Bayanlar Evli olduğunuz halde unutamadıgınız bir eski sevgiliniz var mı? :(

Katiliyorum, ben de ilk okudugumda böyle düsündüm. Sonucta herkes ister ilk askindan ömür boyu ayrilmamayi. Belki ayrilicaklar (ki insallah olmaz) o zaman onunda arkasinda eski bir esin hatiralari olucak. Belli olmaz bu isler, sanki evlenmiste herseyi emine almis gibi yazmis.
Kisacasi dogru bulmadim yaptigini ne kadar kötü niyetli yazmamis olsa bile.

ya emine almak da değil de "eşim ilkti o yüzden öncesi yok" demek başka
"çok şükür pek şükür içim rahat, oh mis, çok iyiyim çok mutluyum" vs bu nasıl bir yorumdur anlam veremedim
kendini araya sıkıştırıp allayıp pullamış
konu sahibi yerine benim moralim bozuldu
içlendim

sen eskiyi sevmiyorsun sadece ona karşı hissettiğin o güzel duyguları seviyorsun ve inan bana çevremde böyle olup evli olup çok mutlu insanlar var. bir kere yoğun aşk hissetmişsindir ve o his sende hep yeri olacaktır. sadece senin başına gelmiyor emin ol. sözlünü sevdiğini düşünüyorum mutlu olman dileğiyle.

çok fazla diyen var bizzat kendi bildiklerim. konu sahibi yablış anlaşıldı. eskiye aşık değil aşk duygusuna aşık :)

:) aynen ya ilk sevgiliyle evlenmek en büyük hayalimdi olmayacağını bile isteye direttim olmadı da napim şimdi hayata mı küseyim, bileklerimi fln mı keseyim

Başkasını severken neden bir başkasıyla sozleniyosunuz hem kendinize hem müstakbel sözlünüze yaźik belki 1 yil sonra kizlarrr çok mutsuzum diye konu açacaksınız..sözlemneden yapmanız gereken eski sevgilinizle iletişime geçip durum nedir ne değildir bi kontrol edin. Eger o da sizi seviyorsa herşey değişebilir..diğer insana gelince iyi bir insansa bence bu şekilde kandırılmayı hak etmiyor.birakin da kendisini gerćekten seven biriyle olsun...

:) aynen ya ilk sevgiliyle evlenmek en büyük hayalimdi olmayacağını bile isteye direttim olmadı da napim şimdi hayata mı küseyim, bileklerimi fln mı keseyim

ilk sevgilimle evlensem çok korkunç olurdu
amanın iyi ki olmamış
çok şükür pek şükür very şükür tanto şükür

Ben 2.ci asik oldugumla da evlenemedim.

bakalim 3.kez asik olmak nasip olacak mi ? Bana uzak bir olasilik gibi geliyor ama neyse

Ben ilk asik oldugum herifi gorunce hicbir sey hissetmedim, yani sokakta yuruyen adamdan farksizdi. Cunku o sirada coooooooktan baska birine asik olmustum, gozum ondan baskasini gormuyordu.

Birine asik misin degil misin diye anlamanin en iyi yolu bu bence, kendinde durust olacaksin, asik olma hissini ozledin mi yoksa gercekten yasiyor musun diye.

Ben 2.ci asik oldugumla da evlenemedim.

bakalim 3.kez asik olmak nasip olacak mi ? Bana uzak bir olasilik gibi geliyor ama neyse

valla ben de bilmiyorum belki de mantığına uyan arkadaş gibi olabilen ama hoşlandığın biriyle hayat ve evlilik daha güzeldir
bu sıralar öyle düşünüyorum

