Rüya Yorumları Bayanlar rüya yorumlayabilen??

Aslında sık gördüğü oyle hergün degil her ay karşılaştıgı biri bile değil ki gördüğüm kişi kıskandıgım için flan görüyor olabilirmiyim ben çok kuslamcımdır eşimi herkesten kıskanırım aslında

Bir şey sormak istiyorum.. Bu Serdar ın ne gibi bir özelliği var. Yani nasıl desem, büyüklerine saygılı, küçüklerini gözeten, muhtaca yardım eden, toplum da herkesce sevilen birisimi ?.. Yoksa sadece yakışıklımı veya gözleri mavi yeşil felan mı ?.. Bir de mümkünse yaşı kaç ?

Yazdıklarımı dikkatlice okuyun. Arkadaşınızın eşiniz ile karşılaşması çok önemli değil, sizin arkadaşınızla karşılaşmanızdan ve zihninizin kurgularından bahsediyorum.
Kendiniz söylüyorsunuz çok kıskancım. Kıskançlığın yüksek doz da olmasına gerek yok, kıskanılan eşinizin orada veya kıskanılan kişinin yanın da olması çok önemli değil.
Bu sizin kolaylıkla türetebileceğiniz hayallerdir. Ve bu hayalleri gerçekle muhakeme eder zihin. Yani arkadaşınızla eşinizi düşünürsünüz, halbuki böyle bir şey yoktur ama zihin olma ihtimalini ister istemez test ve analiz eder. Olma ihtimali yüksek olasılıkları düşünceniz de fikredib kabul ettiğiniz an, artık o durum sizin için düşünceden ibaret değil, olup olmama ihtimalini ispat etme, kendinize kanıtlamaktan ibaret bir gerçektir.

Çünkü bilinç altı bunu hayal olarak değil, gerçek olarak kabul eder. Yani sizin içine düştüğünüz ve her acaba da kaldığınız herşeye kanaat getirdiğiniz an. İşte bunu bilinç altına " gerçek budur, bu bilgiyi sakla " demiş oluyorsunuz.

İşte bu bilgiler sizin duygularınızı şekillendirip hayatınızı etkilediği için, rüyalarınız da bu yönde olmakta. Konu ince ve hassas, size tavsiyem, arkadaşlarınızla çok sık görüşmeyin ve mümkünse kocanız hakkın da hiç bir konuşmaya müsade etmeyin.

Örnek: Bir arkadaşınız, kocanızın ismini söyleyerek, nasıl olduğunu sorarsa, ilk o arkadaşınızla aranıza mesafe koymaya başlayın. Kocanızın halini hatırını merak etmeyenlerle daha sık görüşün. Bu size fayda sağlar.

rüyaların gizemine inanırım hatta gördüğüm birçok rüya gercekleşmiş ve bazen uyumaktan bıle korkar olmusumdur..
bu konuda konuşmak bile beni ürkütüyor..

gözleri yesil evet buyuklerine saygılı iyi birisi kucuklerini de koruyan biri yası 22 23.den gün alıyo canım 92 li ben 18 yasındayım 19.dan gün alıyorm 96 lıyım

İşaret istemişsin, cevabını almışsın. Serdar dan umudunu kes, sana geri dönerse, bil ki boşta kalmıştır. Ama pek boşta kalacak biri gibi gelmedi. Sanırım bunu sen de gayet iyi biliyorsun.

İşaret istemişsin, cevabını almışsın. Serdar dan umudunu kes, sana geri dönerse, bil ki boşta kalmıştır. Ama pek boşta kalacak biri gibi gelmedi. Sanırım bunu sen de gayet iyi biliyorsun.
kafam karısık yani hayırlısı neyse o olsun canım

Merhaba crilya benim rüyamı da yorumlarsan çok mutlu olurum ;
Rüyamda beni çok isteyen ama sonrasında nedenini bilmedigim bir şekilde beni istemekten vazgeçen kişiyle ilgili....Rüyamda o,onun ailesi,benim dayımlar,teyzemler şimdiki oturdugumuz evdeyiz.Ben de siyah kumaş pantolon,ince topuklu bir ayakkabı,beyaz gömlek var.Benim kucagımda da yiyenim var.Ben evin içinde onu gezdiriyorum.Biz hiçbir şekilde konuşmuyoruz.Sonra ben binanın içine çıkıyorum o da peşimden geliyor.Seninle konuşmamız lazım diyor.Ben de tamam diyorum,bebegi bırakıyorum.Merdivenlerden inmeye başlıyoruz.Ancak evin içi şu anda oturdugumuz ev,ancak dışarısı ise çok çok eskiden oturdugumuz ev.Binanın önüne indigimiz zaman her yerin karla kaplı oldugunu görüyoruz.Ben diyorum ki ama ben bu topuklularla nasıl yürüyebilirim diyorum o da benim elimi tutuyor,arabaya gidelim mi,orada konuşalım mı diyor ben de tamam diyorum.Arabaya gidiyoruz,arka koltuga oturuyoruz ceketinin cebinden tek taş çıkartıyor ve parmagıma takıyor...Şaşırıyorum,boynuna sarılıyorum..Hadi gel yukarı çıkıp haber verelim diyor el ele yukarı çıkıyoruz,ben yüzügümü gösteriyorum.Babası konuşuyor..Biz çok kalabalık bir aileyiz nişanı salonda yapalım diyor.Nişanda,kına gecesi de kız tarafına aittir.Biz de elimizden gelen her türlü yardımı yaparız diyor.Babam da olur mu öyle şey diyor ve ben burda uyanıyorum...
Bu kişi benim sevgilim ya da erkek arkadasım değil,bilinç altımda da yer etmiş olamaz..Görücü gelen birisi ve ben iki defa gördüm sadece...

