdiğini söylüyor ama güvenim bitti sürekli telefonunu kurcalama ihtiyacı duyuyorum bu sefer daha bi sinir oluyo
madem hovardasın niye evlenirsin be adam!
insan ne diyeceğini şaşırıyor,bir şekilde ona haddini bildirmen gerekiyor,yoksa ardı kesilmeyecek gibi duruyor..