bayanların araba kullanması neden bukadar zor:(

Korkudan sadece mecburi zamanlarda kullanirsaniz, o zaman tehlikeli hic atamassiniz o duyguyu icinizden...firsat buldukca arabayla cikin, isinizi halletmek icin degil araba kullanmak icin, ilk zamanlarda tarfigin az oldugu yerleri tercih edin, direksiyon hakimiyetinizi baya bi sagladiginiz zaman bilincli olarak trafigin yogun oldugu yerlerde kullanmaya baslayin, ama zaman endeksli degil yani bol vaktiniz varken yapin bu pratikleri...

Kufur ede ede kullaniyorum valla
Bu aralar iki arabadan bir taneye dustuk esimden kalirsa bana aliyorum aman herkes anasinin karnindami ogrendi elbet hatamiz olacak
Ama korkmak yok benim felsefem bu
Sorum baslarda yokuslarda kalkamiyordum simdilerde onu yendim
Korkma her haftasonu sur
Kocanada kulaklarini kapa

3 aydamı öğrendin ve çıkıyorsun trafiğe bravo vallaha helal

bakalım hayırlısı artık kazadanda değil okadarda birine çarparım korkusu var bi anda cıkar önüme duramam diye

3 aydamı öğrendin ve çıkıyorsun trafiğe bravo vallaha helal

Soyle diyeyim Ehliyetimi 23 temmuzda aldim hemen ertesi gün eşimi işten almaya gittim. Onun da ertesi günü bayram tatili ve şehirlerarası yol:) biraz atik bir insanim ve ehliyet derslerini bilfiil trafikte almis olmamin etkisi var.

bugün az kalsın artık çıkmıycam diycektim ama bu yorumlar moral oldu bana sağolun kızlar ya

bende eşimle çıkıyordum ama bi baktım onun yanında daha çok hata yapıyorum sonra tek işe gidip geldim ama arabayı hep önünü yola çevirtiryordum ona bi sabah bi kalktım arabayı sabah giderken çevirmemiş dedim eyvah napçam sonra bi baktım ben geri geri çevirebiliyorum arabayı şuan şunu yazarken ne kadar gülüyorum kendime... şimdi oooo nerelere girip çıkıyorum bi görsen tamamen deneyim

canım otomatik vites mi araban?değilse kesinlikle tavsiye ederim.büyük rahatlık.kullananlar bilirler.nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sehir içi trafiğe cıkacaksın ki zamanla alışacaksın.tek başına çık başlarda sonra zamanlar ilerler ve rahatlarsın.sürdükçe güvenin artar.ama yalnız olman sana guven kazandırır.8 yıldır ehliyetim var ve eşime ben öğrettim araba kullanmayı diyebilirm sana:)
herkes yapıo sen nıye yapamıcaksın ki öyle düşün:)

yok canım nerde otomatik vites düz vites hemde çok ağır dreksyonu hen otomatik alcak para nerde bende çok istiyorum ama yok

Korkarsan olmaz bu iş canı. Ben 7 yıllık şoförum 4 sene ehliyetsiz 3 yilda ehliyetli :) ve araba kullanırken zevk alıyorum bence zevk almayi dene korkuyu bir kenara at bak göreceksin çok basit ama dikkat çok önemli herkesi kendin gibi sanma öküz çok trafıkte

AYNENNN.. benim eşim de beni delirtiyor. Onunla asla çıkmıyorum. bir iki kere çıktık.. Sesi camlar kapalıyken bile arabanın dışından duyuluyordur eminim.. Bir eli de el freninde klasik.. 2 yaşında oğlum var. Onunla alıştırma sürüşlerine çıkamadığım için pratikte yapamıyorum. Eşim resmen sanki kullanmamı istemiyor.
babamla pratik yapayım dedim eşimden beter o da.. En sonunda canıma tak etti bir gün. 2 durak ötede olan anneme gittim. Oğlumu da oto koltuğuna oturttum güvenli şekilde. Ana yola çıkmadan ara sokaklardan en fazla 2. viteste gittim.
bir kaç haftadır aynı mesafeyi gidiyorum ama ana yola ne zaman nasıl çıkarım bilmiyorum. (

kızlar bi de ben aracın ebatını ayarlayamıyorum. Nerden gecer nerden geçmez.
Araç düz vites hundai era . kim yanıma otursa kullanırken sola çok sıfır geciyorsun diyor.
bu beni çok korkutuyor.. Sizlerde de böyle mi oldu ilk başlarda?
bi de park sırasında geri gelirken ya kaldırıma sürtüyorum lastiği ya da arabanın arkasını yarım mt dışarda bırakıyorum.
(

Bende bir hevesle 18imi dolduruduğum ay ehliyetimi aldım ama korkudan trafiğe çıkamıyordum evlendim barklandım ikinciye hamile kaldım eşim il dışındaydı tansiyonum fırladımı aman Allah arabayı bir kapış kapmışımki acile gittim öylede güzel kullandım can havliyle :)) eşle yada başkasıyla çook zor oluyor benim eşimde çok pimpirikli yok sürtme yok bilmem ne en iyisi korkularla yüzleşmek

hiç zor değil hatta çok kolay
istanbul trafiğide bile zorlanmıyor aksine keyif alıyorum,
kendine güven şart
güven kendine dikkatli ol aynaları iyi kullan zamanla aşarsın

aynen öküz çok gelmiş yolu ortalamış park etmiş o araba yüzünden geçemedim zaten rezil ol-dum

aynen canım çok zorlanıyorum tek başıma mesala benim eşimin köyü dağ yolundan gidiliyo düz yolda 4 vitesle gidiyorum çokta zevkli ama sorun tek olmam benim

yalnız değilsin bende az yükseklik varsa arkayı çok dışarda bırakıyorum geri gelirkende korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…