Bisküvi - Kurabiye Tarifi Bayatlamayan Tuzlu Kurabiyeler (Resimli)

eşim diyo tarifini nerden aldın KK dan dedim, bi yere yazsana dedi, yok dedim ne gerek var yapcağım zaman KK dan bakarım, olmaz sen yaz genede bakarsın site çöker möker kaybolur diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eşim diyo tarifini nerden aldın KK dan dedim, bi yere yazsana dedi, yok dedim ne gerek var yapcağım zaman KK dan bakarım, olmaz sen yaz genede bakarsın site çöker möker kaybolur diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol:
eline sağlık canım :lepi:

ay süper görünüyorr yaaa
tarifi aldım mahlep im eksik. Şimdiye kadar görmedim hiç nası bişey mahlep ama sanırım aktarda vardır.
Geçen yanlışlıkla aldıgım kabartma tozunun üstünde mahlep ve susamlı yazıyordu onlada olur kanımcaa :uhm:
ama olsun ben yine de işimi saglama alim aktara uğrim :sm_cool:
h. sonu kısmet olursa yapıcaam. Resmini eklerim :sm_cool::sm_cool:

tarif için teşekkürler:ecrin_bebek:
çok güzel oldu yaaa alkisalkisalkiscokacimcoook
bu malzemelerle o kadar çok kurabiye çıktıkii akannehir bizim bitirmemiz mümkün değildi zaten annemlere de götürdüm o da çok begendi hemen tarifini yazdıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
birazda el becerim olsa yaa :roflol: kalıpla yaptıgım halde yine de bozuk şekiilleri :roflol:

bende hemen deniyoruuuuuuuuummm....çıkıp mahlep almam lazım...akşama yazarım nasıl olduğunu..acaba elma sirkesi olurmu ki evde elma sirkesi vardı olur sanırım o da sirke sonuçta..

ben dün akşam yaptım ama tadını pek begenmedim ama misafirlerim güzel olmuş dediler yinede tarifin için tşkler

Son düzenleme:
bende yaptım ve gerçekten hazır gibi oldular...ellerinize sağlııkk...güzel bi tarifmiş...

ya kızlar bu tarfiteki hamuru açıp kesmesek, elimizle yassı yuvarlak şekil versek olur mu?

açmak zor geldi valla, avuç içlerimde yuvarlayıversem olur mu dersiniz
:a015:

daha öncede yapmıştım ama açıp keserek, çok güzel olmuştu, yuvarlayarak yapan var mı merak ettim

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın akşam misafirlerim var ama bebeğim oldugu için bazı hazırlıkları bu akşamdan yapmak istiyordum bayatlamayan kurabiye oldugunu görünce hemen baktım çok nefis görünüyorlar
bu akşamdan yapsam bişey olmaz sanırım bu kurabiyelere değilmi?
birde mahlepi çocuklugumdan beri annem açmalara poğaçalara mutlaka katar mis gibi kokuyor ozaman

Stella çok saol gerçekten harika bir tarif hemen yaptım
hazır kuru pastalardan güzel oldu biz çok begendik yarın akşam misafirlerimizde begenir sanırım :)

oturmaya yengemler gelecek iş başa düştü uzaklarda değil hemen burada aradım tarifimi :)
yapıyorum bakalım nasıl olacak yazarım tadı :uhm:

fırının azizliğine uğradım her zaman ki gibi bir tarafı fazla pişerken bir tarafı tam kıvamında oldu.
Ama tuzu biraz az oldu sanırm şekere oranla.neyse bir daha ki sefere arttırırım bende yerimseniben
gerçekten çok güzel bir tarif ekleyen arkadaşa çok teşekkürler.... :enbuyukkk:

ben top top yaptım acele olacağı için gayet hoş oldu canım bilgin olsun

bayram için iki ölçü yapıyorum şu anda,ama sirkemin tarihi geçmişşş,ne olur bir çözüm bulun banaaa,acill

benim hamurum tane tane oldu birbirine yapışmadı tabii açamadım...elimle küçük toplar yaptım onu bile zor yapıştırdım...sanırım unu ayarlayamadım, siz ortalama ne kadar un koyuyorsunuz...ama tadı çok güzeldi tarfi veren arkadaşa tşk ederim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…