Bayanlar Evli olduğunuz halde unutamadıgınız bir eski sevgiliniz var mı? :(

papatyasever3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
85
14
13
Konya
Bugun eskı sevgılımın dogum gunu ıcımden gecenlerı bır kagıda yazdm doktum ama ona gönderemıyorm. ayrılalı 2 buçuk sene oldu. Şu an da bır sevgılım var bı kaç haftaya sözlencez. ama Ben eskı sevgılımı nasıl unutacam bılmıyorum kı unutmak dıye bır sey de yok sanırım. yoksa var mı?

unutamamakla hala aşık olmak arasında fark var.

yaşanan şeyler elbette unutulmaz ama hala aşıksan orada sorun var.

sözlenme konusunu bir daha düşün.

bir kalpte 2 kişi olmaz.

unutamamakla hala aşık olmak arasında fark var.

yaşanan şeyler elbette unutulmaz ama hala aşıksan orada sorun var.

sözlenme konusunu bir daha düşün.

bir kalpte 2 kişi olmaz.

hayır ona asık degılım. su ankı sevgılımı sevııorm onunla mutluyum ama unutamıyorum dedıgnz gıbı yaşanan şeyler yuzundn bır de terkedılmıslk acısı var ...

Her zaman sukrettigim bisey var ki, esimden once hickimse olmadi hayatimda. Kafamda kalan hicbir hatira, iyi ya da kotu anilar, bana eskiyi hatirlatan hicbir sey hicbir zaman olmayacak. Ilk ve tek asik oldugum adamla evlendim ve sukurler olsun ki hic pisman olmadim. geride kalan birilerinin olmamasi inanilmaz bir huzur ve rahatlik

Bazı şeyler elbet unutulmaz. Sadece acısı geçer.
Eğer acısı geçmemişse , bilemedim.

evli bir tanıdığım vardı ve hani yaşı geldiği için evlenmişti ve pek de mutlu değilldi. eski sevgilisini de unutamıyordu. allah yardım etsin.

Yok Olamazda ..

Aklimda baskasi olsa asla baska biriyle evlenemezdim.

Insan akli baskasiyla mesgulken , baska insanla nasil iliskiye baslarki .. Anlamiyorum!!

Sevmediğin biriyle nasıl söz noktasına geldin?

sevmediğim bir adamla bir akşam yemeği bile yiyemem sıkılırım çünkü hele aklım başkasın da ise , gözlerim unutamadığım insanı arar durur sürekli
siz nasıl sözleniyorsunuz anlamadım ?

Sekerim, herifi unutsan bile aska ozlem duydugun icin, ask yasadigin kisi de o oldugu icin unutamamissin. Baska birine asik olsan unutr gecerdin.

Bana oyle oldu. Ben de cok asiktim , ustunden 1 yil gecti , baska bir icin kalbim atmaya baslayinca otekinin yuzunu dahi hatirlamadim. Icine sinmiyorsa, sevmiyorsan evlenme kesinlikle. Gercekten kalbini carptiracak biri gelene kadar bekle, bu cocuktan da ayril.

geçip giden bütün güzel şeyler özlenir, bu sevgiliye has bir şey değil.o yüzden abartmaya gerek yok.

Ya ben boyle seyleri okuyunca cok uzuluyorum neden unutmadan biriyle bi gelecek kuruyosunuzki hem size yazik hem karsinizdakine dusunun derim bnce bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…