aslında kabahat kaynananızda...oğlu gidince,ayırdığı hindiyi de,tatlıyı da oğlunun önüne koyup yedirmeliydi.size göndermekle büyük hata etmiş.sizin konunuzun nedeni de şu olmalıydı;"kaynanam,yılbaşında pişirdiği hindiden bana göndermedi,oğluna yedirdi."nasıl olsa, hiç bir şekilde size yaranamayacak...
Ne kadar da iyiymiş, kendisine taş atana bayatta olsa ekmek atıyorKv gil yılbaşında toplanıp hindi kestiler, eşim e gitmek istemediğimi söyledim gitmedik, dün akşam eşim kv gile uğradığında kv yılbaşı Akşamı pişirdiği hindi pilav ve tatlıdan yollamış bana!!! Bu ne denek anlamadım , eşim ilk getirdiğinde dün aksam yağılan bir yemek sandım, sonradan öğrendim ki 4 gün önceki yemek miş , yeme fırsatımız olmadı elim gelince dışarı çıktık , eşime henüz birşey demedim ama moralim ve sinirlerim çok bozuk
aynen,bazılarına ne yaparsan yaranamazsın.bahane bulmak isteyince gözünün üstündeki kaş da bahanedir.anladık ki gelinlere bir bardak su dahi verilmesinaslında kabahat kaynananızda...oğlu gidince,ayırdığı hindiyi de,tatlıyı da oğlunun önüne koyup yedirmeliydi.size göndermekle büyük hata etmiş.sizin konunuzun nedeni de şu olmalıydı;"kaynanam,yılbaşında pişirdiği hindiden bana göndermedi,oğluna yedirdi."nasıl olsa, hiç bir şekilde size yaranamayacak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?