benim fedakarlıklar say say bitmez
1.hukuk fakültesi1.sınıftan bıraktım sırf onun için
2. çok güzel bi işim vardı volaeybol antronörlüğü yapyodum(amatör olarak)
3.volaeybolu bıraktım
4.ailemi karşı çıktığı için onlarala kavgalı oldum ve onları bıraktım(tabi sonradan kıyamadı anacım bana9
5.arkadaşalrımı dostlarımı bıraktım...
6.çok lüks bi hayattan orta düzeyde bi hayata geçiş yaptım derkennnnnn
daha saysam bi sürü şey vardır heralde...
çok fedakarlık yaptım ama karşılığıda hep iyi oldu..
el üstünde tutuldum şimdiye kadar tabii yarının ne getireceği bilinmez..
şimdilik pişmanlık yok içimde umarım bundan sonrada olmaz...
ben pismanim
esimle herhangi bir sorunum oldugundan degil ama
o kadar okudum ettim ama daha sonra kariyerimi onunla birlikte olmak adina farkli yonlendirdim
yurtdisinda calisma firsatini teptim
pismanim 1 2 sene daha gec evlensek bir sey degismezdi zaten cocuk filan da istemiyoruz
keske once kendimi mutlu etseymisim
1.okulumu bıraktım
2.ailemi bıraktım
3.arkadaslarımı bıraktım
4.kardeslerımı bıraktım
5.ülkemi degistim herkezden uzaga geldım
6.ev hanımı oldum
7.giyim tarzımı degıstım
8.cok sevdım asık oldum
9.degdımı? aldatılıyorum
eşimle 9 yıl flort ettik...flort etmemizden bu güne kadar her gün onun için fedarkarlık yaptım...ünv. kalma ihitalımı teptim..o ankarada çalışıyo onunla kalayım die tercih yapmadım şimdide devlete gireyim die kendimi yırtıyorum...özel sektörde sürünüyorum...düğün hazırlıklarında bir sürü kötü sey yaşadım onun hatrına sustum...ailesi anamdan emdiğim sütü fitil fitil burnumdan getirdi onun hatrına sustum...
peki değdimi...bir kaç ay once açılsaydı bu konu..evet derdim...bunca sıkıntıya rağman eşim arkamda derdim...aama biliyorum ki değmedi ve değmeyecek...ben sorunA kocaman HAYIR DEĞMEDİ KENDİMİ YIPRATTIĞIMLA KALDIM DİYORUMMMMMMMMMMMMMM
alınamayacak kadar büyük risk.. ama almışsınız. Allah utandırmasın tabi de mantığı da devreden çıkarmamak gerekiyor ilişkilerde. tecrübelerle görüyoruz, ne biliyim.
Çok büyük fedakarlıklar yapmışsın ama değdi diyorsan bravo size...İnşallah olmaz.
bence de buyuk rıskler almıssın canım ama helal olsun esıne bak ne guzel deger dıyorsun Rabbım pısman etmesın mutlulugn daım olsun.
bende unv hocam unv kalmamı teklıf etmesıne ragmen kabul etmemıstım esım(o zamanlar nısan bıle yoktu)ıstememıstı evımızle ılgılenemezsın dıye pısman mıyım hayır kesınlıkle belkı buyuk bı fırsattı en azından karıyer olarak ama cok sukur sımdıye kadar hıc gerı dönüp arkaya bakmadım su anda ogretmenlık yapıyorum bı ılk okulda kuzularımla gecınıp gıdıyoruz(ıngılızcem körelıyor devlette ama napalım)
nasıl büyük fedakarlıklar yapmışsın Allah daha çok mutluluk versin inşallah
Tam Bir Türk Kadını
aslında herkes yapıyor arkadaşım bende tanıştıgımızda modellik yapıyordum iyi bir yere gelecegimi bile bile vazgeçmek zorunda kaldım o istemedigi için...sonra ailemi karşıma almak durumunda kaldım....sonra okulu asmaya başladımm...arkadaşlarımdan vazgeçtim o istemedigi için... daha neler neler evlendikten sonrada çalışmama izin vermedi meslekte boşa gitti bende boşa gittim sanırımgeçen 2 hafta önce çok iyi bir yerden iş teklifi aldım evde sıkılıp mahfolmama ragmen kabul etmedim yine fedakarlık yaptım...olan bana oluyor herkes kızıyor eleştiriyor çevremdekiler.evde tuvalet lavabo ovup temizlik yapmak bana göre deildi ama al sana fedakarlık iştee
bende çalışyrdum sevdğim güzel bi işim vardı ve eşim istemiyor diye ayrıldım.pişman değildim .. ama insan çalışıp sonra ayrılıp başkasının eline bakınca zamanla hem alıngan oluyor hemde pişman oluor
bilmiyorum sizdede öle oldumu.. evet bu soruyu çok merak ediyorum... başımdan geçen bi olayı anlatayım. içimi dökeyim barim..
eşim çok iyi biri ne istesemde alır yani asla yok demez. ilkönce onu belirtiyim.. pinti biri olsaydı belkide bırakmazdım işi hani bişeylerimden kısan biri olsaydı..
bigün işte beni kuaföre götürüyor ordan da alışverişe gidecektik..
kuaförümde bulunduğum yerden 45 50 km uzaklıkta her söledğimdede götürür yani hiç yok demez..
neyse yolda hoşbeş konuşuyorduk ama bi konudan tartıştık.o ayrı bi mesele konumuzla ilgisi yok.
tabi konuşmuyoruz kuaföre bırakacak beni kapıya bıraktı her zaman olsa bile para verirdi. kuaföre geldğimzde çantamı elime aldığınıda gördü ama hiç oralı olmadı o belkide hiç hatırlamadı ama içime bi kuruntudur düştü.ki sonradan söledide unuttuğunu paran varmıydı kuaföre para verdnmi .diye sordu barıştıktan sonra.
