Bayanlar Evli olduğunuz halde unutamadıgınız bir eski sevgiliniz var mı? :(

şu an beraber olduğunuz kişiye bağlılığınız/ aşkınız eski sevgilinize olduğu şiddette değil. bu hezeyanlar o yüzden.
eski sevgiliye şu saatten sonra mektup göndermenin unutmadım demenin bir anlamı yok o'nu boşverin.
şu an ki sevgilinize duyduğunuz hisleri değerlendirmeniz lazım, kesin emin olmadan adım atmayın derim ben.
hakkınızda hayrlısı olsun.

Çok basit hayatlar yaşıyorsunuz, çok üzücü. Madem ağlaya zırlaya mektuplar yazacağın, unutamadığın bir insan var neden başka bir insanı hayatına alıyorsun? Kendi saçma hayatına masum bir insanı katıyorsun? Sonra bir gün ayrılacaksınız o insan başkalarına güvenemeyecek. Senin yüzünden. Bence "tamam birini düşünüyorum ama boşta da kalmayayım" düşüncesinden kurtul bir an önce.

Olmaz mııııı eski sevgilim, hergün kendisine ve yedi ceddine sövüyorum :)
Unutamamak diye bir şey yok
Unutmak istememek var
Unutmak istemeyen insan da başka birinin hayatını karartmamalı
Şimdi sen sevgilinin evinde, cebinde vs. bir yerde gönderilmemiş mektuplar bulsan; tefe koymaz mısın onu; koyarsın :)
O yüzden eskiye rağbet olsa, bit pazarına nur yağardı diyorum, bırak kağıdı kalemi hayatına, yoluna bak. Çok basit sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma

bence sen hiç sözlenme sözleneceğin adamın başını yakma üzme onu. belli sen hala eski sevgilini seviyorsun kimseyi üzmeye hakkın yok. yarın öbür gün evleneceksin bu sefer evliyim eski sevgilimi unutamadım mutlu değilim boşanmak istiyorum dersin

Unutamadığım biri olsa, eşimle evlenmezdim, vicdanımı temiz tutmak benim için önemli.
Ha, zaten aşık olmasam da evlenmezdim, zira aşk olmayınca evlilik ne işe yarar, neden istenir anlayan ya da anlayabilecek bir insan da değilim.

Eşimden öncekileri sadece Hatırlıyorum,okadar...hissiz bi hatırlama..
o da benden önceki ilk Aşkı Öldüğü için bana bazen onun adıyla sesleniyo Yanlışlıkla..
unutmadığı için..ama ona yapmak istediklerini bana yapıyo, benle mutlu,benle bi hayat boyu yaşamak tek hayali....
oyüzden rahatsız olmuyorum..ve şuan birbirimizle mutlu Olmayı tercih ettik..
eskiyi pörtletmenin alemi yok...
siz de bir an önce kimle mutlu olmak istediğinize karar verin..

Aynı şeyi sözlenceniz kişi yapsa burda napsam sözlenmesemmi yoksa aldatıyomu ... Mektup yazmıs acaba unutamadımı o zaman niye ben gibi konu baslıklarıyla girerdin buraya..
Yaptıgın düşünsügün büyük bi saygısızlık..
Sözlenıcem diyosun ... Cokmu zor ya.. Yok unutamıyorum yok şöle böle.. Ne kadar abartıyosunuz Allahaskına ya.. Hayatına bi yön ver.. Bizîmde sevdigimiz eglendigimiz insanlar oldu.. Ama şimdi evliyim mutluyum ve hiçbir umrumda degil ki bnde onların umrunda DEGİLİM.. Neymiş efendim dogum günüymüş yok böle bi sacmalık.. Lütfen ama ya kendinize gelin.. Sizene artık ondan.. Yaptgınız düşündügünüz şeyin yanlış olmadıgını savunur gbisinizde aynı seyi sevgiliniz yapsa sonra deseki ben seni seviyorum aslında ona mwktup yazdım ama ... Falan filan ...
Hayat bana göre aaaa asık oldum ölüyorum unutamıyprum düşüncek kadar uzun degil.. Ben eşime( eşim olavak kişiye) yuvama coluguma cocuguma bakarım..
Bazen aşkı cok abarttıgımızı düşüüyorum..
Evlilik mutluluk sadakat yuvada uzun ömrün sırrı anahtarı SAYGIYLA BASLAR.. Sevgiyle devam eder.. Dogrularla yasayın ya böle hayalci hayalci ..
genel olarak konustum konu sahibi ....

