- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.939
- 598
- Konu Sahibi papatyasever3
-
katılıyorum ama ikincisine bişeyle hissedip hissetmediğine emin olmalısın . denedim ve hissetmiyorsan zorlama. zor bi durum ya aşık olduğunla mutlu olamamkBazıları sevmediğim birinin elini tutamam , yemeğe çıkamam demiş. Kendilerince haklı olabilirler. Ya da sevmediğim biriyle evlenemem ben derdim bir zaman önce. Hani aklımda başkası varken evlenemem. Mümkün değil gibi beylik laflar ederdim.
Ama bazen öyle çok seviyorsun ve uğruna öyle çok şey veriyorsun ki kendinden, o kadar savaşın sonunda olmuyor işte. Kaderde birliktelik yok anlıyor ve çekip gitmek zorunda kalıyorsun. Vazgeçiyorsun.
Sonra karşına başka biri çıkıyor, sarmalıyor seni, adam gibi adam oluyor. Seviyorsun onu. Sevmiyor değilsin ki... Aşk başka , sevgi başka . Ben artık aşık olduğumla evlenemeyeceğimi anladım ve karşıma doğru düzgün biri çıktığında sevebilir, bununla aynı yatağa girebilirim dersem eğer onunla evlenicem. İlk aşkıma gelirsek, dilerim içimdeki sızı geçmiş olur ...
Bazıları sevmediğim birinin elini tutamam , yemeğe çıkamam demiş. Kendilerince haklı olabilirler. Ya da sevmediğim biriyle evlenemem ben derdim bir zaman önce. Hani aklımda başkası varken evlenemem. Mümkün değil gibi beylik laflar ederdim.
Ama bazen öyle çok seviyorsun ve uğruna öyle çok şey veriyorsun ki kendinden, o kadar savaşın sonunda olmuyor işte. Kaderde birliktelik yok anlıyor ve çekip gitmek zorunda kalıyorsun. Vazgeçiyorsun.
Sonra karşına başka biri çıkıyor, sarmalıyor seni, adam gibi adam oluyor. Seviyorsun onu. Sevmiyor değilsin ki... Aşk başka , sevgi başka . Ben artık aşık olduğumla evlenemeyeceğimi anladım ve karşıma doğru düzgün biri çıktığında sevebilir, bununla aynı yatağa girebilirim dersem eğer onunla evlenicem. İlk aşkıma gelirsek, dilerim içimdeki sızı geçmiş olur ...
Gelmeyecek birisi o diyorsunuz? Yanlış anlamıyorsam cıkıp gelse müstakbel sözlünüzden vazmıgeçeceksiniz?
Bence söz kararınızı bir daha düşünün. Birine aşık olsanız deli gibi aşık olsanız,sırf sizinle düzgün biri olduğunuz için evlenmek istese fakat eski sevgilisi aklının biyerlerinde olsa nasıl hissederdiniz?
Zaten başta kendinize haksızlık ediyorsunuz. Tekrar düşünün derim
katılıyorum ama ikincisine bişeyle hissedip hissetmediğine emin olmalısın . denedim ve hissetmiyorsan zorlama. zor bi durum ya aşık olduğunla mutlu olamamk
Senin şu yazı karakterin acayip gözlerimi alıyor yahu :)Gelmeyecek biri derken, olmayacak bir hikaye. Gelse bile olmayacak. Benimki öyle şahsen. Bana deli divane aşık olsa bile asla olmayacak birine aşık oldum ben. Kardeşim dediğim kızla cilveleşen, yakın arkadaşlarımdan biriyle yatan bir adam. İki dünya bir araya gelse olmayacak bir şey. Belki sözlüsünün de unutamadığı biri vardır ve söylemiyordur? Bilemez. Hep karşımızdakini düşünerek bu kadar üzüldük zaten. Kendine sığınacak bir göğüs, yaslanacak omuz bulmuş. Sevdiğini hissediyorsa, değer veriyorsa, sadık kalacağına inanıyorsa başlasın. Aşk ne ki ? Ne var biliyor musunuz? Bu hayat gerçekten aşık olduğunla mutlu olmana zaten asla izin vermiyor.
Senin şu yazı karakterin acayip gözlerimi alıyor yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?