Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Valla kocam benden iyisini bulursa gitsin güle güle, sizler gibi kocişko bağımlısı değilim şükür. Simit almayla, benim sıkıştırmamla aldatmayacak erkek de aldatsin yani.
Senin kafa basmakalıp bu kadar çalışıyo iştee.burda kendimi yormayacağım iki saat yazarak..elalemle yemekler yemenden bellii zaten koca bağımlısı olmadığın.ben elalemle değil kocamla yerim genelde yemeğimi pardooon🙄 sen aynen devaaam hadi iyi yemeler😁

Hem fikir açıp konu açıp hatalarını söyleyince çirkefe bağlamak.

karşı tarafla dalga gecmeden uslüpla yazılırsa başım gözüm üstüne.Ama böyle salak salak konuşulyrsaağzının payının veririm her kimse.insan gibi bana normal demek çok mu zor yada anormal haklısın kardeşim demek.sen usluplara bak öyle bana konuş canım😡😡

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin kafa basmakalıp bu kadar çalışıyo iştee.burda kendimi yormayacağım iki saat yazarak..elalemle yemekler yemenden bellii zaten koca bağımlısı olmadığın.ben elalemle değil kocamla yerim genelde yemeğimi pardooon🙄 sen aynen devaaam hadi iyi yemeler😁
Ayy evet elalemle yiyorum, bak şimdi de karşılıklı ihlamilur içiyoruz iş arkadaslarimla. Oglende nereye gitsek diye düşünüyoruz. İnsanlara cinsiyet olarak değil sadece insan gözüyle baksan aslında sende feraha ereceksin.

Kişi kendinden bilir işi diye bir söz vardır, çok severim. Sizin fesatliginizin neden olduğu belli. Size ilk simit alan, tesadilufen sizinle yemek yemek zorunda kalan erkeğin kucağına atlayacaksiniz belli. Ondan bu fesatliginiz.

Hem fikir açıp konu açıp hatalarını söyleyince çirkefe bağlamak 🙄
İnsan gibi fikrini belirtmek var bide dalga geçip terbiyesizce usluplarda bulunmak var.sen bi onlara bak sonra gel konuş.insan gibi yazmak çok mu zor.bana ters bişey gelmedi dersin biter yada banada ters geldi dersin.uslup açılırsa bende asarım🤫

Canım bi kadın bi erkek arada mesafe olacak.bun bunu savunuyorum sadece..adam gülüp eğlenıcekse karısıyla yada kadın.gerisi ters bana
Bu karşısındakini ilgilendirmez. Eşinizin tavrı önemli. Yüz vermezse laubali olmazsa samimiyette olmaz zaten

Konu sahibi sayenizde çok şükür bugün de başkası adına utandık. Resmen cringe şelalesi bir konu. Bu arada siz zamane kızlarıyla birlikte eşinizin uçkuruna da güvenmiyorsunuz. O güvensizlik bir kere oluştuysa er ya da geç -sizin tabirinizle söylüyorum- o boynuzu yiyeceksiniz. Rahatsız olsanız bile biraz gözlemlemeniz gerekirdi. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz bir kere. Bundan sonra adam o kıza her baktığında aklına bunlar gelecek ne yazık ki. Artık her şey için çok geç. Şimdiden geçmiş olsun. Sizde nikahını asla vermeyecek bir kadın potansiyeli görüyorum. Asla boşanmayın o kız da hep ikinci kadın olarak kalsınahshhahshaja daha fazla devam edemeyeceğimahshhaah

Bu karşısındakini ilgilendirmez. Eşinizin tavrı önemli. Yüz vermezse laubali olmazsa samimiyette olmaz zaten
Heh işte duymak istediğim normal bi yorum bende bunu anlatmaya çalışıyorum.Ama hemcinslerim konuyu aldı simite simitten yok aynı ortamda yemek yenince aldatma sayılırmuş saçma sapan yerlere getirdiler hayretle izliyorum

İnsan gibi fikrini belirtmek var bide dalga geçip terbiyesizce usluplarda bulunmak var.sen bi onlara bak sonra gel konuş.insan gibi yazmak çok mu zor.bana ters bişey gelmedi dersin biter yada banada ters geldi dersin.uslup açılırsa bende asarım🤫
Yo destek almaya gelip alamayınca cildiranlardansiniz, madem özeleştiri yapmayıp aynı fikirle devam edeceksin o zaman konu açma.

