• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler bayanlar karar vermemde yardımcı olabilirmisiniz????

bak şimdi bu tarz bi elbisenin boyunu sana uygun olacak şeklinde KAHVE tonlarından diktir ama saten kumaş olsun sonra beline yine böyle altın sarısı daha simli pullu iri bir kemer tak tam gögüs altından başlasın ama fazla göbişin yokda tabi:) altınada yine altın sarısı abartı olmayan bi topuklu ayakkabı makyajın da koyulu açıklı kahve tonları olsun yine bu senenin modası moda dergilerinden fırlamış gibi olacaksın hayalini kuruyorum süper bir kombine olacak

hmm....kemerli bi kıyafet giymek için fiziğimin on numara olması lazım bende de kamufle edilebilecek bi göbek var ama olsun kemerli kıyafetlerde ince olmak lazım ki elbise hoş dursun....saol cnm fikrin için

çok daha ii modeller var biliyorum fakat bana uygun olanları didikliyorum dekolte ve mini giyemiyorum

seni anlıyorum ben de dekolte giyemiyorum bu elbiseler belkide bana hitap etmedi cnm ama daha iddialı bir renk mesela kırmızı ön planda gösteriyor insanı

bu modelleri paylaşmak istedim renk olarak tabiki tercihe göre belirlenebilir ve uygun bolero ile dekolte kapatılabilir.

Eklentiler

• $4C796E183E60F5C27F76C32674A231.webp
    $4C796E183E60F5C27F76C32674A231.webp
    4 KB · Görüntüleme: 116
  • $15q21rn.webp
    $15q21rn.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 106
  • $images.webp
    $images.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 92
  • $images21.webp
    $images21.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 97
bu modelleri paylaşmak istedim renk olarak tabiki tercihe göre belirlenebilir ve uygun bolero ile dekolte kapatılabilir.

işte boleroyu tercih etmek istemiyorum tek parça olması daha şık bide bu modeller her yerde var klasik bana göre daha orjinal şeyler arıyorum

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 sana da teşekkür ederm[/QUOTE]

rica ederim canımm yerimsenibenyerimseniben

en baştaki ve en sondaki :lepi:

katılıyorum aynısını yazıyodum tam :1: aslında etek boyu kol kesimi gibi ipuçları versen istediğin tarzda resim eklerdik canım karar vermen daha kolay olurdu, mesela etek kısmı pilelimi olsun düzmü saten bi elbisemi hoşuna gider tafta mı göz alıcı biraz allı pullu bişymi yoksa sade bişy mi tercih edersin ona göre ekliyim CADIARZU ay çok soru sordum kafamçokkarıştı dekolte değil ama straplez üzerine güpür bolero giymezmisin az biraz içi görnür ama olarmı yerimseniben straplez çok hoş abiyeler var giyebilirsen onlardan ekliyim

Back
X