- 20 Ekim 2009
- 8.271
- 13.431
- 823
- Konu Sahibi papatyasever3
-
???yazık desene adam uyuşuk biriyle nişanlı
bence sen hiç sözlenme sözleneceğin adamın başını yakma üzme onu. belli sen hala eski sevgilini seviyorsun kimseyi üzmeye hakkın yok. yarın öbür gün evleneceksin bu sefer evliyim eski sevgilimi unutamadım mutlu değilim boşanmak istiyorum dersinBugun eskı sevgılımın dogum gunu ıcımden gecenlerı bır kagıda yazdm doktum ama ona gönderemıyorm. ayrılalı 2 buçuk sene oldu. Şu an da bır sevgılım var bı kaç haftaya sözlencez. ama Ben eskı sevgılımı nasıl unutacam bılmıyorum kı unutmak dıye bır sey de yok sanırım. yoksa var mı?
Sevmediğin biriyle nasıl söz noktasına geldin?
Tatlım Hiç aşık oldun mu? Yada pardon aŞk acısı cektn mı diyelim? Unutmak diye bir olsaydı zaten tekelciler cogalmazdı azalırdı yada yıldız tilbe aşk acısına dair sarkılar yazmazdı. Bilmem anlatabldım mı?Ya ben boyle seyleri okuyunca cok uzuluyorum neden unutmadan biriyle bi gelecek kuruyosunuzki hem size yazik hem karsinizdakine dusunun derim bnce bekleyin
HaklısınMuhtemelen şimdikiyle evleneceksin. Aklınsa diğerinde kalacak. Ne derler kimi seçersen seç aklın seçemediğin/ elde edemediğinde kalır. Üzücü. Birlikte olduğunuz kişi sözlenmeyi düşündüğü kişinin bir başkasına aşk mektubu yazdığını bilse kim bilir ne kadar yıkılırdı dünyası..
Tatlım Hiç aşık oldun mu? Yada pardon aŞk acısı cektn mı diyelim? Unutmak diye bir olsaydı zaten tekelciler cogalmazdı azalırdı yada yıldız tilbe aşk acısına dair sarkılar yazmazdı. Bilmem anlatabldım mı?
ben sevmediğim demedım ki..Tatlım Hiç aşık oldun mu? Yada pardon aŞk acısı cektn mı diyelim? Unutmak diye bir olsaydı zaten tekelciler cogalmazdı azalırdı yada yıldız tilbe aşk acısına dair sarkılar yazmazdı. Bilmem anlatabldım mı?sevmediğim bir adamla bir akşam yemeği bile yiyemem sıkılırım çünkü hele aklım başkasın da ise , gözlerim unutamadığım insanı arar durur sürekli
siz nasıl sözleniyorsunuz anlamadım ?
melankolia saçmalamışsın.
eski sevgilini unutamadıysan (bu ne demek hala ona aşıksın onu düşünüyosun demek) ötekiyle sözlenmeyeceksin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?