Eşimin kızkardeşi şehirdışından geldi aramız kötü devamlı haksızlığa hakarete uğradım ve ve ben görüşmek istemiyorum. Eşimde bi hoşgeldine gidelim diyo ben istemiyorum bunca yaptıklarına karşılık devamlı adım atan bendim ve artık yeter diyorum. Gitsem k.v. Ler zaten onlada küsüm. Eşimse ben arada kalıyorum diyo. Ne yapmalıyım
büyüklük sende kalsın, eşinin hatrına bi hoşgeldine git fazla muhatap olma amaEşimin kızkardeşi şehirdışından geldi aramız kötü devamlı haksızlığa hakarete uğradım ve ve ben görüşmek istemiyorum. Eşimde bi hoşgeldine gidelim diyo ben istemiyorum bunca yaptıklarına karşılık devamlı adım atan bendim ve artık yeter diyorum. Gitsem k.v. Ler zaten onlada küsüm. Eşimse ben arada kalıyorum diyo. Ne yapmalıyım
Eşimin kızkardeşi şehirdışından geldi aramız kötü devamlı haksızlığa hakarete uğradım ve ve ben görüşmek istemiyorum. Eşimde bi hoşgeldine gidelim diyo ben istemiyorum bunca yaptıklarına karşılık devamlı adım atan bendim ve artık yeter diyorum. Gitsem k.v. Ler zaten onlada küsüm. Eşimse ben arada kalıyorum diyo. Ne yapmalıyım
Eşimde bi gıcık kendin git banane diyorum, ee seni sorarlarsa diyo, bende sebebini tahmin ederler heralde dedimEşin kendi gitsin hoşgeldin desin gelsin. Kimse kimseyle kimsenin hatırı için görüşmek zorunda değil. Şahsen bana hakaret eden insana hoşgeldine gitmezdim ben.
Kendileri hatam olsa haklı yere dahi unutmazlar, ama kendi hataları oldu mu ne var ki canımBen olsam gitmezdim. Mecbur degilsin. Isteyen gider.
Eşimde bi gıcık kendin git banane diyorum, ee seni sorarlarsa diyo, bende sebebini tahmin ederler heralde dedim
Safa salağa mı yatıyon beni mi saf salak biliyon dedim. Annesinin gitmediği mi unutmuycanı biliyoBeni özledikleri ve çok sevdikleri için sormayacaklar herhalde deseydin ya da tekrar hakaret etmeleri için mi soracaklar deseydintövbe yarabbim ya...
Safa salağa mı yatıyon beni mi saf salak biliyon dedim. Annesinin gitmediği mi unutmuycanı biliyo
Eşim neden olduğunu biliyo, bu zamana kadar novelll hatasız dı ama hep iyi oldu, yine novelll hatasız ve iyi olsun, yoksa kardeşinin yediği haltları kendi de biliyoeşin neden anlaşamadığınızı anlamak istemiyor pek bir kendi eşimden esintiler gördüm başka tarafıyla dinlemesi açısından.anlaşamıyorsanız illa bir araya getirip hakaret mi ettirecek size anlamıyorum.
BravoCanın istemiyorsa gitme boş ver bu erkekler ne garip yaa aileleri her türlü pisliği hakareti yapıyor gelinlere onu görmüyorlar da hoşgeldine gitmezsen millet ne deri düşünüyorlar. Asıl kız kardeşim bu kadar hakaret etti eşimi zorlarsam eşim ne düşünür hisseder diye düşünsün kocan gelenlerin ne diyceğini düşüneceğine.Gelenler kadar hislerimin değerim yok mu de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?