• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar fikirlerinize ihtiyacım var..

Tövbe tövbe şimdi bir laf edecem banlanmak istemiyorum, çıldırmışsınız siz. Aman Allah korusun tek kociş sende sahip çık. Bu erkeklerdeki akıl da nasıl çalışıyorsa böyle eşler değer görüyor herhalde çözemedim ben bu işi.
Eşimin bana verdiği değeri sanamı sorucam terbiyesiz ne uslupsuz konuşma..git açtığım soruya bak .konuyu nereye getirmiştim bide ona.sana kocan bu kafayla nasıl değer verip evli kalıyo acan
ne varmış halimde çok anlayamadım
Halinde bişey yok ne yaptığın beni ilgilendirmez..

A
Burada karşı taraf sizi ilgilendirmiyor gerçekten. Şöyle düşünün. birisi sizinle ilgileniyor se siz bu kişiye yüz vermiyorsunuz. Ne kadar uğraşırsa uğraşsın sizden yüz bulamaz dimi? İşte burada iş eşinizde bitiyor. Karşı tarafa güvenmek ya da güvenmemek önemli değil. Eşinizin tavrı net olduktan sonra hiç bir şey olmaz
Aynen canım..aslında ne demek istediğimi özetledin işte.o kadaar bayan arasında bimsen anladın benii.Konuyu alıp nerelere getırdıler yok çalışıyoruz bizde erkeklerle yıyorzda yok simitmiş de yazık vallaa..

Siz başka kadınlar için tehlike teşkil ediyorsunuz sanırım 🤔 sizden selam alan erkeklerin eşi korkmalı mı mesela?? Sadece size özel değil ahlak kavramı diyorum.
Bütün kadınlar sizin sümüklü eşinizin peşinde sanıyorsunuz galiba😀😀😀😀
Vallaa bu düşünceler senin ironin..ben bi kadından bahsettım bütün kadınlar🤔neysee...demekki kafa nasıl çalışıyosaaa artık..benim eşim değil ama belliki yaran var senin "SÜMÜKLÜ" kocanın peşinde koşan çok heralde hadi koş yetiş bıdahada uğrama buralaraaa🤦

Halinde bişey yok ne yaptığın beni ilgilendirmez..
Elbette ne yaptığım sizi ilgilendirmez.Normal insanlar hayatı nasıl yaşıyor ,iş hayatı nasıldır ,insan ilişkileri nasıldır onu anlatmaya çalıştım.siz bunun ne kadarını anladınız o da ortada. Sizin erkek çalışma arkadaşlarıyla asgari ilişkide olan kadınları bile neyle itham ettiğinizi anlayacak kadar akıllı biriyimdir. Burada konu açıp sizin hastalıklı düşüncelerinize normal tepki veren insanlara saldırmayı namussuzlukla itham etmeyi bırakıp derhal bi uzmana gözükün. Zira buradan aldığınız cevaplar sizin sorununuzu çözecek etkide değil

Elbette ne yaptığım sizi ilgilendirmez.Normal insanlar hayatı nasıl yaşıyor ,iş hayatı nasıldır ,insan ilişkileri nasıldır onu anlatmaya çalıştım.siz bunun ne kadarını anladınız o da ortada. Sizin erkek çalışma arkadaşlarıyla asgari ilişkide olan kadınları bile neyle itham ettiğinizi anlayacak kadar akıllı biriyimdir. Burada konu açıp sizin hastalıklı düşüncelerinize normal tepki veren insanlara saldırmayı namussuzlukla itham etmeyi bırakıp derhal bi uzmana gözükün. Zira buradan aldığınız cevaplar sizin sorununuzu çözecek etkide değil
Öncelikle çalışan çalışmayan diye ötekileştirmeyelim istersen hoş değil.ayrıca calışmadığımı nerden çıkardınız..Normal tepki verenlere bende normal cevap yazdım bakabilirsiniz.amasalak salak dalga gecenlere bırakında haddını bildireyim.yadasize soracak değilim..hastalıklı düşünce size ait bencede sen gözük uzmana hadi bakalım

Eşimin bana verdiği değeri sanamı sorucam terbiyesiz ne uslupsuz konuşma..git açtığım soruya bak .konuyu nereye getirmiştim bide ona.sana kocan bu kafayla nasıl değer verip evli kalıyo acan
Evli kalmıyor böyle kalacaksa da kalmasın diyebiliyorum çünkü. :KK47:
Düşünce yapınız çok garip. Geçenlerde 3 erkek arkadaşımla aynı evde kaldım hiç sandığınız gibi bir şey de olmadı. Çünkü kendime sahip çıkabiliyorum, arkadaşlarım da öyle. Ama size sorsanız namussuzumdur bunu yaptığım için :cool:

