• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayıldım ben bunlara:))

15wcu3m.jpg

Fıstığım japon style diyorsun yani .Ay çok hoş modeller var .

Bende beğendiklerimi eklerim .Bir ara sık kullanlara eklemiştim ama şu an bilgisayarımda yok .Lovelyshoes girip bakmam lazım :69::69:

Fıstığım japon style diyorsun yani .Ay çok hoş modeller var .

Bende beğendiklerimi eklerim .Bir ara sık kullanlara eklemiştim ama şu an bilgisayarımda yok .Lovelyshoes girip bakmam lazım :69::69:

valla bu modeller bana japon stili ne harikaymış dedirtti kankam ya:69:

çok beğendim kargo falan nasıl oluyo öğreniyim ilk olarak en başta eklediğimi alıcam:69: sende ekle bebekimm bulduğunda merakla bekliyorum:46:

yaa benm boyum uzun olunca ayaklarda büyk oluyor. 40 giyiyorum bazen dar kalıb oluyor 40 da olsa olmuyor :(( interneten sipariş veremiyorum o yüzden korkuyorum ya küçük olursa diye. kör bahtım kara talihim ne zaman ayakkabı almaya çıksam cinnet geçiriyorum zaten :36:

babetleri ve bazı topuklu ayakkabıları çok beğendim

Son düzenleme:
yaa benm boyum uzun olunca ayaklarda büyk oluyor. 40 giyiyorum bazen dar kalıb oluyor 40 da olsa olmuyor :(( interneten sipariş veremiyorum o yüzden korkuyorum ya küçük olursa diye. kör bahtım kara talihim ne zaman ayakkabı almaya çıksam cinnet geçiriyorum zaten :36:

babetleri ve bazı topuklu ayakkabıları çok beğendim

benmde 39 cnm ya çok zor oluyo gerçekten:(

oyyy oyyy yerim benn onnarıı :52::52::52::52::52:
kullanann bu siteden alan arkadaşlar fikir werebilirmi ltfen ayakkabılar sağlammı we kaç numara giyiyorsanız tam kalıp tutyomu bende bii koca ayak olarakk korkuyorum netten ayakkabı almayaa :2::2::2::2::2:

koca ayaklar diye bir sayfa mı açsak. belki büyük numara ayakkabı bulabileceğimiz yerleri söyleyenler olup halimize üzülüp =))

koca ayaklar diye bir sayfa mı açsak. belki büyük numara ayakkabı bulabileceğimiz yerleri söyleyenler olup halimize üzülüp =))

çok mantıklı şekerim kesnlklee açalımm bende topuklu giymekk istiorumm bende nişantaşı çocuğuyummm :52::52::52::52::52::52::52::36::36::36::103::103::103::124::124::124:

Back
X