Bisküvi - Kurabiye Tarifi Bayatlamayan Tuzlu Kurabiyeler (Resimli)

harika olmuş canım yaaa ellerine sağlık
çok güzel gözüküyolaar canım çekti :))

beğenmenize sevindim gerçekten tadı hazır pastanedekiler gibi oluyor
tavsiye ederim deneyin

canım seninkide çok güzel gözüküyo ellerine sağlık

stella çok güzel görünüyorlar.. bişi sorcam kurabiyeye mahlep yerine mahlepli kabartma tozu koysak nasıl olur acep hiç denedinmi biliyormusun? yada şööle sorayım mahlep aldım diyelim mahlep çabuk bozuan bişeymi hazır paketlerde satılanlar 150 gr filan oluyor o açıdan şeyediyorum

canım mahlepli kabartam tozu hiç kullanmadım
3-4 ay önce bende 150 gr lık aldım hala kullanıyorum, tadında herhangi bir bozulma yok

az önce canım tuzlu ve mayasız bişeler istedi.. bu tarifi gördüm ve evde mahlep olmamasına rağmen denedim.. hamuru yoğurup şekil verirken sirke kokusu çok geldi bana korktum kötü olacak diye ama gerçekten çıtır çıtır çok güzel oldu..

ahhh bide mahlebim olsaydı şahane olurdu herhalde
paylaşım için teşekkür ederim

eline sağlık canım
gerçekten mahlep ap ayrı bir lezzet veriyor
bir dahaki sefere artık yerimseniben

benimde mahlepli kabartma tozum var stellam ondan yapcem yarın arkadaşim gelcek bir aksilik olmazsa yapıyım bakıyım sositososito

canım sirke ne sirkesi, üzüm, elma fark eder mi?
yapcam hafta sonu inşallah bunu becerebilirim, çok beceriksizim
:gitme:

yorum için özür diliyorum benim denediğim diğer tuzlu kurabiyeydi.tekrar özür dilerim.

Son düzenleme:
Şimdi yaptım çok güzel oldu, ama ben 2 çay kaşığı mahlep kullandım.
teşekkürler stella
a.s.

yarısını susamlı yarısını çörek otluyla yaptım ama kesinlikle çörek otu daha çok yakışıyo, bi dahakine sadece çörek otlu yapcam

Son düzenleme:
ben yaptım süper oldu abim bayıldı :lepi:

Ellerinize sağlık :lepi:

pastanelerdeki tuzlu kurabiyeler gibi olmuş eline sağlık

sağol canım :kedi:

ben beceremedim
cok yavan bir tadı vardı
artık eski tarifime devam

tutturamamana üzüldüm canım :gitme:

yorum için özür diliyorum benim denediğim diğer tuzlu kurabiyeydi.tekrar özür dilerim
yanlış yere not bırakmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…