Muhtemelen şimdikiyle evleneceksin. Aklınsa diğerinde kalacak. Ne derler kimi seçersen seç aklın seçemediğin/ elde edemediğinde kalır. Üzücü. Birlikte olduğunuz kişi sözlenmeyi düşündüğü kişinin bir başkasına aşk mektubu yazdığını bilse kim bilir ne kadar yıkılırdı dünyası..

Ya ben boyle seyleri okuyunca cok uzuluyorum neden unutmadan biriyle bi gelecek kuruyosunuzki hem size yazik hem karsinizdakine dusunun derim bnce bekleyin
Tatlım Hiç aşık oldun mu? Yada pardon aŞk acısı cektn mı diyelim? Unutmak diye bir olsaydı zaten tekelciler cogalmazdı azalırdı yada yıldız tilbe aşk acısına dair sarkılar yazmazdı. Bilmem anlatabldım mı?

Haklısın Ama insan kalbine hükümedemiyor. Ama zamanla düzelecgne ınanıyorm ben ya

ben şahsen ilk tanıdığım adamla evlenmek istemezdim. aklımda hep acaba olurdu? eski sevgili olması ve unutamamak normal duygular. ama sürekli aklınıza geliyorsa, üzülüyorsanız, özlüyorsanız, sevgilinizle birlikteyken bile aklınıza geliyorsa orda durum ciddi demektir. ama aara ara hatırlamaktan ne çıkar ki? beyin bilgisayar değil ki silelim!

Yok canım olur mu tek siz aşık oluyorsunuz, bizimki hava gazı. Her aşk acısı yaşayan, eşinden ayrılan tekellerin önünde sabahlamıyor. Evet üzülüyoruz, ağlıyoruz nihayetinde ama kendi yaralarımıza başkalarını saracak kadar aciz değiliz. Başkasını severken birinin hayalleriyle oynamıyoruz. Sözleneceğiniz adam sizin onu sevdiğinizi düşünüyor oysaki yazık.

sevmediğim bir adamla bir akşam yemeği bile yiyemem sıkılırım çünkü hele aklım başkasın da ise , gözlerim unutamadığım insanı arar durur sürekli
siz nasıl sözleniyorsunuz anlamadım ?
ben sevmediğim demedım ki..Tatlım Hiç aşık oldun mu? Yada pardon aŞk acısı cektn mı diyelim? Unutmak diye bir olsaydı zaten tekelciler cogalmazdı azalırdı yada yıldız tilbe aşk acısına dair sarkılar yazmazdı. Bilmem anlatabldım mı?

melankolia saçmalamışsın.
eski sevgilini unutamadıysan (bu ne demek hala ona aşıksın onu düşünüyosun demek) ötekiyle sözlenmeyeceksin!

Katiliyorum, eskiyi unutamadiysan , yenisini onu unutacak kadar sevmiyorsundur. Tekrar asik olunca zaten puehhhh eskisi de kimdi diyorsun. Sevmedigin biriyle evlenmenin hicbir mantigi yok bence, kendisine eziyet.

Ben de unutmadım ama aşk'la değil tabi ki.
Senin duyguların canlıysa hala o kişiye otur bir daha düşün derim.
Şu da var, aşk kalıcı değildir, hayatından bir kaç kişi geçtiğini farz edelim, hepsine aşıktın geldi geçti.
Önemli olan sözleneceğin kişiye ilgi duyuyor musun bunu tart.

Başlığa cevap veriyorum

hayır unutmadığım bir sevgilim yok , hepsinden hevesimi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…