- 7 Nisan 2017
- 451
- 366
- 18
- Konu Sahibi HazalHazall
-
Neden böyle yaptığını merak ediyorum durduk yere.Ve de o kadar yapmam derken kendine guvendirmisken niye böyle yaptgini merak ediyorum.İçimde ona söyleyemediklerim varHediye alarak onu utandırmazsınız kendinizi küçük düşürürsünüz sadece.
Sizi engelleyerek ve 10 gündür aramayarak istemediğini zaten göstermiş, neden peşinde koşan kız konumuna düşüreceksiniz kendinizi?
Ama bakıyorum o gayet normal hayatında bense içimde soyleyemediklerim ve merak var o nasıl olacak ?Allah büyük sabret illaki bi gün hersey cikar ortaya. elini sallasan ellisi... takma demek kolay ama takma bu kadar... sen mutlu ol o kudursun
Kendine o kadar guvendirmisken ve de asla böyle yapmam bitse bile adam gibi bitmeli herşey diyen birisi nasıl olurda böyle yapar.bir ay sonra ailesi ile tanistirms planları yaparken hayatıma iyi ki girdin diyen birisine bir anda ne oldu anlayamıyorum?Ne bu sorular?
Peki ya merakim nasıl gecicek aklimdaki sorular ?
Neden böyle yaptığını merak ediyorum durduk yere.Ve de o kadar yapmam derken kendine guvendirmisken niye böyle yaptgini merak ediyorum.İçimde ona söyleyemediklerim var
Evlenmekten korkmuştur, senden iyisini bulmuştur ya da canı sıkılmıştır. Ne fark eder ki sorunun cevabı bitip gittikten sonra?Kendine o kadar guvendirmisken ve de asla böyle yapmam bitse bile adam gibi bitmeli herşey diyen birisi nasıl olurda böyle yapar.bir ay sonra ailesi ile tanistirms planları yaparken hayatıma iyi ki girdin diyen birisine bir anda ne oldu anlayamıyorum?
İnsanın aklına takılıyor ister istemezEvlenmekten korkmuştur, senden iyisini bulmuştur ya da canı sıkılmıştır. Ne fark eder ki sorunun cevabı bitip gittikten sonra?
Belki sizde aradığını bulamadı belki siz onu iyi tanıyamadınız düşündüğünüz biri gibi değildi.
Gitmiş bitmiş neden ayrıldığını öğrenince ne olacak ki, belki de daha çok üzülmenize sebep olacak ayrılık nedeni..[/QUOTE
Su anda üzülüyorum malesef ki
Nedeni belli zaten sen de biliyorsundur herhalde yalnizca kabullenmen gerek.Neden böyle yaptığını merak ediyorum durduk yere.Ve de o kadar yapmam derken kendine guvendirmisken niye böyle yaptgini merak ediyorum.İçimde ona söyleyemediklerim var
O soruların cevabını doğal olarak sizi engellediğinde soracaktınız. Siz gururlu görüneyim aramayayım o arasın peşimden koşsun dediniz, sizi engelleyen insandan bile ilgi beklediniz, sorular doğal olarak cevapsız kaldı. Bence önünüze bakın artık, allah korusun ama birdaha böyle birşey olursa susmak yerine cesurca sorularınızı sorabilirsiniz umarım karşı tarafa.Peki ya aklımdaki cevaplanmamis soruların cevabını nasıl bulacağım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?