Bayanlar Evli olduğunuz halde unutamadıgınız bir eski sevgiliniz var mı? :(

ne mutlu size çok şanslısınız gerçekten...

Insan elbet eski anilarini unutmuyor hafızayı silmek mümkün değil malesef ama onu düşünmek ona mektup yazmak ayrı konu. Iyi kötü herkesin eski yaşanmışlığı var fakat başkasıyla evlenecekken onu hala aşkla anmak içinden çıkılması güç bir durum. Bence sen ilk önce hangisini sevdiğine karar vermelisin.

Benim kimse aklıma gelmiyor durduk yere, anılar da gelmiyor. Sadece uçuk yaşanmış örneklerin benzerini yaşayan biriyle karşılaşınca böyle bir şey yaşamıştım diye gelip geçiyor hatta bu aklımdan geçerken, şahsın kendisi değil olayın kurgusu gelip geçiyor. Eşimin de benden önce 7 senelik ilişkisi varmış baya ciddilermiş, bu yazıları okudukça huylanıyorum

Bazen en doğrusu bu oluyor.
Seni çok iyi anlıyorum.
Şimdi burada seni incitecek yorumlar yapacaklar hepsini görmezden gel.
Kimse yaşamadan bilemez.
Bitmişse eğer Allah senin için hayırlı olanı düşünmüştür canım bunu unutma.
Belkide mutsu olacaktın.
Şimdi geçmişe baktığın zaman tebessümle, güzelliklerle anımsadığın adamı belki evlenseniz nefretle anıp lanetler yağdıracaktın.
Keşke tam unutmadan ciddi bir adım atmasaydın, ama madem ki attın dönüşü çok zor olan bir yola giriyorsun demektir canım. Şimdi belki şuanki birlikteliğin olan adamdan ayrılsan yine onu kaybettiğin kadar üzüleceksin, bilemeyiz ..
Şuan o senin elinde olduğu için çokta değerli gelmiyordur.
Dilerim geçmişini unutursun ve kendine mutlu olmaşansı verirsin canım.

Aynısını sevgilinin yaptığını düşün.Eski sevgilisinin doğum gününü hatırladığını,ona içindekilerini yazdığını..Burda herkes saydırmıştı,sende dahil.

madem aklında başka biri var neden sevmediğin bir adamla evlenmeye kalkıyorsun, bir sebebi var mı? yoksa seviyorum o yüzden evleniyorum deme kusura bakma ama burdan bakıldığında inandırıcı gelmiyor çünkü seviyor olsan öteki aklına dahi gelmez (bu şekilde) madem sevmiyorsun evlenip de kendini de onu da mutsuz etme lütfen

Eski defterleri kapatmadan evlilik yapılmamalı.
Madem hala terk edildin diye egon can çekişiyor ve hayatındaki insana saygısızlık yapmana neden oluyor bu durum; gidip bi şeyler yap. Kendi içinde büyüterek çıkmaza sokuyorsun işi. Eski sevgilini bul hesaplaş, bırak artık geçmişin peşini sonra da.
Sözleneceğin insana çok üzüldüm ayrıca.

aşık olmadıgın adamla nasıl yüzük takıcaksınız acaba... sonrada ben yanlış yaptım diyip hangi vicdanla yüzügü atıcaksınız acaba. yol yakınken sözlenceginiz kişiden ayrılıp o mektubu öyle ESKİ sevgilinize gönderin bari. bi işe yarar
ha unutmadan. eskimiş birine mektup yazmakda neyin nesi. adı üstünde ESKİ. üstü cizili...

Ikibuçuk sene olmuş, dilekolay. Artık unutmuş olmanız gerekirdi. İçinizde kalan birşey vardır, terkedilme vb. bu sebeple unutamadığınızı düşünüyorsunuz bence.
Artık yolunuza bakın . Gecmiste yaşanana geçmişte kalsın. Yapamıyorsanız, etkisisnde kalıp kıyaslama içinde olacaksanız yada en ufak sıkıntıda o olsaydı böyle olmazdı vs diyecekseniz , sözlenmeyin derim. Karsınızdakine haksızlık olur bu net. Sizede zararı olur.

benim yok ama üniversite arkadaşımın var

8 yıllık evli 4 yaşında oğlu var geçen aradı beni ağlıyo eski sevgilisinin evlendiğini görmüş facebooktan

yuh dedim sen seneler önce yaptın o işi

ben mutluluğu hakettim,buldum o haketmiyodu ömrünün sonuna kadar yapayalnız kalması lazımdı öyle ah etmiştim diyo =)

demek ne yaparsan yanına kar kalıyo adalet diye bişe yokmuş diyo bayağı bi ağladı içli içli

Sevgilim çok oldu ama unutamadığım hiç olmadı. Zaten birini unutmadan diğeriyle başlamak haksızlık. Kocama aşığım. Geçmişi gülerek Hatırlıyorum

Bence asktan degil bu durum..terkedilmenin verdigi,bide gecmiste guzel gecen gunlerin akla geldigi ustunede tarihin dogumgunune denk gelip size iyi,guzel hatiralari hatirlatmasindan ibaret bisey...akliniza bide kotu anilarinizi getirin bakalim hala ask diyebiliyor musunuz bu druma??banada oluyor bazen...ama sonra bana yasattigi kotu gunleri dusununce varmis allahin bi bildigi diyorum...

Hazir olmadan yeni bir iliskiye neden basladiniz ki, bu düsüncedeyken devam etmek büyük bir bencillik olur, evlenmek icin mi evleniyorsunuz?

Yıllar yıllar önce henüz 18-19'umda iken, birisini çok severim de, evlendiğimde onu unutamaz mıyım acaba diye sorardım kendime. Halbuki, gerçekten doğru insanı bulduğunda, o güne kadar yaşadıklarının ne kadar boş ve anlamsız olduğunu anlıyor insan... O zaman geçmiş bütün anlamını kaybediyor. Umuyorum bir gün bunu yaşarsınız...

Hayatıma biri girdiği an,eski eskide kalmıştır.Hele ki evlendiğim an eskisinin esamesi bile okunmaz.Bu hareketi ne kendime ne sevdiğime yapmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…