Bayer Kothrine Karınca

Peki bu karıncalar zamanla mı gitti yoksa o gün yok oldular mı
Hemen koyar koymaz belirgin biçimde azaldılar. Ama tamamen yok olmaları birkaç gün sürdü. Ben ne olur ne olmaz diye havalar soğuyana kadar oraya ara ara nane koydum.

Bir şişe suya bir avuç tane karabiber atın bir gün boyunca beklesin su hafif kararıyor o suyu kapı eşiklerine ve dolap altlarına falan gelebilecekleri her yere sıkın öldürmeden kaçırma yöntemi

Bir şişe suya bir avuç tane karabiber atın bir gün boyunca beklesin su hafif kararıyor o suyu kapı eşiklerine ve dolap altlarına falan gelebilecekleri her yere sıkın öldürmeden kaçırma yöntemi
Ayy işe yarıyor mu gerçekten ya

ogrenci evimde mutfagimi basmislardi, salkim domatesin yesil sapi var ya onu koydum tezhagin dip köşelerine terkettiler evimi. o gunden beri ne zaman karinca dadansa öyle yapiyorum

O ilacı düzenli kullanmanız lazım. 2-3 gün gözlemleyin azalma oldu mu diye. Rota değişebilir yuva değişebilir gözlemlemeniz de lazım.Balkon cam kenarlarına da sıkın. 2-3 gün sonra tekrar uygulama yapın rota ve yuvalara.
1 hafta içinde bitmesi beklenir aslında.
Bugün bir tane görmüş olmanız iyi gelişme gibi :)

Bildiğimiz kuru nane. Ama toz gibi görünmez az miktarda değil, geldiği yerde çizgi şeklinde görünecek kadar koydum.
Merhaba. 6. Kattaki evimize karıncalar dadandı maalesef. Süpürgelik aralarından çıkıp çıkıp geliyorlar. Yorumunuzu gördüm de kesin çözüm oldu mu acaba? Yoksa her sene tekrar tekrar mı yapıyorsunuz?

Ben o evde sadece 1 yıl oturdum. Naneyi havaların sıcak olduğu dönemde ara ara koydum tekrar gelmedilerz

`