Yaa ne kadar rahatsınız saygı duyarım.Herkesin kendi bakış açısı algısı farklı..Bana ters..He eşimede ters bu arada karşılıklı yanii..
eşinize ters olan sizin bir erkekle konuşmanız. Onun rahatsız olduğunu düşünmüyorum bu konuda. Çünkü rahatsız olsaydı kız arabasına alıp üstüne simit almazdı 🤷‍♀️

Konu sahibi sayenizde çok şükür bugün de başkası adına utandık. Resmen cringe şelalesi bir konu. Bu arada siz zamane kızlarıyla birlikte eşinizin uçkuruna da güvenmiyorsunuz. O güvensizlik bir kere oluştuysa er ya da geç -sizin tabirinizle söylüyorum- o boynuzu yiyeceksiniz. Rahatsız olsanız bile biraz gözlemlemeniz gerekirdi. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmuşsunuz bir kere. Bundan sonra adam o kıza her baktığında aklına bunlar gelecek ne yazık ki. Artık her şey için çok geç. Şimdiden geçmiş olsun. Sizde nikahını asla vermeyecek bir kadın potansiyeli görüyorum. Asla boşanmayın o kız da hep ikinci kadın olarak kalsınahshhahshaja daha fazla devam edemeyeceğimahshhaah
Eşime güveniyorum gayet aklı başında bi adam.hatta dinende ibadetlerini yapar .yapacağı varsa ben aklıma sokmuş olmam zaten arkadasın yapar yaparlar bu herkes için gecerli..yani ben aklına soktum diye yapacaksa yapsın zaten.saçma düşünüyorsun.ben eşim aldattı aldatacak demedim.normalde gayet ahır baslı bi adam olunca birden bu karı yasamak tuhafıma giittii.ve bu tarz laubaliliklerden hoşlanmam.yok boynuzlanırsın yok nikahını vermezsin vay bee 🤣 senaryoya bak sen.ya cidden senarist falanmısın senn.kız beş dakkada beni boynuzlattırdımn,bide mağdur kadın yaptın yaa🤢 bak bak eee anlat anlat🤔

Eşime güveniyorum gayet aklı başında bi adam.hatta dinende ibadetlerini yapar .yapacağı varsa ben aklıma sokmuş olmam zaten arkadasın yapar yaparlar bu herkes için gecerli..yani ben aklına soktum diye yapacaksa yapsın zaten.saçma düşünüyorsun.ben eşim aldattı aldatacak demedim.normalde gayet ahır baslı bi adam olunca birden bu karı yasamak tuhafıma giittii.ve bu tarz laubaliliklerden hoşlanmam.yok boynuzlanırsın yok nikahını vermezsin vay bee 🤣 senaryoya bak sen.ya cidden senarist falanmısın senn.kız beş dakkada beni boynuzlattırdımn,bide mağdur kadın yaptın yaa🤢 bak bak eee anlat anlat🤔
Ah beee, pembe düşlerin şimdiden kararıyor da haberin yok. Ve işi kötüsü bunu sen başlattın.

Ayrıca eşine güvenmiyorsun, ibadetle de uçkurun alakası yok. 🙄

İbadet: benim konuyla ne alakam var ?

eşinize ters olan sizin bir erkekle konuşmanız. Onun rahatsız olduğunu düşünmüyorum bu konuda. Çünkü rahatsız olsaydı kız arabasına alıp üstüne simit almazdı 🤷‍♀️
Kızın babası rica etmiş geçici bi süre diye dedi eşim.işte benimde kafam orda takıldı rahatsız olmalı mıyım yoksa es mi geçmelşyim.Fikirlrre ihtiyaç duydum konuyu açtım dedim belki benim düşünen çıkar belkide nevalaka abartmışın der.ama bakıyorum iş yerinde yıyen eden hanımlar hemen bi savunma halinde.🤔 Yahuu konuyu alıp nereye çektiler anlayamadım ilginç🤦

Back
X