Doğal Saç Bakım Kürleri Bayanlar saçlarınız uzamıyor mu ? Doğal bir maskeyle uzatalım ozaman =)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

milly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
10
0
86
İstanbul
Düşük maliyetle kullanacağınız bu maske umarım herkezin işine yarasın;

Malzemeler:

Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su

( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).

Hazırlanışı:

1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.

Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.

Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.

Haftada bir uygulanacak...

Düzenli olarak yapılırsa hemen faydasını göreceksiniz.

Özellikle 1 aydan sonra saçlarınız daha hızlı uzamaya başlıyacak.

Uyguladıktan sonra yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar...zemuszemusbayanssulusmile

başka bir arkadaş vermişti bu formülü yanlış hatırlamıyosam ...hatta baktım şimdi not almışım .......sen deneyip işe yaradı diye açmış olabilirsin heralde dimi...yaradımı sen bizzat denedin mi?

canım bu konu mervenin açtığı topic de konuşuluyor.sonuç alan da bir sürü arkadaşımız var.saç uzatma yöntemlerinin içinde.

kızlar forumda aynı konu isteyen olursa 100 kere yazabilir neden bu kadar tepki aldım bimiyorum ayrıca ben bu konunun olduğunu bilseydim açmazdım sadece işinize yara diye açtım neyse isteyen diğer arkadaşınkini okusun isteyen bunu ayrıntılı olarak sizinle paylaşmak istedim

yanlısın varyerimseniben
aynı konu acılmaz kk da.
hem de orda daha ayrıntılıyerimseniben

bendede ise yaradi daha erken ama hissediyorum farkediyo gercekten mesela yarin yine yapicam maskemi

canım bu konu mervenin açtığı topic de konuşuluyor.sonuç alan da bir sürü arkadaşımız var.saç uzatma yöntemlerinin içinde.

bende bu karışımın verdiği sonuç saçlareımın rengi açıldı sarıya yakın inanamıyorum çok tatlı bir renk oldu bal köpüğüne yakın..

Slm kızlar dün akşam bende gittim bemiks kapsülümü aldım, 10 gr sinemaki aldım, badem yağı, ve menekçe yağı aldım.. (ayrıca kirpiklerim dökülüyordu onun içinde fındık yağı aldım kızlar bayanssulusmile) Aynen evde 1 çaybadağı suya 1 tutam sinemaki attım ve kaynattım o sarı suyu çıktı yani onuda ennem saç boyama şişeleri varya onları saklardı onun içine koydum üzerine 20 damla badem yağı ve 5 damla menekşe yağı ekledim en son bemiks ampulü kırdım ama itiraf etmem lazım ki bemiks buram buram vitamin ilacı kokuyor biraz beni rahatsız etti kokusu :sinifsinif: neyse uyguladım 1 saat tuttum saçımda sıcak havlu ile yıkadıktan sonra ohaoldumsmile şok oldum .. saçlarım nasıl bebek gibi kızlar anlatamam yumuşacık oldu bayıldım işe yarıyacak gibi duruyor:lepi: devam edelim bakalım etkisini görücekmiyizyerimseniben

Kızlar 2 . kez uyguladım formülü bu cumartesi 3. kez uygulamış olucam.. Saçlarımda hacim kazandı diyebilirim buklelerim belirgin ve canlı.. uzama için tabiiki şimdilik bişey diyemiyorum :) BAKTIM YORUM YAZAN YOK.. yok mu bu formülü benden başka düzenli uygulayan?

ARKADAŞLAR.
BEN BEMİKS AMPUL SİNEMAKİ VE BADEM YAĞI FORMÜLÜNÜ UYGULADIM.

HİÇ UZAMAYAN SAÇLARIM (SENEDE 5 CM BİLE UZADIĞINI BUGÜNE DEK GÖRMEMİŞTİM.)

25 GÜNDE 3 CM UZADI.

EKSTRA OLARAK SAÇLARIMA HAFTA BİR ZEYTİN YAĞI MASKESİNİDE YAPIYORUM.
BU SAYEDE SAÇIM KIRILMADAN BESLENEREK HIZLA UZUYOR.

FAYDASI OLUR DİYE YAZIYORUM BEN BİR MARKETTEN POLEN ALDIM.
HERGÜN BİR TATLI KAŞIĞI BİR BARDAK SU YARDIMI İLE YUTUYORUM.

CİLDİM SORUNLUYDU ACAİP İYİ GELDİ.
SAÇIMADA ETKİSİ OLUYORDUR TABİ.
ÇÜNKÜ SAĞLIKLI BESLENEN BİRİ DEĞİLİM SİGARADA İÇİYORUM.
YÜZÜMDE NE SİVİLCE NEDE SİYAH NOKTA KALDI.
GEREKLİ VİTAMİNİ ALDIĞIM İÇİNDE SAÇIMIDA ETKİLİYOR TABİ Kİ.
BU ARADA MEYVE VE SEBZEDE TÜKETİN SADECE SAÇ MASKESİ YETMEZ.

MUTLAKA DENEYİN!
ACAİP İYİ BİR FORMÜL KIZLAR.HEM ZEYTİN YAĞI HEMDE BEMİKS AMPUL LÜ MASKE HAFTA BİR YAPIN.

ZEYTİN YAĞINI ÖRNEK CUMA GÜNÜ BEMİKS AMPUL MASKESİNİDE PAZAR GÜNÜ YAPIN.

YANİ ARADA 2 GÜN MUTLAKA OLSUN.

EKSTRA OLARAK HAFTADA 3 GÜN DE AKŞAM YATMADAN ÖNCE YILAN YAĞI SÜRÜN SAÇ DERİNİZE .
OT GİBİ KOKUSU VAR.
YAĞ GİBİ DEĞİL
BULAŞMIYOR
RAHATSIZ ETMİYOR.
SABAH YIKAYIN.

SAÇINIZ NE KADAR YIKANIRSA O KADAR YAĞ ÜRETİR.
NE KADAR YAĞ ÜRETİRSE O KADAR HIZLA UZAR

HERKESE GÜZEL VE UZUN SAÇ DİLİYORUM.zemuszemus

TATLIM BENDE 3 KEZ UYGULADIM.
YUKARI YAZMIŞTIM.
TEKRAR YAZIYORUM.
BENİM SAÇIM 3 CM UZADI ACAİP BİR ŞEY
KOKUYA GELİNCE HAKLISIN ÇOK FENA KOKUYOR.
ZEYTİN YAĞI OLAYINIDA DENE HAFTA BİR EK OLARAK .
YAPTIĞIN MASKE İLE ARASINDA 2 GÜN OLSUN AMA AYNI ANDA YAPMA.

BİR FİNCAN ZEYTİN YAĞI VE BİR YUMURTA SARISI

KARIŞTIR ÖNCE KÖKLERİNE SONRA UÇLARINA.
3 SAATE KADAR BEKLET EN AZ 2 SAAT BEKLERKEN DE SAÇLARINI BİR POŞETE SAR .ÖYLE BEKLE

BUNU DA EK OLARAK YAPARSAN SAÇLARIN UZARKEN KIRILMASINI ÖNLEMİŞ OLURSUN.

POLENDE AL MARKETTE 8 TL
100GR

ACAİP GÜZEL YAPIYOR SAÇIDA CİLDİDE .

KOLAY GELSİN ŞEKER !
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…