Bayanlar merhaba.

hangımız eskı esımızın sevgılımızın adını falan soyluyoruz ? kafasında bıtıren ardında bırakır sonucta ,bence sandıgınız kadar mutlu degılsınız

ayrıca eskı karısı ıcın kotu seyler konusmanız da anlamsız ve ayıp kocanızı nıye kendıne ceksın ? cok ıstese zaten bosanmazdı . arada cocukları var tabıkı gorusecekler

Inanin kadini duysaniz bilseniz kacardiniz

Ayrica cevabiniz icin tesekür ederim ama avukatlarda kafalarini cevirdiler artik kadindan

komşu ile insanın karısı bir mi ya ? kocanıza komşunun adıyla hitap edip test edin bu akşam bakalım ne diyecek
Örnek kuzum örnek dalginlik vs herseye bu kada anlam yuklemeyin ,yipratirlar, kocam olursa denerim de ne diyecek yanlislik olmus guvenmedi kadinla da evlenmez diye dusunuyorum

+1

Örnek kuzum örnek dalginlik vs herseye bu kada anlam yuklemeyin ,yipratirlar, kocam olursa denerim de ne diyecek yanlislik olmus guvenmedi kadinla da evlenmez diye dusunuyorum
Doğum tarihini de komşuyla karıştırsanız mesela ? Çok güveniyorum karıma der öyle mi, benim ki demez. Kafayı mı yedin der sanırım, benimki bana güvenmiyor demek ki

Eski eşi kötüleye kötüleye bir hal olmuşsunuz.

Sanki oradaydınız, şahit oldunuz, yazdıklariniza.

Eşiniz de baştan ayrılmak yerine 18 yılını geçirmiş bu kadınla ve çocuklari olmuş. Hep iyi kalpliliğinden o da tabi.

Ama o kadar kötü kadının adı da doğum tarihi de eşinizin dilinde hala, ne yapacaksınız işte kader

Son düzenleme:
Doğum tarihini de komşuyla karıştırsanız mesela ? Çok güveniyorum karıma der öyle mi, benim ki demez. Kafayı mı yedin der sanırım, benimki bana güvenmiyor demek ki
Komsumu bi rahat birak kuzum mevzu karisiyor

Sokaktaki kadindan bahsetmiyor kac sene evli kalmislar olabilir yani insanlik hali... kafayi mi yedin der bu bir soru suclama/guvensizlik degil ama eminim uzerinde durmaz guveniyordur cunku kiskanclik baska birsey

ohoooo
eskı karısına takmıssınız ve kıskanıyorsunuz

sızın evlılıgınız yerınde mutlulugunuz huzurunuz yerınde olsa kocam nıye boyle gaflete dusmus dıye dusunup ıcınızı supheler kemırmezdı
sızde esınızın aklının bır kosesınde hala bırseylerın kaldıgını bılıyorsunuz demek kı hıncınız da bundan
o begenmedıgı sevmedıgı kadını sevmıs begenmıs evlenmıs cocuk yapmıs aralarında ne olduklarını sadece ''belırlı'' bır kesım tarafından duydunuz bırde kadından dınlemek lazım kocanızı neyse burda hıncınızı cıkarmak yerıne ıcınızı dusuncelerınızı temızleyın lutfen bu tarz kın ıle mutlu olmanız zaten ımkansız

yakında esınız sızden de sıkayet etmeye baslayabılır

Diyorum ya cok iyi niyetli...yuva yikmak kolay degil heleki cocuk olunca ama her gün gecenin 3 ünde kalkip ise giden adam evde biraz huzur sicaklik bekler.
Sorumsuz bir kadına 18 yıl katlanmış. Demek ki çok sevmiş. Şimdi de adını sayıklıyor. Bilemiyorum.

Siz buradakilerin sozlerine kulak asmayın konu sahibi

Eşinizi eski eşe kaptirmamak için her sabah erkenden kalkın
Kahvaltisina taze meyve suyu,çay,kahve hepsi hazir bulunsun
Istedigini icsin paşalar gibi
Evi her daim temiz tutun
Kendiniz sürekli temiz ve bakimli olun
MazAllah hasta olsaniz bile bu görevleri yerine getirmeyi ihmal etmeyin sakın !

Eski eşi de engelleyin gitsin kocanizin tlfdan
Bir daha böyle gafletler yapmaz böylelikle

Aaaaaaaaaaaaa degisik bir bakis acisi, kafam karisdir iyce. Yorumunuz icin tesekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…