- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi ispanakliborek
eğer söz konusu kadınların %100 rahatıysa bence güzel bir şey ama öyle değil gibi geliyor amaç kadın ve erkeği bir arada tutmamak haremlik selamlık bir düzen kurmak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadinlari rahatlatirmi, olamsi iyi olurmu, bazi seyleri önler mi?
Bunlari bilemem ama " bakin toplumu nasilda ayristiriyorlar" konusunda sunu söyleyebilirm.
Merak etmeyin bu istek uygulamaya gecse bile " toplumuzu ayristiriyorlar" korkusu hissetmeye ve yaratmaya gerek yok.
Zira dünyada baska ülkelerde yillardir uygulanan bir yöntem bu.
Uygulanan ülkelerdeki kadinlarda oldukca memnun.
Hangi ulkeler bi soyler msiniz..arabistan iran gibi mi
Ya bu erkekler potansiyel tacizcimi..arabistanda kadinin gozunden etkileniyor erkekler..haha..ben zaten dinlerw inanmam..dimler insanalrin uzerinde yasal eski kitaplardir..alaha inancim vardir..allah bizi kadin erkek yaratti..arada bir esimin etkek arkadaslariylada bulusuyoruz öcū degiller yani erkekler..toplu tasima aracini ayiracaklarina koltuk sayisi kadsr yolcu alsinlar..yasklasinlar bak bakalim kim kimi taciz eder..herkeste kapalilari bekliyor taciz edelim diye sanki..yada her kim bu zihniyetteyse..turkiye layik ve lsyik kalicak burdan tum muafazakar lara din diye insan haytina hic bir hosgirusu olmayanlara duyurulur..
Hangi ulkeler bi soyler msiniz..arabistan iran gibi mi
Sıkma guzel canini o kadar kolay degil laik rejimi devirmek
Senin benim gibi milyonlarca kadin erkek var bu ulkede
Zaten son gunlerde su dershane haberlerini izlemek oyle zevkli ki
Hersey daha guzel olucak hic merak etme
Adam ataturku istemiyor cunhuriyeti istemiyor..ataturk olmasaydi analari babalari ya ingiliz ya fransizdi bakalim ozaman musluman turkler diye bisey kalicakmiydi..ya utaniyorum artik boyle bir basbakan tarafindan ataturkumun anne annemin dedemin savastigi aldigi ulkeyi boyle yapmasi..ben asiri milkiyetci degilim fakat musluman ulkelerin hic virinin nasada bilim adami yok..millet yapay organ yapti bizim kiler kendi televizyonunu bile tapamiyor ve diger musluman ulkeler daha berbat..son yuz yilda hic birseyleri yok..ne varsa bilimde var..insan kopyalicaklar yakinda hala deniliyor..bir benzerimiz daha yapilamaz..yaratilamaz...cok gerideyiz..buzesukredin razi olun diyor kitaplar zengimlerde biz sukrederken helede pokitikacilar butun bir ulkenin hakkini gaspediyor..sittem bu para ve din getirildiki zenginler ayakta kalsin egee istersen sana bir dokumasyon gonderirim izlersen harika bisey..
mesela japonya.
mesela Güney Kore, erkeklerin tacizini önlemek için başkenti Seul'de kadınlara özel metro vagonu uygulaması var.
mesela Çin'in bazı eyaletlerinde kadınlara özel metro vagonları var.