- Konu Sahibi Didem 87 87
-
Olanları bilmiyorsunuz ki , 18 yıl onlarla mı yaşadınız ? belki eşiniz milyon kere aldattı, belki dövdü, belki tecavüz etti ? 18 yıl yaşanmışlığı bilemezsiniz ki kıskançlıktan saydırıyor rahatlıyorsunuz.Ben kimseyi rencide etmedim, olanlari anlatiyorum soruldugu icin
Sizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?Anlaşamamışlar kadının hataları olmuş eşim öyle diyor demek ayrı. Bu kadar aşağılamal ayrı, muhtemelen kadına hakaret ettiği şeylere kendi de sahip, ya da bir ihanet var kadın hazmedemiyor. 18 yıllık evli adam en az 45 yaşındadır. Konu sahibi gençtir sanırım , aslında hikaye az çok belli.
Bence öncelik olarak konuya odaklanın. Her konuda illaki sizin gibi biri çıkıyor. !Lütfen yazmayı bilmediğiniz kelimeleri kullanmayın ya da internetten yazimlarini arastirin ve yapdim değil yaptım olarak yazın bundan sonraki cümleleri. İnsanlık halidir ben de karıştırabilirdim tarihleri sanırım. Bu konuda yapılacak bişi yok maalesef
Az cok tahmin ediyorum ve dogru olduguna inaniyorum, etrafdan aileden duyduklarim ve eski karisi sans istemesinide sesli mesajida dinlemisdimOlanları bilmiyorsunuz ki , 18 yıl onlarla mı yaşadınız ? belki eşiniz milyon kere aldattı, belki dövdü, belki tecavüz etti ? 18 yıl yaşanmışlığı bilemezsiniz ki kıskançlıktan saydırıyor rahatlıyorsunuz.
Yapmak zorunda mı. eşi neden yardım etmemiş. temizliğin bir ucundan o da tutsaymış. Hizmetçi almış eve belli. Kadına da tak demiş ayrılmılşSizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?
Hahaha cok güldüm, olsun sagolsun sizde sagolun 1Bence öncelik olarak konuya odaklanın. Her konuda illaki sizin gibi biri çıkıyor. !
18 yıl böyle bir kadını çeken erkek görmedik, kadının hastalığına bile dayanamayıp çekip gidiyorlar normalde. Ya da çok aşıkmış eski eşine eşiniz.Sizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?
O zaman malum görevlerinizi iyi yerine getirinSizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?
Olanlar olurken orda miydinız? Eski eşim meslekti diyen biri olmuş mudur zaten hiç?Ben kimseyi rencide etmedim, olanlari anlatiyorum soruldugu icin
Diyorum ya cok iyi niyetli...yuva yikmak kolay degil heleki cocuk olunca ama her gün gecenin 3 ünde kalkip ise giden adam evde biraz huzur sicaklik bekler.18 yıl böyle bir kadını çeken erkek görmedik, kadının hastalığına bile dayanamayıp çekip gidiyorlar normalde. Ya da çok aşıkmış eski eşine eşiniz.
O zaman siz ona o sıcak yuvayı verin. Evini temizleyin yemeğini önüne koyun keyfini yerine getirin. Yoksa sizi yedi sülaleye anlatırDiyorum ya cok iyi niyetli...yuva yikmak kolay degil heleki cocuk olunca ama her gün gecenin 3 ünde kalkip ise giden adam evde biraz huzur sicaklik bekler.
Sanirim türkcem pek yeterli değil, ben almanya dogumluyum ve almanyada yasiyorum. Bu tür seylere yani agzdan cikmis olan yanlisliklara gaflet denmezmi?O zaman malum görevlerinizi iyi yerine getirin
Kocanız bıkıp boşanmasın
En azından siz eşinizin hangi şartlar altında boşanacağını biliyorsunuz
Sizin isminizi doğum tarihini eski eşle karıştırmasını ben gaflet olarak göremedim
Siz gaflet olduğuna eminseniz bir ceza vermenize gerek yok zaten
Adı üstünde gaflet
Bunlar sizi ilgilendirmiyor. Siz kuması değilsiniz. 18 yıl niye evli kalmış o halde ? Neden velisi gibi eşinizi savunuyorsunuz ki ? Ayrılık olunca herkes gideni suçlar aileler akrabalar, daha 1 ay olmuş bismillah. İş yapmıyor diyor kadını boşacak adam çocukların heba olmasını mı beklemiş ? Demek ki kötü bir babaymış. Büyük konuşmayın ben olsam konuşmazdım, sabırla bekler iyi şeyle yaşamayı dua ederdim. Ama neler yaşadığını bilmediğim bir kadına hakaretler etmezdim bir forumda. Ayrıca kadınlar hizmetçi değildir, erkek de iş yapacak aile hayatına sahip çıkacak . 1 aylık evlilik deneyimininizle atıp tutmayın, hayat hepsini yedirir.Sizin kocaniz hersey yapsa etse siz sabahlara kadar oturup sohbet muhabet evde yemek temizlik yapmaszanis bir ev kadini olarak, yatakdan kalkamazsaniz cocuklari okula yada crash e götürmek icin, hangi erkek bikip bosanmazki?
