- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
- Konu Sahibi Maripositaa
-
istanbulda duymadım öyle biyer ama yalovaya günü birlik gitmek isterse yalovada var sadece bayanlar var çalışanları flnda dahil hatta 5 yaş üzeri erkek çocuk bile almıyolar rahatsızlık olur diye
Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım tesettürlü olduğu için bayanlara özel yüzme havuzuna gitmek istiyor. Fakat çevrede araştırdık bulamadık. İstanbulda bildiğiniz bi yüzme havuzu var mı? Avrupa yakasında.
Lütfen baylarla yüzse ne olacak vs gibi yorumlar yapmayalım :) şimdiden teşekkürler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inanmiyorum!! Turkiyede kadinlara ozel yuzme havuzu yokmu??? Nekadar sacma! Ben hollandada yasiyorum burda haftada 2 defa sirf kadinlara kapatiliyor yuzme havuzu ! Bunuda devlet daha cok musluman kadinlari icin yapiyor!
İBB'nin spor tesisleri sayfasına girin. .Birsürü havuz var. Bayan-erkek ayrı oluyor , ben yüzme kursuna gitmiştim.İsteyen tek yüzüyor isteyen öğrnenmek için hocalarla çalışıyor
Evet spor aş yi biliyorum yüzmey de orada öğrendim ama işte bu taraflarda yok malesef
Beylikdüzü
Esenyurtta var en yakın
Öyle mi ? adını biliyo musunuz?
Belediye'nin orasıda.Yarı olimpik. Esencan'ı biliyor musunuz. Tam yerini hatırlamıyorum ama Esencan hastanesinin yakınlarındaydı
Anladım hemen bakacağım çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?