• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bayıldım ben bunlara:))

Benim ayağım 37,5 malesef. :43::43::43: En az 40 no giyenler kadar zorlanıyorum.
37 dar, 38 de kocaman oluyor. 37,5 numara bulmak da hiç kolay değil. :43::43:

olsun yinede biz senden daha vahim durumdayız. ayağımızı sokamıyoruz biz geçici bir çözüm bulupta idare etsek. sen bizim gruptan değilsin şartlat uymadı:9::9:

Benim ayağım 37,5 malesef. :43::43::43: En az 40 no giyenler kadar zorlanıyorum.
37 dar, 38 de kocaman oluyor. 37,5 numara bulmak da hiç kolay değil. :43::43:

cnm benim ayağımda 38.5 bazen 39 oluyo ama kalıba göre olmadığında aldığım yere yada başka bi ayakkabıcıya götürüp içine kalıp koyduruyorum ayrıca silikon taban koyduklarında ayaklarımda çoook rahat ediyo:16:

lovely shoes ayakkabıları kesinlikle mükemmel
livle arada bir niyetleniyoruz almaya ama bir türlü sonuca vardıramadık :)
aklım bu botlarda kaldı ,çok güzeller

30068_P_1284665283214.jpg

30137_P_1284686111598.jpg

Kanka shipping çok pahalı ya:43: .O gösterdiğin 2 ayakkabı kargo dahil 64 dolar tutuyor .Özelden yazdım bakkkkkkk :38:

sipariş vericem ama bu iki model arasında kararsız kaldım sizce hangisi kızlar?

Son düzenleme:
kargolar çok uzun sürüyomu acaba :44:

2 türlü postalama varmış .10-15 iş gününde gelenin fiyatları 1 haftada gelene göre çok daha uygun .Mesela prensesimin bana dün resimlerini yolladığın 2 ayakkabının kargosu 27.70 tutuyor .Bir haftalıkta elimize ulaşmasını istersek yaklaşık 42 dolar .(bu ürüne ,ürünün ağırlığına vb.. göre atıyor ya da azalıyor )

Ya ayakkabı kadar kargo ödemek mantıklı değil sanki ya .

Son düzenleme:
2 türlü postalama varmış .10-15 iş gününde gelenin fiyatları 1 haftada gelene göre çok daha uygun .Mesela prensesimin bana dün resimlerini yolladığın 2 ayakkabının kargosu 27.70 tutuyor .Bir haftalıkta elimize ulaşmasını istersek yaklaşık 42 dolar .(bu ürüne ,ürünün ağırlığına vb.. göre atıyor ya da azalıyor )

Ya ayakkabı kadar kargo ödemek mantıklı değil sanki ya .

tşk ederim kuşum:16: valla kararsız kaldım bende:26:

Miniğim bizde prensesle karar veremedik .

Şu ayakkabı tam benlik :69::69:İlk görüşte aşık olmuştum ama stokta yok kızlar =(,

Buna benzer siyahım var ama kahverengim yok :95:.

174.jpg

valla ben de bayıldım :52:
öğretmen olunca çeşit çeşit alıcam, şu an okulda dikkat çekiyo
topuklu ayakkabıya bayılıyorum, babetler de vazgeçilmezlerim..:12:
ama burda babetlerden eser yok :91:

Back
X