- 19 Ocak 2021
- 38
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi Didem 87 87
-
Tamam cok sagolSen bi şey yapma,Mune abla yöneticilerden. Etiketi Görünce taşır konunu. Senin konuyu açtığın yer çocuk Sahibi olamamakta erkekteki sorunlar başlığı
Çok mutlu olduğunuza emin misiniz? Ben gaflet olarak görmedim bu ad meselesini.Herkesin yeni yilini kutlarim...
Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Nasil yani? Evet mutluyuz, elinden geleni yapiyor beni mutlu etmek için bende onu. Nasil görüyorsun sen anlamadim izah edebilirmisin bana rica etsem? Ne düsüncegimi sasirdim inankiÇok mutlu olduğunuza emin misiniz? Ben gaflet olarak görmedim bu ad meselesini.
Şöyle söyleyeyim neden eski eşiniin adını kullanır ki biri size. Ben bu zamana kadar eşimi bırak kimseye kimsenin adıyla seslenmedim. Çok tozpembe bakıyor olabilirsiniz olaylara. ;Eski eşi suçluyorsunuz ancak eşinizde masum değil. Çocuk bahanesiyle eve girip çıkan bir adam var. Bence biraz daha dikkatli bakın olaylaraNasil yani? Evet mutluyuz, elinden geleni yapiyor beni mutlu etmek için bende onu. Nasil görüyorsun sen anlamadim izah edebilirmisin bana rica etsem? Ne düsüncegimi sasirdim inanki
Herkesin yeni yilini kutlarim...
Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Eski karisi onun iyi niyetini cok kullandi,benden öncede dorudüzgün konusamiyorlarmis zaten, cocuklar ile ilgili mecbur telefonda konusmalarini kac kez dinlemisdim, kadinda hakkikatden sevye yok. Neyse konu bu degilde, benim anlamadigim birsey var, siz kac senelik evlisiniz? Onlar 18 sene evli kalmislar iki cocuk, ilkleri birlikte yasamislar, yani alisganlik mi bu? bi eliniz bi kolunuz gibi mi? Ben hic evlenmedim cokda uzun seneler süren bir birlikdeligim evlilik gibi olmadi, cocugum da yok.Şöyle söyleyeyim neden eski eşiniin adını kullanır ki biri size. Ben bu zamana kadar eşimi bırak kimseye kimsenin adıyla seslenmedim. Çok tozpembe bakıyor olabilirsiniz olaylara. ;Eski eşi suçluyorsunuz ancak eşinizde masum değil. Çocuk bahanesiyle eve girip çıkan bir adam var. Bence biraz daha dikkatli bakın olaylara
Yok artik onu yapmiyor, eski karisinin telefonuna bile cevap vermiyor, kadinla konusulcak gibi değil, ya mesaj yolluyla yada avukat yolluylaBile isteye söylememiştir evet çok can sıkıcı dikkat etmesi gerekli. Bence yaşadığınız şey zor gerçekten. Eve girip çıkmalar falan hiç hoş değil.
Bilerek mi yapıyorsunEski karisi onun iyi niyetini cok kullandi,benden öncede dorudüzgün konusamiyorlarmis zaten, cocuklar ile ilgili mecbur telefonda konusmalarini kac kez dinlemisdim, kadinda hakkikatden sevye yok. Neyse konu bu degilde, benim anlamadigim birsey var, siz kac senelik evlisiniz? Onlar 18 sene evli kalmislar iki cocuk, ilkleri birlikte yasamislar, yani alisganlik mi bu? bi eliniz bi kolunuz gibi mi? Ben hic evlenmedim cokda uzun seneler süren bir birlikdeligim evlilik gibi olmadi, cocugum da yok.
Kusura bakmayin ben almanyada yasiyorum almanyada doğdum ve büyüdüm, yinede baska almancilara bakarak ben kendimi iyi ifade edebiliyor ve elimden geldigi kadariyla dorugüzgün yazmaya çalışıyorum. Artik bu vesileyle dahada düzeltirim inşallahLütfen yazmayı bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın ya da internetten yazimlarini arastirin ve yapdim değil yaptım olarak yazın bundan sonraki cümleleri. İnsanlık halidir ben de karıştırabilirdim tarihleri sanırım. Bu konuda yapılacak bişi yok maalesef
siz eşinize çok güveniyorsunuz ama güvenmeyin bu kadar. 18 yıl evli kalmışlar ama hala evine rahatlıkla girip çıkıyor evli olduğu halde. Bu ne rahatlık sizce. Hadi kadın eşinize yüz verdi peki eşinizin ne işi var. Hep bahane bunlarEski karisi onun iyi niyetini cok kullandi,benden öncede dorudüzgün konusamiyorlarmis zaten, cocuklar ile ilgili mecbur telefonda konusmalarini kac kez dinlemisdim, kadinda hakkikatden sevye yok. Neyse konu bu degilde, benim anlamadigim birsey var, siz kac senelik evlisiniz? Onlar 18 sene evli kalmislar iki cocuk, ilkleri birlikte yasamislar, yani alisganlik mi bu? bi eliniz bi kolunuz gibi mi? Ben hic evlenmedim cokda uzun seneler süren bir birlikdeligim evlilik gibi olmadi, cocugum da yok.
siz eşinize çok güveniyorsunuz ama güvenmeyin bu kadar. 18 yıl evli kalmışlar ama hala evine rahatlıkla girip çıkıyor evli olduğu halde. Bu ne rahatlık sizce. Hadi kadın eşinize yüz verdi peki eşinizin ne işi var. Hep bahane bunla6 ay
Sizin yazdığınız kelimelerde de hatalar var ona bakılırsa. Bişi diye bir kelime yok bir şey olur doğrusu. Normalde önemli değil benim için ama karşı tarafı bu konuda uyarıyorsanız sizin de hata yapmamanız gerekir.Lütfen yazmayı bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın ya da internetten yazimlarini arastirin ve yapdim değil yaptım olarak yazın bundan sonraki cümleleri. İnsanlık halidir ben de karıştırabilirdim tarihleri sanırım. Bu konuda yapılacak bişi yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?