Bayanlar size bir soru.Evli bir erkeğin bayan arkadaşı olabilir mi?

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
ben şahsen olmaz diye düşünüyorum.eşim 2-3 bayan arkadaşına teklif yollamış facebooktan onlarda maşallah evli demeyip hemen kabul etmişler.nasıl mide pes.bende eşime kızdım neden yaptın diye istersen sil dedi.sildim tabi bayanları.ama bi tanesi yüzsüz yine arkadaşlık teklifi yolladı.yine reddettin tabi.eşime kızdım elin karılarına kızlarına bu neden bu kadar yüz veriyorsun :47: bilmiyorum belki ben eski kafalıyım ama benim içim kabul etmiyor bayan arkadaşı hadi akraba olur neyse o başka :97:

Son düzenleme:
ben şahsen olmaz diye düşünüyorum.eşim 2-3 bayan arkadaşına teklif yollamış facebooktan onlarda maşallah evli demeyip hemen kabul etmişler.nasıl mide pes.bende eşime kızdım neden yaptın diye istersen sil dedi.sildim tabi bayanları.ama bi tanesi yüzsüz yine arkadaşlık teklifi yolladı.yine reddettin tabi.eşime kızdım elin karılarına kızlarına bu neden bu kadar yüz veriyorsun.kaşara meraklıysan ben sana marketten istediğin kadar alırım dedim :47: bilmiyorum belki ben eski kafalıyım ama benim içim kabul etmiyor bayan arkadaşı hadi akraba olur neyse o başka :97:

amaç ne yani negerek var benm midem kaldrmaz evli insanlarn karşı cinsle arkadaslığını!tabi arkadas ilişkilerine önem veriorlarsa evli çiftlerin evli kimselerle arkadas ortamı olmalı,,benm düşüncem bu canım..

Bu kadınları tanımıyorsa ve sırf kadın oldukları için ekliyorsa kızmakta haklısın .

arkadaslik diyince bende normal hayatta anladim, sahsen normal hayatta is arkadasliklari disinda bulusup görüsecegi bayan arkadaslari olmasina izin vermem bende, sözlümde benim erkek arkadasim olmasini istemez yani. is yerinde görüsmek disinda.

ama facede sözlümün sayfasinda kiz arkadaslari var, benim sayfamdada erkek arkadaslarim var. hemen öyle kötü düsünmeyin bence. facede arkadas olmakla bisey olmuyor ki, ama mesela ikidebir esinize özel msj yollarsa falan o ayri. benim sözlümün sifresi bende var, kizlar sadece sayfasinda ekli, ama hicbisey yaptiklari yok. bi zarari yok bence. önemli olan arkadasligin derecesi yani. siz biraz fazla tepki vermissiniz bence, ki normalde bende kiskanc biriyimdir. evli olsamda ayni seyi düsünürüm bu arada (ama bazi hosuma gitmeyen, cok acik secik fotograflari olan arkadaslarini faceinden sildigimide söylemeden edemiycem :) ) önemli olan ne tarz bi arkadas oldugu bence.

Son düzenleme:
ben şahsen olmaz diye düşünüyorum.eşim 2-3 bayan arkadaşına teklif yollamış facebooktan onlarda maşallah evli demeyip hemen kabul etmişler.nasıl mide pes.bende eşime kızdım neden yaptın diye istersen sil dedi.sildim tabi bayanları.ama bi tanesi yüzsüz yine arkadaşlık teklifi yolladı.yine reddettin tabi.eşime kızdım elin karılarına kızlarına bu neden bu kadar yüz veriyorsun.kaşara meraklıysan ben sana marketten istediğin kadar alırım dedim :47: bilmiyorum belki ben eski kafalıyım ama benim içim kabul etmiyor bayan arkadaşı hadi akraba olur neyse o başka :97:

Bence haklisin, bana gore de evli insanlarin ortak arkadaslari olur. Yani esin ve senin tanidiginiz, ortak bir arkadasinizsa tamamdir bence, yoksa ne facebookta ne normal hayatta bana da mantikli gelmiyor. geri kafaliliksa ben de geri kafaliyim:)

bence de kızmakta haklısın canım ama eşin seni anlayışla karşılamış silebilirsin demiş tavrını göstermen iyi olmuş ama bi daha aynısını yaparsa o zaman uzatırsın şimdi uzatmanın anlamı yok canım :50: bende evli bir erkeğin tanımadığı bayanlarla arkadaş olmasına karşıyım ha evli olur okuldan olur vs. bu tür sebeplerle arkadaş olması normal :20:

Arkadaş derken neyi kast ettiniz ama ?