Öncelikle çalışan çalışmayan diye ötekileştirmeyelim istersen hoş değil.ayrıca calışmadığımı nerden çıkardınız..Normal tepki verenlere bende normal cevap yazdım bakabilirsiniz.amasalak salak dalga gecenlere bırakında haddını bildireyim.yadasize soracak değilim..hastalıklı düşünce size ait bencede sen gözük uzmana hadi bakalım
ben kimseyi ötekileştirmiyorum...çalışmadığınızı ve iş ortamını bilmediğinizi düşündüm.Bunun ötekileştirmekle ne alakası var ? hala da aynı şeyi düşünüyorum.. ben bi uzmana gözükeyim o zaman tavsiyeniz için teşekkür ederim..Ama siz de sakin olun ve konuşma tarzınıza dikkat edin

Şu mesajda bile çalışan ve arkadaşlarıyla yemek yiyip içen kadınlar hakkında inceden inceden ne düşündüğünüz belli. Alttan alta namussuzlukla sucluyorsunuz.
Ha ha o senin düşüncen..zira bende çalışıyorum.neden böyle düşüneyim.herkesin ekmeğin peşinde.aklımdan bile geçmedi..1 kişiye söylediğim şeyi bütün insanlığa dayatmak🙄bilemedim ben şimdiii..ne diyeyim bu da senin düşüncelerin saygı duyarım🤷

Evli kalmıyor böyle kalacaksa da kalmasın diyebiliyorum çünkü. :KK47:
Düşünce yapınız çok garip. Geçenlerde 3 erkek arkadaşımla aynı evde kaldım hiç sandığınız gibi bir şey de olmadı. Çünkü kendime sahip çıkabiliyorum, arkadaşlarım da öyle. Ama size sorsanız namussuzumdur bunu yaptığım için :cool:
Humm anlaşıldı..tamam git kal üç erkekle oda yetmez beşle kal..banane🙄

Merhaba bayanlar.. kafam çok karışık ve sinirliyim..Konu eşim.Eşim bi tanıdığı abimin ricası üstüne kızını bir hafta boyunca arabayla iş yerine bırakmasını istemiş.bu arada o kız ve eşim aynı iş yerinde çalışıyorlar.ama arabada 1 çalışan daha oluyo yanlız değiller yani.Eşim bana bunu söylememiş kızarım anlıcağım gibi değil diye.Ben watsaptaki yazışmaları okudum.kız abi bugün abim götürecek gelemiyorum.Yada abi ben börek aldım simit alma yeriz gülücük yapmış bide.bunu okuyunca iyice çıldırdım.neyse esimle konuştum ettim dedim sen evin burdan alıyodun iş yerinde yiyidon .nerden çıktı.eşim simit alırken ona da almış bi keresinde bende buna uyuz oldum elin kızınınfüşünmek sanamındüşer.yanşış anlıyabilir dedim.kızda sonradan yazmış işte börek aldım abi beraber yeriz gülücük diye.iş yerinde masada o kız ve bi kaç çalışan daha kahvaltı ediyorlarmış..sizce abarttım mı kızmakta haklımıyım.Ve eşim normal de kendini iş yerinde çalışanlarla resmi olduğunu huysuz bi adam olduğu söyler bana.şimdi kıza simit alması falan ne alaka dedim ben onu kardesim gibi görüyorum kesinlikle bişey yok diyo.Siz olsanız ne düşünürsünüz banaakıl verin hemcinslerim.kimseyede anlatamıyorm
Bence fevri davranıyorsunuz eşinizin aklında olmayanı aklına getiriyorsunuz iş ortamında iş arkadaşları aileden daha çok vakit geçirilen insanlar ve illaki samimiyet hoş görü olur artık bir aile gibi olunuyor

ben kimseyi ötekileştirmiyorum...çalışmadığınızı ve iş ortamını bilmediğinizi düşündüm.Bunun ötekileştirmekle ne alakası var ? hala da aynı şeyi düşünüyorum.. ben bi uzmana gözükeyim o zaman tavsiyeniz için teşekkür ederim..Ama siz de sakin olun ve konuşma tarzınıza dikkat edin
Sen burdakilerin konuşmactarzına baktın mı ki bana b.k atıyorsun ya.güzelce yorum yazmak var bide salak salak çocukca dalga geçmek var .yok simitin yanında karpermi varmış bilmem ne salakçaa..hadi git işine

Bence fevri davranıyorsunuz eşinizin aklında olmayanı aklına getiriyorsunuz iş ortamında iş arkadaşları aileden daha çok vakit geçirilen insanlar ve illaki samimiyet hoş görü olur artık bir aile gibi olunuyor
Evet iş ortamında fazla vakit gecirildiğinden mesafeli davranılması gerektiğinden yanayım zaten

Back
X