- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi papatyasever3
-
Katiliyorum, ben de ilk okudugumda böyle düsündüm. Sonucta herkes ister ilk askindan ömür boyu ayrilmamayi. Belki ayrilicaklar (ki insallah olmaz) o zaman onunda arkasinda eski bir esin hatiralari olucak. Belli olmaz bu isler, sanki evlenmiste herseyi emine almis gibi yazmis.gel mutluluk topiclerinde anlat en olmadı gel özelden bana anlat
böyle özendire bezendire zaten dertli konu sahibi anlam veremiyorum neden derdi olan birine gelip bunları yazdığının insanların.
bebeği olmayan bir kadının topicine gidip benim bebişim çok şekerdir yazmazsınız ama onun gibi
Katiliyorum, ben de ilk okudugumda böyle düsündüm. Sonucta herkes ister ilk askindan ömür boyu ayrilmamayi. Belki ayrilicaklar (ki insallah olmaz) o zaman onunda arkasinda eski bir esin hatiralari olucak. Belli olmaz bu isler, sanki evlenmiste herseyi emine almis gibi yazmis.
Kisacasi dogru bulmadim yaptigini ne kadar kötü niyetli yazmamis olsa bile.
çok fazla diyen var bizzat kendi bildiklerim. konu sahibi yablış anlaşıldı. eskiye aşık değil aşk duygusuna aşık :)arkadaşın bahsettigi sey baska birine asikken baskasiyla evlenmek degil.
gecmiste cok asik oldugunuz cok anilar yaşadığınız belki de caninizi acitan birinin izleri silinebiliyor mu diye soruyor?
kimse de yok mu yani herkes ilk askiyla mi evlendi? eskiden deli divane asik oldugun insani gordugunde icin cizlamiyor mu. vay be en gunler demiyor musun en basitinden.
benim de aklimi kurcalayan bir soru bu.
:) aynen ya ilk sevgiliyle evlenmek en büyük hayalimdi olmayacağını bile isteye direttim olmadı da napim şimdi hayata mı küseyim, bileklerimi fln mı keseyimya emine almak da değil de "eşim ilkti o yüzden öncesi yok" demek başka
"çok şükür pek şükür içim rahat, oh mis, çok iyiyim çok mutluyum" vs bu nasıl bir yorumdur anlam veremedim
kendini araya sıkıştırıp allayıp pullamış
konu sahibi yerine benim moralim bozuldu
içlendim
Bugun eskı sevgılımın dogum gunu ıcımden gecenlerı bır kagıda yazdm doktum ama ona gönderemıyorm. ayrılalı 2 buçuk sene oldu. Şu an da bır sevgılım var bı kaç haftaya sözlencez. ama Ben eskı sevgılımı nasıl unutacam bılmıyorum kı unutmak dıye bır sey de yok sanırım. yoksa var mı?
Başkasını severken neden bir başkasıyla sozleniyosunuz hem kendinize hem müstakbel sözlünüze yaźik belki 1 yil sonra kizlarrr çok mutsuzum diye konu açacaksınız..sözlemneden yapmanız gereken eski sevgilinizle iletişime geçip durum nedir ne değildir bi kontrol edin. Eger o da sizi seviyorsa herşey değişebilir..diğer insana gelince iyi bir insansa bence bu şekilde kandırılmayı hak etmiyor.birakin da kendisini gerćekten seven biriyle olsun...Bugun eskı sevgılımın dogum gunu ıcımden gecenlerı bır kagıda yazdm doktum ama ona gönderemıyorm. ayrılalı 2 buçuk sene oldu. Şu an da bır sevgılım var bı kaç haftaya sözlencez. ama Ben eskı sevgılımı nasıl unutacam bılmıyorum kı unutmak dıye bır sey de yok sanırım. yoksa var mı?
:) aynen ya ilk sevgiliyle evlenmek en büyük hayalimdi olmayacağını bile isteye direttim olmadı da napim şimdi hayata mı küseyim, bileklerimi fln mı keseyim
:) ya ben çok mutlu olurdum just ya da katil. 2-3 yl boyunca iki uçta yaşadım :)ilk sevgilimle evlensem çok korkunç olurdu
amanın iyi ki olmamış
çok şükür pek şükür very şükür tanto şükür
Ben cevap verebilirim.
İkinci aşık olduğum adamla evlenmiştim.
Silinmez ama solar. Duygular biter ama anılar akılda kalır.
Zaten anılar bir şey hissettirmiyorsa ve bir tetikleyici olmadan akla gelmiyorsa da bu insan doğasının gereğidir yani
arkadaşın bahsettigi sey baska birine asikken baskasiyla evlenmek degil.
gecmiste cok asik oldugunuz cok anilar yaşadığınız belki de caninizi acitan birinin izleri silinebiliyor mu diye soruyor?
kimse de yok mu yani herkes ilk askiyla mi evlendi? eskiden deli divane asik oldugun insani gordugunde icin cizlamiyor mu. vay be en gunler demiyor musun en basitinden.
benim de aklimi kurcalayan bir soru bu.
Ben 2.ci asik oldugumla da evlenemedim.
bakalim 3.kez asik olmak nasip olacak mi ? Bana uzak bir olasilik gibi geliyor ama neyse
sen eskiyi sevmiyorsun sadece ona karşı hissettiğin o güzel duyguları seviyorsun ve inan bana çevremde böyle olup evli olup çok mutlu insanlar var. bir kere yoğun aşk hissetmişsindir ve o his sende hep yeri olacaktır. sadece senin başına gelmiyor emin ol. sözlünü sevdiğini düşünüyorum mutlu olman dileğiyle.
allah belanı versin dedımmo zaman acik yureklilikle mektuba ne yazdigini da paylas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?