Bayanlar fikir verir misiniz??

Dunyada ki tek erkek o mu kaldi? Bulunmaz hint kumasi mi? Mukemmel birisi mi? Niye kendinizi kucuk dusuruyorsunuz. İstemiyor iste ayrilmis. Ara vermek degil bu.
Ara değil zaten ayrılık onu biliyorum.Tek erkek te o değil ama insanın güveninin boşa çıkması üzücü ve sebepsiz yere eyriliklarda herkesin aklına takılır neden diye

Dönse tabikkde kabul etmem o kadar yaptığından sonra .Aramak istesem atardım ama bende aramadın sormadım gururu mu düşünerek .ben sadece merak ediyorum nedenini başka birşey yok

Birincisi burdaki olaylarla bu şekilde beni yargilamaniz hiç hoş değil.Sonuçta ben olan birşeyi söyledim fazlasını istemedim.Ki bir ilişki karşılıklı fedakarlıklarla yürür.Ben ona gece gündüz yaz demedim hiç birzaman.Sadece eğer bir ilski varsa 24 saatte bir iki mesajla gecistirilemez bu.Herşeye vakit bulunuyorsa hayatındaki insana da zaman ayırmak zorundasın.Ki buna bile fazla ilgi diyorsunuz napsaydim hiç arama sorma ama sözde sevgili mi olalım deseydim

O soruların cevabını doğal olarak sizi engellediğinde soracaktınız. Siz gururlu görüneyim aramayayım o arasın peşimden koşsun dediniz, sizi engelleyen insandan bile ilgi beklediniz, sorular doğal olarak cevapsız kaldı. Bence önünüze bakın artık, allah korusun ama birdaha böyle birşey olursa susmak yerine cesurca sorularınızı sorabilirsiniz umarım karşı tarafa.[/QUOTE]
O zaman da yine buraya yazmıştım herkes yine boşver yazma demişti.Farklı illerde olduğumuz için su an karşısına çıkma gibi bir durumum yok ama o olaydan sonra sıradan bir mesaj attım napiyosun diye girmezse aradım açmadı.bende ondan sonra aramadim da yazmadım da

Yargilamiyorum neden-sonuc iliskisi kurdum.
Diyelim ki senin dusundugun gibi olsun bu durumda yine de arkana bakmaman gerek.
Adam gitmis memlekete gezip tozuyor belki gönlū baskasina kaydi.
Rahatsiz olmamak icin de seni engelledi.
Bu durumda yine olgun ve durust davranmamis oluyor.
Acikca gorusmek istemiyorum diyebilirdi.
Bu noktada zaten "neden" sorusunu sorman anlamsiz oluyor seni cevapsiz sorularla basbasa birakan birine.
Herkes yeterli olgunlukta olmayabiliyor.
Oyle biriyle de bastan yollarin ayrilmasi daha iyi. Neden diye dusunup bos yere kendini yipratmak gereksiz.

Çok haklısınız.Değmez bile.Az önce arkadaşın hesabından baktım bir foto atmış ve de yanında birisi var bir bayan

daha ne dıye pesınden gıdeceksınız kı ?
kendınızı rezıl etmeyın bence
bosverın ararsa acmayın

Neden bu kadar bir tarafını kaldırıyorsun adamın? İstemiyor işte ne bahane uyduracağı önemli mi zaten olgun olsa bir sebep söyler öyle bitirdi. Aramayın sakın o er geç yazar o zaman sorarsın niye diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…