• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlara yüzme havuzu

Maripositaa

Siz dans eder misiniz Bay Darcy?
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2010
1.148
1.728
333
Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım tesettürlü olduğu için bayanlara özel yüzme havuzuna gitmek istiyor. Fakat çevrede araştırdık bulamadık. İstanbulda bildiğiniz bi yüzme havuzu var mı? Avrupa yakasında.

Lütfen baylarla yüzse ne olacak vs gibi yorumlar yapmayalım :) şimdiden teşekkürler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

istanbulda duymadım öyle biyer ama yalovaya günü birlik gitmek isterse yalovada var sadece bayanlar var çalışanları flnda dahil hatta 5 yaş üzeri erkek çocuk bile almıyolar rahatsızlık olur diye

istanbulda duymadım öyle biyer ama yalovaya günü birlik gitmek isterse yalovada var sadece bayanlar var çalışanları flnda dahil hatta 5 yaş üzeri erkek çocuk bile almıyolar rahatsızlık olur diye

Anladım yalova çok uzak tabi. Teşekkürler

Bulunduğunuz ilçede Belediyelerin spor kompleksleri vardır.. Oralarda kadınlar ve erkekler için yüzme saatleri farklı oluyor.

Merhaba arkadaşlar bi arkadaşım tesettürlü olduğu için bayanlara özel yüzme havuzuna gitmek istiyor. Fakat çevrede araştırdık bulamadık. İstanbulda bildiğiniz bi yüzme havuzu var mı? Avrupa yakasında.

Lütfen baylarla yüzse ne olacak vs gibi yorumlar yapmayalım :) şimdiden teşekkürler

Ayrıntısıni bilmiyorum ama buyuksehir belediyesinin tesisleri var. Isteyen ozgur takiliyor ucretsiz, yuzme ogrenmek isteyenlere de hoca var ucret karsiliginda. Ben ramazandan sonra gitmeyi düşünüyorum kismetse vatan caddesindeki tesise. Gerci sıra oluyormus talep cok oldugu icin.

Ben de yüzme kursuna belediye tesislerinde gitmiştim fakat beylikdüzü tarafında var mı bilmiyorum

Inanmiyorum!! Turkiyede kadinlara ozel yuzme havuzu yokmu??? Nekadar sacma! Ben hollandada yasiyorum burda haftada 2 defa sirf kadinlara kapatiliyor yuzme havuzu ! Bunuda devlet daha cok musluman kadinlari icin yapiyor!

Inanmiyorum!! Turkiyede kadinlara ozel yuzme havuzu yokmu??? Nekadar sacma! Ben hollandada yasiyorum burda haftada 2 defa sirf kadinlara kapatiliyor yuzme havuzu ! Bunuda devlet daha cok musluman kadinlari icin yapiyor!

Var fakat sayıları çok az ve bazılarının fiyatları çok uçuk.

Burda ayrı havuz istemek aşağılanma sebebi olabiliyor malesef.

İBB'nin spor tesisleri sayfasına girin. .Birsürü havuz var. Bayan-erkek ayrı oluyor , ben yüzme kursuna gitmiştim.İsteyen tek yüzüyor isteyen öğrnenmek için hocalarla çalışıyor

Son düzenleme:
İBB'nin spor tesisleri sayfasına girin. .Birsürü havuz var. Bayan-erkek ayrı oluyor , ben yüzme kursuna gitmiştim.İsteyen tek yüzüyor isteyen öğrnenmek için hocalarla çalışıyor

Evet spor aş yi biliyorum yüzmey de orada öğrendim ama işte bu taraflarda yok malesef

Back
X