Ben evliliğe balıklama dalmış biri olarak pişmanım hem de çok.evlilik çocuk oyuncağı değilmiş.para her türlü kazanılır ama önemli olan kafalar hayat tarzı düşünce biçimi karakter ve yetişme biçimlerinin bile denk en azından yakın olması.bir de fedakarlık sorumluluk bunlar olmalı.Evlenirken her şey kafanızda net miydi tereddütleriniz var mıydı ? Hangi tür tereddütler sizi mutsuz etti? Ya da evlenince aklınızdaki soru işaretlerinin boşuna kafanızı kurcalamış olduğunu hissettiniz mi? İnsan nasıl tam emin olabilir ki? Eski konularımı da okuyabilirsiniz sevgilimle barıştım şimdi ciddi bir adım atmak üzereyim az kaldı. Sizce bu kadar düşünmeye gerek var mı ? Evleniyim gitsin mi
O kadar çok düşündüm ki bir gün evleniyorum ikinci gün evlensem mi ? Herşeyden emin olunmuyor. Seviyorum. Yaş da otuz oldu bıktım mantıklı davranmaktan.Son cümle çok fena
Evleneyim gitsin diyorsan bu iş yaş
İyi geçiniyoruz saygı duyuyoruz değer veriyoruz düşünüyoruz birbirimizi yetmez mi ?Bindim alamete gidiom kiyamete gibisin :)
Bu isin sonunu en iyi sen bilebilirsin artilarini eksilerini bizim evlen gitsin dememizle olmaz o is..
Evlenmeden evliliğe ayak uydurup uyduramayacağımı bilemem. Sorumlulukların altından da kalkarım. Hayatıma girmiş en doğru insan olduğunu söyleyebilirim.Evleneyim gitsin? Evcilik degil bu yalniz. Uzaktan bakmaya da benzemiyor.
Evlilige ayak uydurur muyum, sorumlulugun altindan kalkar miyim gibi sorumluluk endiselerim vardi.
Siz dogru insan olduguna emin misiniz ya?
Evliliği hayatı kurtarmak gibi görürseniz ileri de ilk zorlukta pişmanlık duyarsınızAynı şartlarda evlenen arkadaşlarım var bir ben cesaret edemiyorum. Hayatımı da kurmak istiyorum.
İyi geçiniyoruz saygı duyuyoruz değer veriyoruz düşünüyoruz birbirimizi yetmez mi ?
Herkesin tam içine siniyor mu evlenirken@MissCherryBlassomKonu sahibesi yetseydi, içine tam sinerdi. İçine tam olarak sinmeyen yerler nelerdir? Bunları da yazarsan insanlar duruma her açıdan bakmış olur.
Evlilikte 16 yılı devirecek biri olarak ben cevap vereyim.Herkesin tam içine siniyor mu evlenirken@“MissCherryBlassom
İkizin ne diyor bu durumaBen ki bir ceket alırken rengi konusunda yarım saat düşünen bir ikizler burcu olaraktan diyorum ki seviyorum işte evleniyim.
Evleneyim diye evlenmek değil amacım sevdiğim insanla aile kurmak yanında olmak. Mutlu anları paylaşmak.Evlilikte 16 yılı devirecek biri olarak ben cevap vereyim.
Siniyor
Sindiği içinde ileri de olan küçük anlaşmazlıkları tolere edebiliyorsun.
Sırf evleneyim diye evlenirsen işte o küçük şeyler gözünde dağ gibi oluyor
MissCherryBlossom özür mesaja atlamış oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?