Bayat yemek???

Kendi pişirdiğimiz yemeği aradan 4 gün geçse de bozulmazsa KENDİMİZ yiyebiliriz.

Ama misafirimize ikram etmeyiz
Ya da bi komşuya, gelinimize, akrabamıza göndermeyiz.

Usul var, adap var.

Sınırda Suriye sorunu, çözüm süreci , ülke içinde ayrismalar derken Ülkece zor günler geçirdiğimiz şu dönemde size yönelik bu suikast girisimini dikkatiniz sayesinde bertaraf ettiniz. Olayla ilgili incelemeyi arkadaslarimiz yapacaktir. Sorumlularin cezalandırılacagindan kamu oyu şüphe duymasın. Hindiden alinan örneği adlı tip inceleyecektir. Bu tür alcakca girisimler Türk gelinini yipratamayacak

abartıyosunuz bence de
4 gün geçmiş yemeği ev sahibi yer. belki misafire ikram etmez ama gelinin misafirden sayıldığını düşünmüyorum. gelini tadına baksın diye yollamış ne var bunda

Kotu bi niyet bulamadim k.validenizde. .
Icinize sinmiyorsa gormeden cope atin ve sizi dusunup yemek ayirdigi icin tesekkur edin. .
Esinizin annesi sonucta kendi oglunadami bayat yemek gondersin?

Kadin iyilik yapmak istemis kotu olmus.. Nevarki bunda yersin yada yemezsin ama bunda artniyet aramak bence okuz altinda buzagi aramak

Yok artık pes doğrusu ne var bunda boğazından geçmemiş size de göndermiş bence eşinize söylemeyin yoksa tartışma hazır çünkü siz haksızsınız..

Nede n siniriniz bozuluyo anlamadım iyi tarafından bakın gelmediğiniz için kadınin boğazından geçmemiş olabilir ve size ayırmak istemiştir. Nevar bunda oğlu geldigindede vermiştir.

Kayinvalideniz kotu bir karaktere sahip degilse- ki bunu siz biliyorsunuz- yemeği hala yenebilir olduğuna iinancindan göndermiştir. Ben 3 günlük yemek yemem sahsim adima. Ama bazi insanlarda yiyor ve sakinca gormuyor. kayinvalidenizde yiyenlerden olarak iyi niyeti ile göndermiş olabilir.

Ben kendı evımde buzluktakı yemegı 1hafta sonra yedıgımı bılırım..
Sonuçta dolaptan hıc cıkmamıs oluyor,bozulma olmuyor..

Ama kocam bugun pışen yemegı ertesı gün yemedıgınden ona yedırmem:)

Okadar dert etme,sen yeme oğlu yesın..

Çok güldüm Allah da seni güldürsün e mi

Bu kaynanalar bir şey yapmasa bile bundan kötü oluyor herhalde,kadın sizi düşünmüş sadece bu yani

Keske arayip "Beni zehirlemeye calistiginizi biliyorum. Neyse ki cok akilliyim ve bu adi plani hemen fark ettim. Hindiyi de cope attim. Bir daha beni zehirlemeye calisirsaniz konuyu FBIda calisan arkadaslarima iletecegim " deseydiniz. Bu arada dolapta saklanan pismis et de oyle kolay kolay bozulmaz belirteyim. Kadincagiz keske sizi dusunmek yerine kendi yeseymis bi guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…