Sizinle evlenmeden önce olan cevresi ve bu cevrede tanıyıp normal arkadaş oldugu bayanlarsa : Evet evli bir erkeğin arkadaşı olabılır ..

Yani Evlenıyor diye bütün geçmişini çevresini soyutlayamaz ya .. eskı arkadaşları , iş arkadaşları , okul arkadaşları mahalle arkadaşlar vs vs .. bunların hepsı olabılır , hepsıyel görüşebilir , hatta eşinide alıp gorusulebılır ..

Ama diğer tarzda olana arkadaşlık denmez başka bısey denır onuda buraya yazmak uygun olmaz .

ne tür bir arkadaşlık onu anlamadım.benim eşimin face de üniversiteden,liseden arkadaşları falan ekli.bana garip gelmiyor.çoğu evli ama bekar olan da var.tabi bi bayanla internetten tanışıp eklemesini asla kabul edemem.senin eşin eklediği kişileri nerden tanıyordu

bence olabilir..
insanlar evlendikleri zaman sosyal çevrelerinden kopup asosyal olcak diye bi kural yok
kendi açımdan bakarsam bekarken görüştüğüm ve çok sevdiğim erkek arkadaşlarımla
sırf evlendim diye görüşmemezlik edecek değilim
aynı şekilde eşim içinde geçerli bu.
ha samimiyet sınırları biraz daha daraltılabilir o ayrı

Bence olabilir sınırlar bilindiği taktirde.Eşimin de benim de birbirmizden önce hayatlarımız vardı.Okuldan ,işten bir sürü arkadaşlıklar vs.Bunlar bir anda kestirilip atılacak şeyler değil ki.Ayrıca atılmasına da gerek yok.(Bence)

ya mesafeyi koruycaklarsa olabilir ama gerek de yok beee. ondan sonra yok yere kıskançlıklar kavgalar oluyor, yavşayanlar oluyor

bence gerek yok.... insan arkadaşıyla birşeyler paylaşmalı. hiç birşey paylaşmadığı bir insanı facebooka eklemesi çok saçma. sırf tanıyo diye arkadaş listesinde durmasına gerek yok.

Eğer bayanları tanımadan eklediyse, tamam.. Ama tanıyorsa, bence sorun olmamalı. Hepimizin facebook hesabı var ve hepimizin bayan/erkek arkadaşlarımız var... Bu çok normal. "Ne mide" diye değerlendirmişsiniz, bukadar abartmayın derim ben.. Eşinize güvenmiyorsanız, o ayrı tabii... Ama insan eşine güveniyorsa, facebooktaki listesinde okul ya da iş arkadaşlarının durmasında ne sakınca olabilir.

Bu bayanlar eşinizin tanıdığı yani normalde konuştuğu bayanlar mı? Yorumumu bu cevap üzerine yazıcam.

:53::53::53::53:sadece eşinizin arkadaşlık teklifini facebookta kabul ettiler diye mi bu tabir?? evli erkeğin bayan arkadaşı olur, herkesin normal kadın arkadaşı olabilir.seviye olması kaydıyla. ama sadece evli bir erkekle normal muhabbet ediyor diye hiçbir kadına kaşar denmemeli.

:53::53::53::53:sadece eşinizin arkadaşlık teklifini facebookta kabul ettiler diye mi bu tabir?? evli erkeğin bayan arkadaşı olur, herkesin normal kadın arkadaşı olabilir.seviye olması kaydıyla. ama sadece evli bir erkekle normal muhabbet ediyor diye hiçbir kadına kaşar denmemeli.

