- 19 Ocak 2021
- 38
- 4
- 1
- 38
- Konu Sahibi Didem 87 87
-
Tesekür ederim cevabınız icinY
Yani diyorum ki komsularimizin bile adini karisitirabiliyoruz bence uzerinde durma uyardin tmm istemsizce oluyor sevgiyle alakali degil aldatmak hic degil
komşu ile insanın karısı bir mi ya ? kocanıza komşunun adıyla hitap edip test edin bu akşam bakalım ne diyecekY
Yani diyorum ki komsularimizin bile adini karisitirabiliyoruz bence uzerinde durma uyardin tmm istemsizce oluyor sevgiyle alakali degil aldatmak hic degil
Inanin kadini duysaniz bilseniz kacardinizhangımız eskı esımızın sevgılımızın adını falan soyluyoruz ? kafasında bıtıren ardında bırakır sonucta ,bence sandıgınız kadar mutlu degılsınız
ayrıca eskı karısı ıcın kotu seyler konusmanız da anlamsız ve ayıp kocanızı nıye kendıne ceksın ? cok ıstese zaten bosanmazdı . arada cocukları var tabıkı gorusecekler
Ayrica cevabiniz icin tesekür ederim ama avukatlarda kafalarini cevirdiler artik kadindanhangımız eskı esımızın sevgılımızın adını falan soyluyoruz ? kafasında bıtıren ardında bırakır sonucta ,bence sandıgınız kadar mutlu degılsınız
ayrıca eskı karısı ıcın kotu seyler konusmanız da anlamsız ve ayıp kocanızı nıye kendıne ceksın ? cok ıstese zaten bosanmazdı . arada cocukları var tabıkı gorusecekler
Dedikodu sevmediğimiz için duymak istemeyiz bence. Siz kadını suçlamayın bence eşiniz<e bakın. sorun kesinlikle eşinizdeInanin kadini duysaniz bilseniz kacardiniz
Örnek kuzum örnek dalginlik vs herseye bu kada anlam yuklemeyin ,yipratirlar, kocam olursa denerim de ne diyecek yanlislik olmus guvenmedi kadinla da evlenmez diye dusunuyorumkomşu ile insanın karısı bir mi ya ? kocanıza komşunun adıyla hitap edip test edin bu akşam bakalım ne diyecek
+1Bence insanlıl hali falan değil eski karısı hala aklında her şeyi ile. Sizin aklınızda söyleyeceklerinizi karıştıracak dilinizi sürtecek kadar biri var mı? Yoksa neden olmadığını düşündünüz mü? Sabırlı davranmışsınız. Balık baştan kokmuş iyi de olmuş bunların hepsi işaret BENCE. Ben evli değilim ama çok kötü kavga çıkarmıştım sizin yerinizde olsam.
esınızle eskı karısı arasındakı sorun hıckımseyı ılgılendırmez onların arasında ve sonucta bıtmısInanin kadini duysaniz bilseniz kacardiniz
Doğum tarihini de komşuyla karıştırsanız mesela ? Çok güveniyorum karıma der öyle mi, benim ki demez. Kafayı mı yedin der sanırım, benimki bana güvenmiyor demek kiÖrnek kuzum örnek dalginlik vs herseye bu kada anlam yuklemeyin ,yipratirlar, kocam olursa denerim de ne diyecek yanlislik olmus guvenmedi kadinla da evlenmez diye dusunuyorum
Komsumu bi rahat birak kuzum mevzu karisiyorDoğum tarihini de komşuyla karıştırsanız mesela ? Çok güveniyorum karıma der öyle mi, benim ki demez. Kafayı mı yedin der sanırım, benimki bana güvenmiyor demek ki
ohooooKadin hayatinda hic calismamis egitim sevye desen düsük kendini gelistirmemis para derdi fatura yatirma gibi düsünceler bile olmamis herseyi hal etmis kocam,onu cok simartmis, evde düzen yokmus, cocuklari sabah crashe okula bile götüreniyormus ki bi sürü para cezasi gelmis. Sabaha kadar instagramda takilip keyf öglene kadar uyku her konuda anlasamamizlik
Sorumsuz bir kadına 18 yıl katlanmış. Demek ki çok sevmiş. Şimdi de adını sayıklıyor. Bilemiyorum.Diyorum ya cok iyi niyetli...yuva yikmak kolay degil heleki cocuk olunca ama her gün gecenin 3 ünde kalkip ise giden adam evde biraz huzur sicaklik bekler.
İki meseleyle de ilgilendim endiselenmeyin. Kendisi zaten eski eşe cahil demiş ama kullandığı kelimeleri bilmiyor.Bence öncelik olarak konuya odaklanın. Her konuda illaki sizin gibi biri çıkıyor. !
O zaman sorun edecek pek de bişey kalmamış benceYok artik onu yapmiyor, eski karisinin telefonuna bile cevap vermiyor, kadinla konusulcak gibi değil, ya mesaj yolluyla yada avukat yolluyla
Aaaaaaaaaaaaa degisik bir bakis acisi, kafam karisdir iyce. Yorumunuz icin tesekürlerEski eşi kötüleye kötüleye bir hal olmuşsunuz.
Sanki oradaydınız, şahit oldunuz, yazdıklariniza.
Eşiniz de baştan ayrılmak yerine 18 yılını geçirmiş bu kadınla ve çocuklari olmuş. Hep iyi kalpliliğinden o da tabi.
Ama o kadar kötü kadının adı da doğum tarihi de eşinizin dilinde hala, ne yapacaksınız işte kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?