Ben ilk aşkımla evlenmedim. İlk defa aşık olmuştum lise bitince ve ilk defa biriyle çıkıyordum. Üniversiteyi başka şehirde kazandı, gitti doktor olmaya. Kopamadık ama yine uzaktan ilişki yürüttük. Neredeyse üniversite boyunca devam etti ilişki, nişanlandık. Sonra baktım çocuk aklımla benim "aman ne olacak" dediğim sorunlar gözümde büyüdü. Bir gün beni uçurumdan atmaya kalktı, tartakladı. Aileme bunu söylememe rağmen doktor olacağını bilmeleri gözlerini boyadı. Uzun süre nişanı atmak için uğraştım. Karşımda "seni sevmiyorum, istemiyorum, elini tutmak midemi bulandırıyor" dememe rağmen ayrılmamı kabul etmeyen bir psikopat ve nişan atmama razı olmayan anne-baba vardı. Seviyordu evet ama manyakça, takıntılarla dolu bir sevgiydi. Bir gün erkek kardeşim gelip bana sarılıp ağladı, "abla sen ne yaparsan arkandayım" diyerek. O günden sonra beni kimse tutamadı, aileme de resti çektim, ondan da ayrıldım. Sonrasında kendisinin aileme ettiği hakaretler sonucu bizimkiler de anlayıp "neyse ki ayrılmışsın" dediler. Ben bu buhranlarla uğraşırken karşıma eşim çıktı. İyi anlaştık, aşık oldum çok kısa sürede, evlendik.

Velhasıl bu uzun hikayeden sonra, eskiyi minnetle-özlemle anmadığımı söylemeliyim. Bazen aklıma geliyor ve iyi ki onunla evlenmemişim diye şükrediyorum. Buralarda konu falan açılınca öldü mü kaldı mı diye bakıyorum bazen, hala evlenmediğini görüp "seni zaten kim çeker be lanet" diyerek kapatıyorum sayfayı.

Son düzenleme:
Benim var.. Hatta ilk aşık olduğum adamdı o. Arada alevi-sunni davası olduğundan yollarımız birleşmedi.
Ama herşeyiyle 4 4lük bir adamdı. Sonrasında başka şehire taşındılar bende eşimle görüşmeye başlamıştım.
İlk görüşte aşk derler ya öyle birşeydi aramızdaki 4 ay sevgili kalmıştık sadece. Ama aramızdaki uyum herşey süperdi..
Haber alamadım kendisinden bende herşeyimi değiştirmiştim o da ulaşamadı. Ama hiç unutmadım onu ve o mükemmel anılarımızı.
Şimdi 5 aylık evli, sevdiğim adamın çocuğuna 1 aylık hamileyim.

Hamile kalmadan önce facebook profili nereden aklıma geldiyse bir gireyim bakayım dedim. Mekanın cennet olsun yazılarını görünce inanamadım. Trafik kazası geçirmiş. Şaka gibi geliyor hala. Velhasıl böyle, o kişi benim kapanmayan yaram.
Ama şimdi aşık olduğum kişi sadece eşim. O ise sadece güzel anıların insanı olarak kaldı..

Çok tesekkür ederm tatlım destegın ıcın.Bende mutlu olacagıma emınım ama insanoğlu olmadk seyler cıkarıyor işte..

Bence bu daha cok eski sevgilinle neden ayrildigina bagli. Eger isin sonunda aldatma, assgilama varsa valla hatirlamiyorsun. Boyle konular acilinca da Allahim cok sukur iyiki ayrilmisim diyorsun. Ama hala onu severken baska biriyle evlenirsen, tabii unutmak zor olabilir

Bazıları sevmediğim birinin elini tutamam , yemeğe çıkamam demiş. Kendilerince haklı olabilirler. Ya da sevmediğim biriyle evlenemem ben derdim bir zaman önce. Hani aklımda başkası varken evlenemem. Mümkün değil gibi beylik laflar ederdim.
Ama bazen öyle çok seviyorsun ve uğruna öyle çok şey veriyorsun ki kendinden, o kadar savaşın sonunda olmuyor işte. Kaderde birliktelik yok anlıyor ve çekip gitmek zorunda kalıyorsun. Vazgeçiyorsun.

Sonra karşına başka biri çıkıyor, sarmalıyor seni, adam gibi adam oluyor. Seviyorsun onu. Sevmiyor değilsin ki... Aşk başka , sevgi başka . Ben artık aşık olduğumla evlenemeyeceğimi anladım ve karşıma doğru düzgün biri çıktığında sevebilir, bununla aynı yatağa girebilirim dersem eğer onunla evlenicem. İlk aşkıma gelirsek, dilerim içimdeki sızı geçmiş olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…