Bayanlar merhaba.

Ben kimseyi rencide etmedim, olanlari anlatiyorum soruldugu icin
Olanları bilmiyorsunuz ki , 18 yıl onlarla mı yaşadınız ? belki eşiniz milyon kere aldattı, belki dövdü, belki tecavüz etti ? 18 yıl yaşanmışlığı bilemezsiniz ki kıskançlıktan saydırıyor rahatlıyorsunuz.

Sizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?

Bence öncelik olarak konuya odaklanın. Her konuda illaki sizin gibi biri çıkıyor. !

Az cok tahmin ediyorum ve dogru olduguna inaniyorum, etrafdan aileden duyduklarim ve eski karisi sans istemesinide sesli mesajida dinlemisdim

Sizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?
Yapmak zorunda mı. eşi neden yardım etmemiş. temizliğin bir ucundan o da tutsaymış. Hizmetçi almış eve belli. Kadına da tak demiş ayrılmılş

Iki komsum vardi surekli isimlerini karistiriyordum, her defasinda ,istikrarli bir sekilde ustelik ben ikisiyle de evli kalmamistim bilmem anlatabildim mi?

18 yıl böyle bir kadını çeken erkek görmedik, kadının hastalığına bile dayanamayıp çekip gidiyorlar normalde. Ya da çok aşıkmış eski eşine eşiniz.

O zaman malum görevlerinizi iyi yerine getirin
Kocanız bıkıp boşanmasın
En azından siz eşinizin hangi şartlar altında boşanacağını biliyorsunuz

Sizin isminizi doğum tarihini eski eşle karıştırmasını ben gaflet olarak göremedim
Siz gaflet olduğuna eminseniz bir ceza vermenize gerek yok zaten
Adı üstünde gaflet

18 yıl böyle bir kadını çeken erkek görmedik, kadının hastalığına bile dayanamayıp çekip gidiyorlar normalde. Ya da çok aşıkmış eski eşine eşiniz.
Diyorum ya cok iyi niyetli...yuva yikmak kolay degil heleki cocuk olunca ama her gün gecenin 3 ünde kalkip ise giden adam evde biraz huzur sicaklik bekler.

Diyorum ya cok iyi niyetli...yuva yikmak kolay degil heleki cocuk olunca ama her gün gecenin 3 ünde kalkip ise giden adam evde biraz huzur sicaklik bekler.
O zaman siz ona o sıcak yuvayı verin. Evini temizleyin yemeğini önüne koyun keyfini yerine getirin. Yoksa sizi yedi sülaleye anlatır

Sanirim türkcem pek yeterli değil, ben almanya dogumluyum ve almanyada yasiyorum. Bu tür seylere yani agzdan cikmis olan yanlisliklara gaflet denmezmi?

Bunlar sizi ilgilendirmiyor. Siz kuması değilsiniz. 18 yıl niye evli kalmış o halde ? Neden velisi gibi eşinizi savunuyorsunuz ki ? Ayrılık olunca herkes gideni suçlar aileler akrabalar, daha 1 ay olmuş bismillah. İş yapmıyor diyor kadını boşacak adam çocukların heba olmasını mı beklemiş ? Demek ki kötü bir babaymış. Büyük konuşmayın ben olsam konuşmazdım, sabırla bekler iyi şeyle yaşamayı dua ederdim. Ama neler yaşadığını bilmediğim bir kadına hakaretler etmezdim bir forumda. Ayrıca kadınlar hizmetçi değildir, erkek de iş yapacak aile hayatına sahip çıkacak . 1 aylık evlilik deneyimininizle atıp tutmayın, hayat hepsini yedirir.

daha yeni evlisiniz takılmayın böyle şeylere senelerin alışkanlığı ile ilk eşinin adını söylüyor , zamanla geçecektir.

Size karşı davranışları nasıl ?
Ailesi ile sizin aranıza denge koyuyor mu ?
Size ve isteklerinize saygı duyuyor mu ?
Bu tür somut şeylerle ilgilenin.
Eski eşi de ortak çocukları sebebiyle her zaman hayatınızda olacak ama saygılı ilişkiler geliştirirseniz eşinizin geçmişine zamanla hersey rayına oturacaktır diye düşünüyorum.

insanın canı sıkılır böyle potlarda bende aklında hala o mu var diye düşünürdüm ama doğrusu senin dediğin tabiki insanlık hali öyle şeyler olabilir çok kafaya takıp büyütmemek lazım

Saygu duyarim fakat düsünceniz bana göre yanlis. Bir erkek disarda calisiyorsa kadinda evde calisacaktir, o onun isidir. Tembellige vurupda yapamam beceremem degil. Net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…