• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayıldım ben bunlara:))

oyyy oyyy yerim benn onnarıı :52::52::52::52::52:
kullanann bu siteden alan arkadaşlar fikir werebilirmi ltfen ayakkabılar sağlammı we kaç numara giyiyorsanız tam kalıp tutyomu bende bii koca ayak olarakk korkuyorum netten ayakkabı almayaa :2::2::2::2::2:

cnm kullanan kişilerden bi kaç yorum okudum ben çok rahatmış ama numarada emin olmak için bi büyüğünü alın diyolar ayrıca sitede tam ayak ölçüsüne göre numara veriolarmış elimize mezura alıp ölçüp bakmak lazım:60: :60:

cnm kullanan kişilerden bi kaç yorum okudum ben çok rahatmış ama numarada emin olmak için bi büyüğünü alın diyolar ayrıca sitede tam ayak ölçüsüne göre numara veriolarmış elimize mezura alıp ölçüp bakmak lazım:60: :60:

:9::9::9:. ben 1 numara büyüğünü bulabilsem direk onu alıcam zaten. yetkililer lütfen bizleride düşünün 41 e kdr çıkarın numaraları. yeni nesil çam yarması gibi zaten :60::60:

slm arkadaslar benimde ayak numaram 42-43 clarks ve next in ayakkabilarini tavsiye ederim her ikiside buyuk ayaklar icin uygun

hahah:60: koptum yaa kimi zaman 38.5 kimi zaman 39 olan ayklarımla bende varımm:60:
gell tatlımm sendee gell yaşasınnn koca ayaklarrr:52::52::52:

ölçmesine ölçeriz de şekerim site çince ben onu çözebilsem bi :66::66::66::1::1::1::1:

:9::9::9:. ben 1 numara büyüğünü bulabilsem direk onu alıcam zaten. yetkililer lütfen bizleride düşünün 41 e kdr çıkarın numaraları. yeni nesil çam yarması gibi zaten :60::60:
Allahtan beni 40 kurtarıo canımm şanslıyım sana göre biras daha :60::60::60::60:

lovely shoes ayakkabıları kesinlikle mükemmel
livle arada bir niyetleniyoruz almaya ama bir türlü sonuca vardıramadık :)
aklım bu botlarda kaldı ,çok güzeller

30068_P_1284665283214.jpg

30137_P_1284686111598.jpg

turkucum üzülme bence mankenler gibi işte fidan gibi boyun war mankenlernde ayakları büyük:48::48::48::48:

boya göre normal. ben 177 yim 40 41 giyiyorum sizi 42 normal. deıchmann da oluyor bazen 42 numaraya kadar. güzel ayakkabılarda var. ama nekadar kaliteli derseniz bilemem

Son düzenleme:
Back
X