- 3 Kasım 2017
- 202
- 43
- 18
- Konu Sahibi HazalHazall
-
Bayanlar daha önceki konu mu biliyorsunuz.Erkek arkadaşım biraz kafamı toparlamam lazım diye sebepsiz yere üç beş gün konusmayip sonra engellemisti.Ve ben ondan sonra sadece bir kere aradım açmadı.Sonra ne ben aradım ne de o.10 gün oluyor.Ve ben aklımda sorularla kaldım niye böyle yaptı acaba diye.İki gün sonrada doğum günü var sizce ona bir hediye yada mesaj yollayıp onu utandirmalimiyim.Ne yapmalıyım kafamdaki sorular içim içimi yiyor?Bir fikir verin bana.
Aslında hediye yollamak değil de mesaj atsam mi atmasam mi diye düşünüyorumAdam engellemis Aramissin acmamis yada sonrasinda dönmemiş ve siz hala hediye alimi diyosunuz hangi sıfatlaa ?? eee pesssssss ...
Bayanlar daha önceki konu mu biliyorsunuz.Erkek arkadaşım biraz kafamı toparlamam lazım diye sebepsiz yere üç beş gün konusmayip sonra engellemisti.Ve ben ondan sonra sadece bir kere aradım açmadı.Sonra ne ben aradım ne de o.10 gün oluyor.Ve ben aklımda sorularla kaldım niye böyle yaptı acaba diye.İki gün sonrada doğum günü var sizce ona bir hediye yada mesaj yollayıp onu utandirmalimiyim.Ne yapmalıyım kafamdaki sorular içim içimi yiyor?Bir fikir verin bana.
Peki ya aklımdaki cevaplanmamis soruların cevabını nasıl bulacağım ?Böyle birine ne hediye ne başka bişey alınmaz!!! Mesaj da atilmaz !!! Adam sizi sallamiyor üstelik sizi engellemis dediniz.gururunuz varsa hiçbişey yazmzsiniz..lütfen kendinize değer verin ve hiçbişey ne yazin ne de hediye alın.
Peki ya merakim nasıl gecicek aklimdaki sorular ?Sizi böyle yanıtsız bıraktığı için aslında bu kadar kafanıza takılıyor o kişi. Bir şekilde iletişime geçip sorularınıza cevap almak istiyorsunuz anlıyorum ama ya yine bir tepki alamazsanız? İşte o zaman çok daha kötü hissedeceksiniz.
O yüzden size bunu yaptığı için lütfen kendinizi kötü hissetmeyin. Bu şekilde davranması sizinle alakalı bir şey değil aksine tamamen onun dengesizliği ve kafa karışıklığıyla alakalı bir durum. O yüzden olayı kişiselleştirerek hırs yapmayın. Bunun yolu da kendinden emin olmaktan geçer. Kendinizden emin olun, burda yanlış davranan o siz değilsiniz. Bu tarz bir düşünce yapısını oturtursanız içiniz ferahlar.
Kibarca değil kabaca o ayıbı yaptı .evet yazmamam lazım ki hiç yazmadım da ama hergün kafama takılan cevapsız sorular var .onlardan nasıl kurtulacagim peki ?Adamı rahat bıraksan? Anla artık, adam kibarca terk etmiş seni...
Aslında hediye fikri bence de iyi değil ama ben sadece nedenini merak ediyorum niye böyle bişey yaptı diyekesinlikle hayir, ne salak hala pesimde der... bide yeni sevgilisi varsa onla eglene güle hediyenize bakarlar...
Ne bu sorular?Kibarca değil kabaca o ayıbı yaptı .evet yazmamam lazım ki hiç yazmadım da ama hergün kafama takılan cevapsız sorular var .onlardan nasıl kurtulacagim peki ?
Evet hediye degil ama mesaj atsam mi .aklımdaki sorular nasıl gecicek ?Canım adam seni bırakıp gitmiş, kendine gel ne hedıyesi??? Iyıce pesınde gıbı gozukmekten baska bırseye yaramaz ve bunu yapan adamdan zaten sana da hayır gelmez..
Aslında hediye fikri bence de iyi değil ama ben sadece nedenini merak ediyorum niye böyle bişey yaptı diye
Soyleyemediklerim içimde kaldı o yüzden birazdaBöyle birine ne hediye ne başka bişey alınmaz!!! Mesaj da atilmaz !!! Adam sizi sallamiyor üstelik sizi engellemis dediniz.gururunuz varsa hiçbişey yazmzsiniz..lütfen kendinize değer verin ve hiçbişey ne yazin ne de hediye alın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?