Bayat yemek???

kadın iyi niyetle göndermiş karşılığında senin düşündüğüne bak.

Arkadaşlar bu kv kurbanda kestiği kurbandan bi Parça et göndermeyen bi insan , Allah Aşkın'a akıl var mantık var kim dört gün beklemiş pilavı yer ki? Pilav ve üstüne didinmiş bir kaç Parça hindi eti göndermiş, oğlu da yemez o yemekten dört hün beklemiş pilavı kendi kocası da yemez Asla, o taptaze kurban eti Boğaz'ından geçti misler gibi de iki lokma hindi öi geçmeyecek? Gitmediğimizi yüzümüze vurmak için yolladı bence

madem cevabını biliyordun neden yazdın buraya
ayrıca eşin yemeyeceği yemeği neden getirmiş

Kv olunca işin içinde gönderse kabahat göndermese kabahat... Yemeyeceksen kocana sağolsun düşünmüş ama dolapta da olsa bu kadar süre bekleyince içime sinmedi oyüzden Döktüm de ne olacak yani... Kusur aramaya yer arıyorsunuz sizde!

Evet, öyle de olabilir. Çünkü gitmek istemediğinizi eşinize söylemişsiniz ve de gitmemişsiniz problem ne o zaman?
Ağlasın mıydı yani, ıslak mendilini mi yollasaydı? Alla alla. Bir şey yapıyorsanız ona uygun da tepki olur.

Niçin gitmediniz peki?

Et gondermedi derken? Bayramda da mi gitmediniz ?

Kayınvalideniz size komplo kurmak için oğlunu da kurban etmeyi göze almış anlaşılan, malum eve gelen yemek, oğlu da yiyebilirdi

Konu sahibi ve kayınvalidesi
(temsili)

Valla konu sahibinden özür dilerim, cidden göndermek istemezdim ama diğer üyelerin yorumlarından gözümün önünde direkt bu sahne canlandı.
Ne deseniz haklısınız, peşinen özür dilerim.

Belki yılbaşında gitmediğiniz için eşinize karşı bak ben sizi nekadar düşünüyorum siz gelip yemediniz benim boğazımdan sizsiz geçmedi diye eşinizi düşündürüp size karşı içten içe kışkırtmak istiyordur yani eşinde keşke anneme gitseydim kadıncağız benim için bugüne kadar saklamış diyip size karşı soğukluk beslesin diye ama eşin bişey dememiş Allahtan

ben yemezdim..çöpe gitmesin diye sizi çöpteneke mi zannetti..çaktırmadan sokak hayvanlarına verin ..onların midesi bu kış gününde bayram etsin..

Neden bu kadar kötü niyetlisiniz? artık buzdolapları iyi ve dayanıyor pişen şeyler hindi de genelde kalır zaten siz yiyemedniz diye koymuş göndermiş yani. Ayrıca özenilmiş bir sofra hazırlanmış keşke gitseydiniz tamam gitmemişsiniz ama kadında vermek zorunda değildi incelik yapmış göndermiş bununda mı altında art niyet arar olduk. Yeme o zaman dök çöpe yani ama eşinize de annen bayat yemek mi göndermiş demeyin. Ben kaynanamdan hiçbirşey görmüyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…