Bayanlar

Raprap

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
505
492
103
38
Sivas
Evlenirken her şey kafanızda net miydi tereddütleriniz var mıydı ? Hangi tür tereddütler sizi mutsuz etti? Ya da evlenince aklınızdaki soru işaretlerinin boşuna kafanızı kurcalamış olduğunu hissettiniz mi? İnsan nasıl tam emin olabilir ki? Eski konularımı da okuyabilirsiniz sevgilimle barıştım şimdi ciddi bir adım atmak üzereyim az kaldı. Sizce bu kadar düşünmeye gerek var mı ? Evleniyim gitsin mi

Evleneyim gitsin? Evcilik degil bu yalniz. Uzaktan bakmaya da benzemiyor.

Evlilige ayak uydurur muyum, sorumlulugun altindan kalkar miyim gibi sorumluluk endiselerim vardi.

Siz dogru insan olduguna emin misiniz ya?

Evlenmek için evlenmeyin
Biz çok kavga ederdik bundan ciddi anlamda korkuyordum
eşim de hep evlenemediğimiz için derdi dediği gibi oldu evlendik kurtulduk

Düşünmeden olur mu tereddütler elbette ki oluyor.Benim için ilk güven gelir sadakat tabi ki.
Eşimle her şeyi açık ve net konustum.
Kafamdaki tüm soruları ve tepkisini düşüncesini sorup anlamaya çalıştım.
Her konuyu konuşmaktan çekinmemek lazım.
Boşa oldugunu düşünmüyorum eskiden evet dediği bir şeye şimdi hayır derse direk hatırlatıyorum :)

Ben evliliğe balıklama dalmış biri olarak pişmanım hem de çok.evlilik çocuk oyuncağı değilmiş.para her türlü kazanılır ama önemli olan kafalar hayat tarzı düşünce biçimi karakter ve yetişme biçimlerinin bile denk en azından yakın olması.bir de fedakarlık sorumluluk bunlar olmalı.

Cok dusunmeye gerek yok evleneyim gitsin diyebiliyorsan evlenme çünkü bu is yas demektir..

Ben bekarim ama burda butun konularda okuduğum bisey var.. Aklinda en ufak bir soru isareti bile varsa cabuk karar verme diyorlar.. Ve haklilar . hayat o kadar uzun değil ve sadece bi hayatımız var.. Secimlerimizi duzgun yapmaliyiz..

Bindim alamete gidiom kiyamete gibisin :)

Bu isin sonunu en iyi sen bilebilirsin artilarini eksilerini bizim evlen gitsin dememizle olmaz o is..

Aynı şartlarda evlenen arkadaşlarım var bir ben cesaret edemiyorum. Hayatımı da kurmak istiyorum.

Evleneyim gitsin? Evcilik degil bu yalniz. Uzaktan bakmaya da benzemiyor.

Evlilige ayak uydurur muyum, sorumlulugun altindan kalkar miyim gibi sorumluluk endiselerim vardi.

Siz dogru insan olduguna emin misiniz ya?
Evlenmeden evliliğe ayak uydurup uyduramayacağımı bilemem. Sorumlulukların altından da kalkarım. Hayatıma girmiş en doğru insan olduğunu söyleyebilirim.

İyi geçiniyoruz saygı duyuyoruz değer veriyoruz düşünüyoruz birbirimizi yetmez mi ?

Konu sahibesi yetseydi, içine tam sinerdi. İçine tam olarak sinmeyen yerler nelerdir? Bunları da yazarsan insanlar duruma her açıdan bakmış olur.

Kafamdaki soru işaretlerinin hepsine ben bunlarla baş edebilirim dedim.
Ve onların hepsini yaşıyorum deli de oluyorum
Yani sinirlenirsin,delirtir seni ama ayrılmak için geçerli sebepler değildir.Hayatını zindan edecek hataları ,kusurları varsa,düzelmez.Kıskançlık,çapkınlık,asabiyet vs.
Tammm kafamıza göre kimse yok dünyada.
Son olarak birbirinize tutku ile bakamıyorsanız olmaz o iş.
Evlilik evciliğe döner hemen.

Herkesin tam içine siniyor mu evlenirken@“MissCherryBlassom
Evlilikte 16 yılı devirecek biri olarak ben cevap vereyim.
Siniyor
Sindiği içinde ileri de olan küçük anlaşmazlıkları tolere edebiliyorsun.
Sırf evleneyim diye evlenirsen işte o küçük şeyler gözünde dağ gibi oluyor

MissCherryBlossom özür mesaja atlamış oldum :)

Ben ki bir ceket alırken rengi konusunda yarım saat düşünen bir ikizler burcu olaraktan diyorum ki seviyorum işte evleniyim.

Evleneyim diye evlenmek değil amacım sevdiğim insanla aile kurmak yanında olmak. Mutlu anları paylaşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…