Evet arkadaşa katılıyorum. Siz o kadınları tanıyormusunuz da "kaşar" kelimesini kullanıyorsunuz? Belki evliler, belki liseden arkadaşları, belki iş arkadaşları... Eşiniz tanımadan eklediyse, haklısınız... Ama tanıyorsa, bu davranışı hiç yakıştıramadım size.. Herkes evli diye asosyal olsun ozaman, etrafımızda karşı cins kalmasın, oldu olacak yolda yürürken de önümüze bakalım...

Son düzenleme:
Hayır.
Günümüz artık öyle cıvıklaştı ki sen eşine güvensen bile karşıdakinin yılışıklığı, saygısızlığı gibi davranışlarda iş güvenden çıkıp başka boyutlara giriyor.
Bence gerek yok.Kadın kadınla erkek de erkekle arkadaş olsun.
İki taraf da evlidir, karşılıklı saygı çerçevesi içinde görüşmeler olur, o ayrı.Olması gerekir.
Eşimin bi kadınla samimi olup görüşmesini istemem, arkadaş bile olsalar.Ben de görüşmem.

Evliliğin bir diğer adı da hayat 'arkadaş'lığıdır.Benim zaten her şeyi gayet iyi paylaştığım arkadaşım var.

şimdi arkadaş var arkadaş var eşinizin iş arkadaşıysa zaten işte beraberler facebookta listesinde olması bişiyi değiştirmez bunda sinirlenecek ne var anlamadım kaldı ki artık herkesin bu tür sosyal paylaşım sitelerinde hesabı var işten tutunda okuldan arkadaşlara kadar herkes ekli bunda art niyet aramanın bir mantığı yok art niyet var diyelim zaten onlarla arasında bişi gelişecek durumu varsa facebooktan engelleseniz bile eşiniz yapacaktır bu bişiyi değiştirmez. huyunu suyunu bilmediğiniz insanlara bu şekilde sifatlar uydurmanız da hiç hoş değil.

Arkadaş derken neyi kast ettiniz ama ?

Sizinle evlenmeden önce olan cevresi ve bu cevrede tanıyıp normal arkadaş oldugu bayanlarsa : Evet evli bir erkeğin arkadaşı olabılır ..

Yani Evlenıyor diye bütün geçmişini çevresini soyutlayamaz ya .. eskı arkadaşları , iş arkadaşları , okul arkadaşları mahalle arkadaşlar vs vs .. bunların hepsı olabılır , hepsıyel görüşebilir , hatta eşinide alıp gorusulebılır ..

Ama diğer tarzda olana arkadaşlık denmez başka bısey denır onuda buraya yazmak uygun olmaz .

bekarken tanıdığı bayanlar değil.biz evliyken fabrikada bir süre çalışmıştı.orda tanışmışlar.ben hiç birini tanımıyorum yani.tanısam belki tepki vermezdim.zaten bayan arkadaşa ne gerek var.derdini elin kadınına anlatacağına bana anlatmasını tercih ederim.çevresini soyutlama derken erkek arkadaşları çok kendisi konuşkan olduğu için tanımayan pek yok.zaten onun memleketinde oturuyoruz ben onun için ailemden uzak kaldım oda benim için 3-5 bayan arkadaşını feda etmiş çok değil herhalde

Eğer bayanları tanımadan eklediyse, tamam.. Ama tanıyorsa, bence sorun olmamalı. Hepimizin facebook hesabı var ve hepimizin bayan/erkek arkadaşlarımız var... Bu çok normal. "Ne mide" diye değerlendirmişsiniz, bukadar abartmayın derim ben.. Eşinize güvenmiyorsanız, o ayrı tabii... Ama insan eşine güveniyorsa, facebooktaki listesinde okul ya da iş arkadaşlarının durmasında ne sakınca olabilir.

benim facebook hesabım yok.bir ara açmıştım eşim kızdı kavga çıkardı.hem benim listemde erkek yoktu bayan vardı hep.sonra kapattım zaten.o bana böyle yaptıktan sonra ben niye izin vereyim bayan arkadaşlarına.arkadaş dediysem 1-2 ay tanıdığı ve benim tanımadığım bayanlar.siz kabul edebilirsiniz belki ama ben kabul edemem benim yapım bu.

Back
X