Siz bilinç altınızı tanımlamayı boş verin.. Sizi kişilik olarak değerlendirip, tekrar düşünmüşler. Biraz da sorup soruşturmuşlar. Muhtemelen hakkınız da olumsuz düşünceye kapılmak için yeterince söz duymuşlar. Ama olmayışının sebebi, bu işittikleri sözler değil, sizi değerlendiriş biçimleri olmuş. Duydukları sadece tuzu biberi kabilinden.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok üzücü bir durum ama benim olumsuz bir hayatım yokki ne duymuş olabilir ki şimdi ciddi anlamda merak ettim

Çok teşekkür ederim gerçekten çok üzücü bir durum ama benim olumsuz bir hayatım yokki ne duymuş olabilir ki şimdi ciddi anlamda merak ettim
Mesela çok başına buyruktur. Büyüklerine saygılı durabilir ama aslın da kendi bildiğini okur. Çok rahattır gibi sözler olabilir. Bu karşı tarafının yaşam biçimini anlamaya bağlı.

Merhaba,

Bende bu gece çok etkilendiğim bir rüya gördüm, Yorum yapabilen varsa yardımcı olabilir mi?

Rüyamda; ilk şirketime tekrardan başlamışım. Masama oturmuşum, eski arkadaşlarım etrafımda, ayrıca yeni tanımadıklarımda var. Ve bana eski tanıdığım arkadaşım çok iyi davranıyor, Masamda bilgisayarıma bakıyorum, maillerim açık ve şu an olduğum pozisyonun bir üst seviyesindeyim ve mail kısmında Tıtle mı gördüğümde seviniyorum beni bu pozisyonda mı aldınız diye. Sonra öğlen yemeğe falan çıkıyoruz, bunu hatırlamıyorum biraz. Ama mailimi ve ünvanımı çok net hatırlıyorum ve rüyamda çok mutlu oluyorum. Daha sonra şu an çalıştığım şirkete gelip, bir arkadaşımdan yardım istiyorum, örnek istifa yazısı var mı lazım bana artık gidiyorum diyorum. Şu an ki işyerimde masamda kimse oturmuyor ama yanımdaki çalışma arkadaşım yanına birini almış işi ona anlatmaya çalışıyor sanki. Daha sonra zaten ne iyi oldu bu ne iyi oldu da ayrılıyorum buradan gibi şeyler hatırlıyorum.

Şu an işyerinde sıkıntılarım mevcut. Yeni bir gelişme mi olacak, yoksa etkilendiğimden mi bunları gördüm

Yorum atabilir misiniz

ya bende bır kaç kez eski işyerimde gördüm kendımı,ama yenı işimde mutlu oldmaığım için...yanı şu an ki sıkıntı ile alakalı görmüş olabilirsin...
Aynen bende şu an mutlu değilim. Olacak bir şey yok demek ki geleceğe dair, sadece etki

tatlım sorun ne işyerınde,bende değilim :)
Of, gerizekalı bir çalışma arkadaşı, ona benzeyen bir Müdür, ayrılmak üzereyim, ama uygun bir yer bulup gitmek istiyorum.
Hem ayrılmak istiyorum hem ayrılmamak istiyorum. Eski yerimden çıktığıma o kadar pişmanım ki, en büyük pişmanlığımı yaşıyorum.. Zaten bir kaç aydır yanımdaki ile konuşmuyorum. O da aynı şekilde zaten. Onu gördüğüm an cinlerim tepeme çıkıyor. Ayrılsam iş bulabilecek miyim, ne biliyim bunun para boyutu var. Ama bu şekilde de her gün mutsuz gelmek de istemiyorum.. Hiçbir şey bilmiyorum yani..

Senin ne sorunun var?

Merhabalar,
Babaannemi bu yil mayis ayinda kaybettik ve o gunden beri sadece 1 kere ruyamda gördüm. Bugün de tekrar gorebilme sansina eristim. Ruyamda babaannemin mezarina ziyarete gidiyorum. Giderken mezarlikta dedemin mezarini goruyorum ve onun topragi çökmüş babaanneminki hala cokmedi diye düşünüyorum. Ama dedem gercek hayatta yasiyo. Babaannemin mezarina gittigimde de bi anda kendimi bir ev ortaminda babaannemle kanepede otururken buluyorum. Ama o an da ölü oldugunun farkindayim. Sonra sariliyoruz bolca öpüyorum bana gülüyo da ayni zamanda. Ama hic konuştuğunu hatirlamiyorum. Hafiften de gözyaşı dökuyorum. Sonra diyorurum icimden babaannemin mezarina geldim ziyaretimde bile ne guzel karsiladi diye. Sonrasinda da uyandim.

Ilginiz icin simdiden cok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…