- 23 Mayıs 2009
- 14.507
- 15.983
- 823
- Konu Sahibi papatyasever3
-
yazık desene adam uyuşuk biriyle nişanlıbenim var.. Nişanlıyım ama onun izi nedense hiç silinmiyor onu görüğümde dünya o anlık duuyor sanki uyuşuyorum..
Her zaman sukrettigim bisey var ki, esimden once hickimse olmadi hayatimda. Kafamda kalan hicbir hatira, iyi ya da kotu anilar, bana eskiyi hatirlatan hicbir sey hicbir zaman olmayacak. Ilk ve tek asik oldugum adamla evlendim ve sukurler olsun ki hic pisman olmadim. geride kalan birilerinin olmamasi inanilmaz bir huzur ve rahatlik
Bugun eskı sevgılımın dogum gunu ıcımden gecenlerı bır kagıda yazdm doktum ama ona gönderemıyorm. ayrılalı 2 buçuk sene oldu. Şu an da bır sevgılım var bı kaç haftaya sözlencez. ama Ben eskı sevgılımı nasıl unutacam bılmıyorum kı unutmak dıye bır sey de yok sanırım. yoksa var mı?
Hayatıma biri girdiği an,eski eskide kalmıştır.Hele ki evlendiğim an eskisinin esamesi bile okunmaz.Bu hareketi ne kendime ne sevdiğime yapmam.Bugun eskı sevgılımın dogum gunu ıcımden gecenlerı bır kagıda yazdm doktum ama ona gönderemıyorm. ayrılalı 2 buçuk sene oldu. Şu an da bır sevgılım var bı kaç haftaya sözlencez. ama Ben eskı sevgılımı nasıl unutacam bılmıyorum kı unutmak dıye bır sey de yok sanırım. yoksa var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?