bayanlarr lütfen fikirlerinizi soyler misiniz konu eşim...

mineerhan9288

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
24
0
0
Hatay
Eşim cok ilgisiz ve umursamaz bn hamileyim ama mutlu değilim benimle hiç ilgisi yok işten gelip tv seyrediyor benle bi bağlantısı yok konuşmak bile zor geliyor ona sorsan bi sürü iş problemi vardır artık biraz büyü der cocuk gibisin der bana.14 aylık evliyim biraz ilgi beklemek suç mu. Eğer bu şekilde devam ederse bn gidicem bebeğim icin kalıyorum. Eşimde küfür var siddet var itip kakmak gibi ve ilgisizlik var bn ne yapacam yardm edin... bnde bebeğime sardim onunla konuşup onunla yaşıyorum tek mutluluk o bnm için. Eşime düşkünm çook seviyorum ama böyle devam ederse surduremem gibi o gücü kendimde bulamıyorum bekarken cok mutluydum eşimle evlendiğim icin cok pişmanım

Sevmeden mi evlendiniz 14 ay çok yeni neden böyle davraniyor acaba bebişinde var sende ona ilgisiz ol bakalim ne yapıcak allah yardımcın olsun canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deli gibi severek evlendik hemde eşim çook istedi. Ben ilgisiz davranırsam hani kaçan kovalanir hesabı olur mu acaba

hakarete küfürlere itip kakmalara karşı nasıl bir sevgi anlamadım ......zor bir dönemdesin ilgi beklemen gayet normal böyle birinden gelde ilgi bekle çoçugunu dünya ya getirmeye bak gerisini i,leriye bırak derim zaman sana yol gösterirr

canım benim otur eşinle konuşş ..
Bu ne ilgisizlik,benimle ilgilenmemek için mi evlenelim diyordun..
Senin derdin ne de yaa .. Konus ve uyar,değişir umarım .. Küfür kısmına girmiorm..
Aldatma ve şiddete karşıyımm.. (hicbirimiz haketmiyoruz cünküüüü )

ilgi borcu varmış gibi mi davranıyosunuz eşinize?
yani mesela direk ilgi beklemek yerine bebeğinizle birlikte onun yanına gidip oynama ortamı oluştursanız?
yada işten eve geldiğinde tavrınız nasıl?
eşinizi güler yüzle karşılayabiliyomusunuz?
yani mutlaka altta yatan bi neden vardır..
açıkça konuşsanız keşke eşinizle..

Canım benım daha yenı evlısınız cocuk ıcın erken degıl mıydı sencede? Cok uzuldum senın durumuna ben cok gec olmadan aldırırdım herhalde buyuk konusmak ıstemıyorum ama..Bence en kısa zamanda ayrıl eşinden olacak iş değil çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…