insanın canı sıkılır böyle potlarda bende aklında hala o mu var diye düşünürdüm ama doğrusu senin dediğin tabiki insanlık hali öyle şeyler olabilir çok kafaya takıp büyütmemek lazımHerkesin yeni yilini kutlarim...
Size bir Sorum olacak.. kocam'la 1,5 sene görüstükden sonra evlendik, bir ay taze gelinim.
Eşim daha önce evliyfi ve cok sancili bir sürec gecirdiktem sonra ayrilmislar, aradan 2 sene gectikten sonra benimle tanismis ama cocuklar yüzünden sürekli görüsmüsler evlerine girip cikmis, ben bazi seyleriden rahatsizligimi dile getirdikten sonra, bazi tavırlarını degistirdi yani olmasi gerektigi gibi davraniyor. Eski karisi cok terbiyesiz ve benim varlığımı ögrendikten sonra hep kocami kendi cekmeye calisdi, kendi cocuklarini kullanarak. Biz cok mutluyuz hamd olsun hersey yolunda, yanliz ikidir bir gafletde bulunuyor kocam. Mesela anneme birsey anlatirken benim adimk söylicegne eski karisinin adini söyledi, yada benim doğum tarihimi söylicegine eski karisinin dogum yilini söylemek gibi...
Ad olayini ciddiye almadim ama tavrımı koymusdum uzatmadim sonucda hepimiz insaniz ama ikinci gafletde nasil davrancagimi sasirdim. Cok mutluyuz elinden geleni yapiyor ama bu gaftlet beni cok kirdi. Bu nedemek oluyor? Bana fikirlerinizi söylermisiniz lütfen.
Sevgiler
Anlamadim??????Iki komsum vardi surekli isimlerini karistiriyordum, her defasinda ,istikrarli bir sekilde ustelik ben ikisiyle de evli kalmamistim bilmem anlatabildim mi?
Saygu duyarim fakat düsünceniz bana göre yanlis. Bir erkek disarda calisiyorsa kadinda evde calisacaktir, o onun isidir. Tembellige vurupda yapamam beceremem degil. NetBunlar sizi ilgilendirmiyor. Siz kuması değilsiniz. 18 yıl niye evli kalmış o halde ? Neden velisi gibi eşinizi savunuyorsunuz ki ? Ayrılık olunca herkes gideni suçlar aileler akrabalar, daha 1 ay olmuş bismillah. İş yapmıyor diyor kadını boşacak adam çocukların heba olmasını mı beklemiş ? Demek ki kötü bir babaymış. Büyük konuşmayın ben olsam konuşmazdım, sabırla bekler iyi şeyle yaşamayı dua ederdim. Ama neler yaşadığını bilmediğim bir kadına hakaretler etmezdim bir forumda. Ayrıca kadınlar hizmetçi değildir, erkek de iş yapacak aile hayatına sahip çıkacak . 1 aylık evlilik deneyimininizle atıp tutmayın, hayat hepsini yedirir.
Ayy sanki kadının kv si gibisiniz yaSaygu duyarim fakat düsünceniz bana göre yanlis. Bir erkek disarda calisiyorsa kadinda evde calisacaktir, o onun isidir. Tembellige vurupda yapamam beceremem degil. Net
Yani diyorum ki komsularimizin bile adini karisitirabiliyoruz bence uzerinde durma uyardin tmm istemsizce oluyor sevgiyle alakali degil aldatmak hic degilAnlamadim??????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?