yani onunda aklında kalmiş..vermedği için..neyse benmde ogün çantamda var var 50 tl .. yani oda olmasaydı daha da kötü olurduk diye düşünüyorum. çünkü ona karşı hem çok kırıldım. hemde çok sinirlendim..e şimdi düşünüyorum eşim öle biri değil ona muhtaç olacağımı düşünmem için yapmaz iyi biliyorum.. ama insanın çok zoruna gidiyor... 1 ay oldu nerdeyse bu olayın olması.. ve ben 1 aydır ne kendim için alışveriş yapıyorum. ne kendim için bişe alıyorum toplasanız çok ihtiyaç olan bi 20tl olmuştur okadar..
ogün bugündür eşimin kötü niyetli olmadığını bildiğim halde çok pişman olmuşmdur işten ayrıldığıma.. ki en çokta o etkendi. ayrılmasaydım işten eşim hep mutsz olacaktı..
onun için fedakarlık yaptım. sevdiğim için.
ama şimdide hata mı yaptım diye düşünüyorum.. ki yarın ne olacağı hiç belli olmaz.bunuda düşünüyorum.Allaha şükür eşim çok iyi biri ama yarın ne olacağımz belli olmaz hiç kimsenin belli olmaz.. onun için aöften biyerleri bitirip iş olanağı yüksek biyerleri bitirip hemen işe girmek istiorum.. çünkü o işime dönmem mümkün değil. işte böle
he uygun bi yolla bunu belirtmekte mümkün olmadı. öle bi ortamımız olmadı çünkü.. ama şuanda olsa bile anltsam güler ve bana çok kızar :) çokta kırılır böle düşündüğüm için..
şimdi sizce ne yapmalıyım ay ben alışveriş hastası alışveriş yapmıyorum 2 aydan fazladır. işte diyrum aman
ne takıyorsun böle şeyleri heh bölümünüde oku bitir. ama geçermi hayat öle takarak al istedğini yap alışverişini giyin süslen püslen ..ondan öncede böleydm.. hem o istedi çalşmamanı . ki bunu sorun eden benim ... hem nereye kadar almıcaksın ihtiyaçlarını..
ya benim huyum çok önyargılıyım ve çok derinden entrikalar üreten biriyim içten içe . eşimde tam dersi tartışsak bile unutur hemen. alınmaz bana hiç... ben takıyorum değilmi kızlar boşyere
hayır o değil çabuk yaşlancam ya. amaaaaaan bak anlatınca rahatladım.şimdi siz ne diyorsunuz
bakış açın beni çok sevindirdi
bazen arkadşlarımla konuşunca aptal aşık diye bakış açılarıylada karşılaşıyorum
arkadaşım ben bu konuda eşinle ilgili kötü bir niyet sezmedim.Erkekler biz kadınlar gibi herşeyi aynı anda ve çok ince düşünemiyorlar malesef.bu yüzdende çok iyi niyetli olsalarda bazen yanlış anlaşılıyorlar.kendinde söylemişsin ya alınganlık diye..Evet böyle olman çok normal bende böyle oldum ki hala da öyleyi çok alınganım...mesela çok kısa anlatayım bir gün eşim bana para bırakacaktı.Şöyle masanın üzerine attı.Bu beni öyle bir sinirlendirdiki tüm gün kavga ettik ve uzun müddet konuşmadım.Elimi cebine atıp daha birgün bile para almış insan degilim.Bende alıngan oldugumdan sorun ediyorum kendime bende ihtiyaçlarımdan kısıyorum.Ama kendi param olsa kısmazdım tabi.Sonuçta ben evde otururken onun çalıştıgı parayı pervahsızca harcamak ta bana göre deil seninde öyle mi acaba?Sen de şuan da eşine para konusunda güvenmek istiyorsun ve işi bıraktıgına değip değmedigini sınama aşamasındasın.O yüzden eşinin davranışlarına odaklanmışsın...Onlar biz çalışmayınca mutlu oluyorlarsa bizde kuaförde,alışverişte mutluyuz.... banane banane
yazdıklarına göre ve düşüncelerine göre aynı gibiyz canım.ve doğru anlamışsın eşim düşündüğün gibi biri yani alışverişe çıktığımzda ben iki parça almak isterim o her defasında beni zorlamıştır bunuda dene bunuda al diye 10 parçayla çıkarmıştır beni alışverşten.. kendi param olsa söledğin gibi rahat harcarım. ki harcardımda sabah uyanır işime gider bazı haftalar çok yorulurdum ama paramda elime geçtiğinde diledğim gibi harcardım.. ama eşim söz konusu olunca sabah kalkıp işe giden o akşma doğru dönen eşim bazen yorgun bazen değil ama emek var. işte aynen evde otururken onun parasını düşüncesizce harcamak bana göre de değil.. aynen öle o aşamadayımm :))
ay tabi birde söledğin gibi çok doğru canım valla tamamen katılıyorum onlar öyle mutlu oluyor e bizde seçimimizle onları huzurlu ve mutlu ediyorsak onlarında bizi etmeme lüksü olamaz değilmi.. :)
tabi ki öyle...ben kendimi numune ilan etmiştim ki benim gibi bir arkadaşım daha varmış megerr birbirimizi anlamamıza sevindim
tabi ki öyle...ben kendimi numune ilan etmiştim ki benim gibi bir arkadaşım daha varmış megerr birbirimizi anlamamıza sevindim
tutkuuuumaaaviiben ö.sms yollayamıyorum henüz. yeniyim burda :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?